Boodschappen thuisbezorgd prima en handig als je slecht ter been bent. Automatis vervangend artikel bij niet voorradig bestelde kan misgaan.
dat er veel later werd bezorgd als gepland maakte me niet zoveel uit, maar dat er bepaalde dingen niet werden geleverd die ik dringend nodig had wel. Geen alternatief en alsnog naar de winkel dus gegaan. Waardeloos. Runderpoulet is maar houdbaar tot 7 augustus en geleverd 5 augustus tegen de avond.
Goede en prettige ervaring met Plus Eerbeek.
De bezorging is erg goed verzorgd, vanuit Phicoop PLUS Kessel. Soms kun je online iets niet invullen, terwijl het wel verkrijgbaar is in de winkel. Dan kun je gebruik maken van een persoonlijke opmerking bij de bestelling. Wel is jammer dat er soms artikelen niet voorradig zijn, omdat de PLus ze niet krijgt aangeleverd (leverprobleem), maar daar kan de PLus Kessel niks aan doen. Dit wordt goed opgelost met een vervangend artikel.
Over de bezorging valt niets te klagen. Over het online aanbod (aanbiedingen) echter wel. Hoewel ik aangeef geen prijs te stellen op alternatieve producten, blijk ik toch telkens zaken geleverd te krijgen die ik niet besteld heb en daar baal ik stevig van.
Fijne bezorging!
Daar ik in een rolstoel zit kan ik niet alle boodschappen zelf thuis krijgen. Door de ver- en bezorging van de Plus ben ik niet afhankelijk van anderen en dat is erg fijn.
het is jammer als je op online besteld dat er sommige boodschapen niet in de winkel aanwezig zijn, maar dat er dan een vervangende product bij toevoegen is goed maar dat gebeurd niet altijd maar verder ben ik tevreden.
8 bestelde boodschappen waren niet geleverd,terwijl dat niet vermeld was.
Stipte leveringen, goede producten en fijne acties! Soms is er iets niet in voorraad en dat weet je dan pas als je het krijgt, dat is iets minder handig. Voor de rest heel goed!
mijn ervaring met de bezorgdienst is goed
Redelijk, maar het ligt er ook gaan bij welke plus je gaat of besteld.
Netjes behandeld
In het begin ging er nog wel eens wat fout. Daaruit blijkt dan ook weer dat we mensen zijn en geen robots. Waar gewerkt worden foutjes gemaakt ( zijn ook goed opgelost ).
Het is fijn om bij de pus de boodschappen online te kunnen bestellen De app is goed bruikbaar. Kwaliteit van de producten is prima Ruime keuze . Ook zijn de aanbiedingen veelzijdig. De bezorging verloopt goed en mooi op afspraak in een tijd schema. Dus een tevreden klant
Bezorgen is alijd netjes op tijd
Op 05-08-23 wilde ik mijn boodschappen tussen 16.00-18.00 uur geleverd hebben. Om 10.00 uur werd ik al gebeld door Plus. Ik heb deze oproep genegeerd. Om 14.45 uur stond bezorger als een ****** langdurig aan te bellen. Hij maakte geen enkel excuus, het lag aan zijn collega dat hij te vroeg was. Sowieso is dit altijd een zeer brutale bezorger waar ik bij Ed Noordzij al eens een klacht over heb ingediend, maar het verbeterd niet.
Goede producten, betaalbaar en fijne bezorging
goed bedrijf
Wij waren op vakantie en ik had op voorhand de boodschappen besteld. Het was me bij binnenkomst niet helemaal duidelijk waar ik moest zijn. Toen zag ik een sticker met ophaalpunt. Daar sta ik te wachten met een huilende, zieke baby. Niemand die komt. De caissière ernaast vraagt ook niks. Ik vroeg haar of iemand misschien mijn boodschappen zou kunnen halen? Waarop ze antwoordt: heb je dat al aan iemand gevraagd? Nee, dit is toch het ophaalpunt? Slechte service. Degene die uiteindelijk met de boodschappen kwam, heeft wel heel vriendelijk geholpen. Boodschappen compleet en keurig geregeld. Daar is niks op aan te merken.
Vaak smorgens bellen , omdat er spullen niet zijn. Kwaliteit fruit vaak minder.
Ruime keuze, goede service, prima.
Tevredenstellend
Wekelijks kies ik voor het thuis laten bezorgen van de boodschappen. Altijd op tijd. Heel vriendelijke bezorger. Zoals je zou willen!
Klopt altijd lange datum vriendelijk personeel