Ze heeft alles netjes in huis neer gezet.
Makkelijke manier van bestellen
Prima leveringen. Foutjes worden altijd keurig opgelost. Scheelt veel gesjouw met boodschappen op de fiets.
De bestelling is prima op tijd geleverd, vriendelijke bezorger spullen waren goed gekoeld top levering
Als school bestellen we aardig wat bij de Plus Doesburg. Ze denken mee. Zijn behulpzaam En komen afspraken na.
Goede aanbiedingen. Goede en snelle service .
De boys van de bezorging niets over te klagen. maar de versheid was heb ik wel eens beter gehad. de ananas, is voor 80% de kliko in verdwenen. en de eerste twee mandarijnen waren super droog.. de venkel hadden bruine randjes.. en de spinazie beetje verlept.
Bestelling op tijd besteld voor de Droste chocolade 8x, we hebben er alleen 2 stuks ontvangen. Ook ontbraken er meerdere andere artikelen, Nacho ovenschoten, lunchsalade gerookte zalm, 2x kip cordon blue, mini borek kip, mini aarbeiensoezen, Luxe borrelbrood Italiaans Mozzarella. Ik had graag gezien dat er een mail of bericht was geweest dat meerdere artikelen niet beschikbaar waren. Nu kregen we het pas te horen toen de bezorger het kwam bezorgen. We zaten dus zonder bepaalde artikelen voor het werk. De boodschappen levering ging super goed maar dit hadden we graag anders gezien.
Aardige bezorgers. Op tijd en leuke acties
kan de bestelling volgen
Nog nooit eerder online boodschappen laten bezorgen. Maar dit is zo goed uitgepakt dat ik het vaker ga doen. Erg vriendelijke bezorgers, die alles heel erg goed hebben uitgelegd. Duidelijke informatie over wanneer de bestelling werd geleverd en hoe het in zijn werk gaat met het kratje en de emballage. Heel erg tevreden!
Ik had bij de opmerkingen gezet acties volgen zoals ze zijn. Ik had de actie van bbq 3 + 1 gratis, maar de kipspies was er blijkbaar niet en daar hebben ze andere voor gegeven, maar die zat niet in de actie waardoor ik meer moest betalen. En dat was nou juist niet mijn bedoeling, dus dat is erg jammer. Waarom zet ik er dan de opmerking bij als er niets mee gedaan wordt??
Dikke pluim voor deze altijd vriendelijke Bezorger Zet hem maar eens in het zonnetje Verdient hij
Moet goed opletten voor verlopen datum artikelen. Dit moet niet nodig zijn, want bij opmerkingen zet ik altijd let op datum. De bezorger heeft het na moeten kijken en toch weer verlopen datum artikelen.
Zie hierboven.
Fijn dat deze service word aangeboden. Een verademing. Jullie adverteren met het in huis brengen. Word altijd op de stoep gezet. Pak voor de deur, wat logisch is. Als je wekelijks bezorgd zijn er ook lege kratten in te leveren. Producten op de 18-6 bezorgd met een tht tot 18-6. Los van feit of jullie dit op deze manier mogen verkopen. Is het geen service om dit te leveren en niet alert van de medewerker. Kratten worden voor de helft gevuld. Wederom los van het statiegeld is het niet efficiënt.
Producten netjes in krat vervoerd, geen beschadigingen aan fruit of dergelijk.
Ben zeer blij met de bezorging.
Alweer is een groot deel van de boodschappen is niet geleverd. Erg vervelend om geen enkele producten van het avondeten voor de hele week te krijgen en dus alsnog zelf naar de supermarkt te moeten gaan. Daarnaast waren de mandarijnen niet op voorraad. Het alternatieve artikel daarvan is beschimmeld geleverd. De eieren zijn kapot geleverd.
De ervaringen zijn goed ,als er iets niet is wordt er gebeld en is er overleg voor iets anders . Lege flessen en blikjes worden zonder gemopper meegenomen . Gisteren kon dat helaas niet ,omdat het systeem eruit lag .Meerdere malen is er excuus aangeboden. Zo n ervaring met boodschappen heb ik nog nooit eerder gehad .Ik ben erg tevreden.De medewerkers zijn ook erg vriendelijk.
Heel erg blij mee,dat het zo kan.