Valt me op dat als je bestelling eind van de week valt, de aanbiedingen vaak niet meer voorradig zijn. Ook als je begin van de week besteld hebt. Ook ruilt Plus naar eigen inzicht artikelen om, terwijl aangegeven staat dat ik geen alternatief artikel wil als iets niet op voorraad is. De bezorgers zijn gelukkig altijd super vriendelijk en aardig. Maar Plus zelf is voor mij niet echt betrouwbaar.
Makkelijke website om online te kunnen kopen/bestellen. Aardige mensen bij de winkel zelf, zowel aan de telefoon als 'live'.
Blij met de diensten en fijn dat het op het aangegeven tijdstip thuisbezorgd wordt.
makkelijk. vriendelijk. netjes optijd etc etc
I.v.m. beperkte mobiliteit tijdelijk gebruik gemaakt van een online bestelling. De bezorging was snel maar wel wat aanpassingen bij wat producten i.v.m de voorraad. €8,50 kosten voor bezorging was pittig, maar toch blij met deze service.
Ik ben blij met jullie. Zeer tevreden hoe jullie de spullen leveren. Ik bestel 2x in de week. Fe bezorgers zijn ook vriendelijk Ga zo door. Met vriendelijke groet KikiRamon uit krommenie
Is goed
mijn ervaring is goed alleen de alternatieve producten vond ik niet echt een alternatief. Ik wil daarom geen de alternatieve producten meer.
Mijn fout koffiebonen moest snelfilltermalng zijn even gebelt en dezelfde dag geruild dat vind ik service
Klantvriendelijk personeel
Bezorging op tijd brengt of zet het voor je op de juiste plaats. Vriendelijk en content
Echt een goede service. We hadden een enorme bestelling. Ze denken mee, helpen mee met inladen en zijn erg vriendelijk.
Jammer dat het assortiment beperkt is. Daarom ga ik af en toe naar het filiaal in Ommoord. Maar van daar kan ik niet laten bezorgen hetgeen ik jammer vind
na mijn bestelling online heb ik een overzicht gekregen wat ik besteld had en de bestelling is volgens afspraak netjes bezorgd en door een heel vriendelijke bezorgster
Compleet en netjes
Een tevreden klant !
Iedere week prima bezorging van onze boodschappen. Vriendelijk en behulpzame bezorgers. We zijn erg blij met Plus.
Keurig afgeleverd en was mooi op tijd
Prima winkel!
Ik bestel bv 12cflessen Graves superieur en krijg er maar 6 geleverd bij de jumbo wordt dit van te voren bekend gemaakt.
Vriendelijke behulpzame bezorger
Het gaat een paar goed maar soms als ik met een bestelling bezig ben valt alles weg. dat gebeurd best vaak. Moet ik weer opnieuw inloggen en is het winkelwagentje gelukkig nog wel gevuld en kan ik verder met bestellen. Maar het gebeurd voor een bestelling soms 3 a 4 keer en dan houd ik er mee op. Ook de laatste eek weer meerdere artikelen niet op voorraad. Jammer want ik bestel het liefst bij Plus. Ik heb dit echt alleen bij Plus. Bij andere bedrijven gaat de bestelling gelijk in een keer. Ik heb dit al meerdere keren uitgeprobeerd. Jammer misschien kan Plus er niets aan doen dat site steeds wegvalt. Maar evengoed is het lastig voor de klant want de tijd tikt dan door en dan is de gewenste afleverings- datum weer vol Dus dat is ook niet handig. Ik bespreek dat ook met mijn vriendinnen en kennissen en die ervaren het ook zo. Volgende keer hoop ik meer geluk te hebben en lukt het weer. Jammer dat ik dan weer naar een andere supermarkt moet. Toch vriendelijke groet. Mw. Corry Brands.
netjes op tijd en goede kwaliteit service
Ze bellen mij als er artikelen er niet zijn. Vragen of ik een alternatief wil of dat ik het niet hoef.
Fijne en vriendelijke service!