Door een fout door onszelf gemaakt, stond de bezorger alsnog voor ons huis met de boodschappen terwijl wij hadden gedacht de afspraak te hadden verzet. Zowel de bezorger als de dame die ons de volgende dag belde, waren beide erg vriendelijk en het verzetten van de bezorgafspraak was geen probleem, inclusief nieuwe versproducten. Erg vriendelijk en meedenkend!
Dag ervoor besteld. Keurig op tijd en beleefde bezorger!
Alle producten van de diepvries waren niet leverbaar.
Het wordt steeds eenvoudiger om thuis de boodschappen te ontvangen. Bezorger te volgen, statiegeld flessen inleveren etc.
Bezorging op tijd en super vriendelijk personeel
Geweldig en makkelijk
Ik heb de bestelling pas een dag van te voren gedaan. Tot mijn grote verbazing kon de Plus al de dag erop bezorgen. De bezorging zef was compleet en prima!
Netjes en op tijd bezorgd de medewerker was beleef en Netjes. Goede service
Goede en snelle levering. Vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Hartelijk dank!
Het grootste deel van de bestelling was goed. Een komkommer en een paprika waren echter beschimmeld waardoor ik alsnog naar de winkel moest. Bestellen doe ik natuurlijk vooral wanneer ik daar te weinig tijd voor heb. Zeker de komkommer is met inpakken ook zichtbaar geweest. Dat was te voorkomen geweest.
Fijn personeel, goede service
Goede producten. Altijd op tijd bezorgd.
Dank u vriendelijk voor de fantastische service ! Advies ; mischien is het handig om de volgende keer een steek wagentje mee te nemen, het is best wel een eindje lopen vanaf de lift naar het einde van de galerij Opmerking; wat een lekkere citroenen !
De app matig. In de communicatie ontbrak een stap. De bezorging was top. En jammer dat Plus nog niet luistert naar Wakker Dier.
Vooral de service bij onze lokale winkel is echt top!
Op een Zaterdag heb ik 1x meegemaakt dat ze 2uur te laat waren ik moest een paar keer bellen Maar als ze laat zijn dan word ik opgebeld, dat ze dan 20 minuten ongeveer later komen
De ene keer beter dan de andere keer.
Ik vond het fijn om direct boodschappen in huis te hebben na terugkomst van vakantie. Alleen jammer dat er dan veel producten bezorgd worden met nog maar 2-3 dagen houdbaarheid.
Mooi op tijd geleverd, jammer dat de bezorger vergeten is het statiegeld van de twee kratjes bier te verrekenen. Verder helemaal Prima!
Goede ervaring. Fijn dat je de bestelling nog tot kort kunt wijzigen. Niet alles is altijd op voorraad.
Ik kom zo om 2.`15uur is bestelling bezorgen om kwart voor vier Indien artikelen niet leverbaar zijn Krijgt U de klant ..alternatieve producten...en ook dat is niet waar Deze bestelling/bezorging was een grote puinhoop Zelfs de afrekening moest gecorrigeerd worden
Bel me maar als jullie meer willen weten.
Ik had al een voor uitziende blik. Voor mijn vakantie al de online bestelling ingepland en ingestuurd. Nu loop ik op krukken en kan nergens komen. Dus SUPER fijn dat ik nu mijn boodschappen al ontvangen en opgeruimd heb. De bezorgster was zo vriendelijk om het krat even voor me in de keuken te zetten ipv af te geven bij de voordeur.
makkelijk bestellen bij plus online en op afgesproken tijdstip en te volgen via bezorgapp, netjes aan huis bezorgd