leveren op tijd
Prima, maar helaas niet alles op voorraad.
Bestelling en bezorging zijn altijd goed. De vers producten en datum kunnen beter. Nu al een aantal keren meegemaakt dat producten houdbaar zijn tot op de dag van levering of de dag erna :(
naar meer dan 1 week is mijn bestelling niet volledig geweest en jullie hebben dit ook niet communiceert met mij m.v.g. Ralf
Dat er best wel vaak iets fout gaat bij een bestelling.
Ik baal als een stekker en voel me belazerd, omdat ik de bestelling blijkbaar niet krijg
Groot assortiment voor normaal prijs. Makkelijk bestellen via de app. Vriendelijke bezorgers die behulpzaam zijn. Fijn en vriendelijk personeel. Niet de goedkoopste maar eerlijk en goed.
Helaas is niet alles altijd voorradig, maar ik vind het erg fijn dat ik zelf niet met de zware kratten hoef te sjouwen. Het scheelt veel tijd.
Altijd bezorging op de vastgestelde tijd,
De producten zien er netjes en verzorgd uit. Alles wordt altijd goed en volgens afspraak bezorgd.
Het assortiment mag wel wat ruimer en de prijzen zijn echt niet de goedkoopste.Maar In Overloon zit maar 1 supermarkt.Ik kan er vrede mee hebben.
Zie bovenstaande
Veelal goede ervaringen met ze gehad maar ook een paar keer niet. Dit werd wel keurig opgelost
Snelle levering vriendelijke personeel
Snelle en correcte bezorging.
Correct en vriendelijk! Brussels lof jammer genoeg niet al te vers
Echt aan te bevelen!!! De service is super.
goede service en de producten zien er ook goed uit.
Altijd perfecte verzorging en bezorging door vriendelijke mensen
Ruime keuze uit tijdsblokken voor bezorgen Fijn dat bezorger te volgen is binnen tijdsblok
Heb diverse keren online bij Plus Muijs besteld en de bezorging is prima! Altijd bezorging op de afgesproken tijd, producten altijd correct, goed verzorgd en ingepakt. Ook als ik de winkel fysiek betreed, ben ik erg tevreden. Altijd een schone, opgeruimde winkel met deskundig en vriendelijk, behulpzaam personeel. ,,,
Beste mensen van Plus Rosier, Hartelijk dank voor de snelle en correcte bezorging van onze boodschappen door Luuk, maar we hebben gewoon 8,50 euro moeten betalen voor de bezorging. De mail over de eerste vier gratis bezorgingen klinkt mooi, maar is dus niet waar. Dat is natuurlijk niet netjes. Het was wel een express bezorging maar toch. Dan was de meerprijs van 2,50 euro terecht geweest, maar niet de volle mep. Het maakt ons niet uit, maar als je iets beloofd moet je het ook doen. Hartelijke groeten, Peter Maas en Mary van Loon
Bestellen is vaak teleurstellend; altijd missen producten in de bestelling of staan al op de houdbaarheidsdatum. Controle is helaas altijd noodzakelijk. Personeel is niet echt betrokken en maakt vaak ongeïnteresseerde indruk.
tijdens terugreis vakantie kon in de auto alvast boodschappen worden gedaan.