fantatisch

prachtig geregeld!

dik voor mekaar. Tineke

was de eerste keer, zeker nog een keer

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Klantvriendelijk en GOEDE SERVICE

Nergens beter

Sinds jaren laten bezorgen ben slecht ter been bestelling altijd correct en volgens de afgesproken tijd geleverd Merci

Tevreden

Blij met met bestelling

Slecht

Ik had als 1e bestelling een bedrag van € 33,25 Ik betaalde € 38,60 Vanwaar het verschil ? Ik had ook een doosje met 6 eieren. 2 daarvan waren stuk en waren niet uit het eierdoosje te krijgen.

Uitstekend!

Aardige, attente bezorger, alles netjes afgeleverd in een krat, ben er heel blij mee, dankjewel!

Niet voor herhaling vatbaar

Bestelling was niet compleet, vervangend product voldeed niet. Na bellen zou er direct een aanvulling komen, deze kwam pas na 2,5 uur. Verder was het fruit te zacht en dient binnen 1 dag te worden gegeten. Ook was het vlees van een slechte kwaliteit. Was mijn 1e kennismaking met deze supermarkt en wat mij betreft de laatste.

Ontevreden

- tijd klopte niet met de afspraak, was toevallig net thuis, ze waren vroeger dan afgesproken - mijn bestelling werd op 31-7 geleverd, om 17.45uur. De witte bolletjes waren houdbaar tot 31-7. - ik ben teruggegaan naar de winkel en daar werd ik nog niet uitgelachen voor mijn klacht. Uiteindelijk geld teruggekregen

***

Al een jaar lang bestellen wij bij de plus, in mijn account heb ik aangegeven dat we absoluut geen alternatieve artikelen willen. Tot op de dag van vandaag krijgen we nog steeds alternatieve artikelen of totaal andere artikelen dan wij hebben besteld waar we ook nog eens dubbel zoveel voor moeten betalen en de acties niet gelden op die artikelen. Al een paar keer hebben we onze minder goede ervaringen tegen de bezorger verteld en hij zou het doorgeven. Tot op de dag van vandaag nog steeds niets van gehoord. Ook hebben we wel eens de winkel gebeld om onze klacht op een nette manier door te geven. Al een paar keer gehad dat er op dat moment geen leidinggevende aanwezig is en ze ons niet verder kunnen helpen, of niet willen helpen. Afgelopen zondag hadden we weer besteld en moest ik ineens bijna 30,- meer afrekenen !! Doordat ze allemaal andere artikelen erbij hadden gedaan die ik überhaupt niet had besteld. Boodschappen zijn al zo duur, maar op deze manier is het niet leuk meer en ook niet meer te betalen. Ook is de kwaliteit altijd heel slecht van het groente en de fruit, als je hier wat van zegt geven ze geen oplossing. Ik bestel hier nooit meer.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede en tijdige bezorging, wat op de website staat klopt niet: de eerste vier bezorgingen gratis

De bezorging was goed, een artikel was niet voorradig. Op de site staat dat de eerste vier bezorgingen gratis zijn, ik moest echter euro 6 betalen!

Alles naar tevredenheid verlopen

Vriendelijke bezorger stond op tijd voor de deur.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijk te bestellen. Meestal vlak van te voren ruimte. Dat is heel fijn

Altijd vriendelijk personeel

Wordt altijd netjes geleverd en keurig de kratten verrekend en statiegeld. Ook de batterijen worden meegenomen. Als het nodig is worden de niet te leveren artikel door een vervangende aangeboden. Deze kun je weigeren als je merkvast bent.

BOODSCHAPPEN ,,, ALTIJD OP TIJD ,,,, ALLES KLOPT ,VRIENDELIJK PERSSONEELK

GEWELDIG ALTIJD OP TIJD,, VRIENDELIJK PERSONEEL

Erg vaak alternatieven

Sinds de verbouwing van Plus Berntsen ervaar ik regelmatig dat producten er niet zijn en bijna elke levering wel alternatieven bevat. Dit vind ik erg jammer. Plus is relatief duur dus mag je wel iets verwachten. Ook merk ik in de winkel zelf steeds vaker dat ik misgrijp. Dit hoor ik ook terug van buren en vrienden. Plus was mijn favoriete supermarkt dus vind dit erg sonde. Vriendelijke groeten C. Hooft Ermelo

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Boodschappen te laat door storing

Afgelopen zondag had ik boodschappen besteld om tussen 1200 en 1400 te laten ophalen. Om 1315 stond mijn vader bij de Plus en het bleek dat de boodschappen nog niet verzameld waren door een storing. Helaas was ik niet gebeld, anders was mijn vader later naar de Plus gereden. Nu kwam hij voor niks, want de boodschappen stonden niet klaar. De jongen die open deed wilde alsnog alles verzamelen, maar daar kon mijn vader niet op wachten. Ik weet dat die jongen er niets aan kon doen en bood ook zijn excuses aan. Maar het was fijn geweest als ik even gebeld was dat de boodschappen later klaar stonden, dan was mijn vader een extra ritje bespaard gebleven.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Keurig op gemeld tijdstip afgeleverd (goed te volgen voor exacte tijdstip). Nette, vriendelijke bezorgers, goede (via mail) communicatie.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Zeer goede service

Zeer goede service en vriendelijke bezorgers

Uitstekend!

Alleen best moeilijk zoeken op de site als je niet weet wat je wilt. Bv als ik een steekwoord invulde en vervolgens op zoeken drukte kreeg ik volgens mij minder artikelen te zien dan dat er in de winkel aanwezig waren…

Super service

Wordt altijd netjes bezorgd en uitgepakt.

Bedenkelijk

Als ik in het vakje opmerkingen plaats dat ik mijn boodschappen in plastic tasjes geleverd wil hebben, omdat ik deze uit de krat op de grond en ik ze daarna weer op moet pakken om ze op te ruimen dus onnodig veel handelingen moet doen op mijn leeftijd de bezorger staat erbij en kijkt ernaar tot dat ik zeg als het goed moet het tot in de keuken gebracht worden. Dus klaar met plus.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

online bestellen en thuisbezorging altijd TOP!

Bestel al jaren bij de Plus - Verbeeten-. Alles is prima: verzamelen, inpakken en thuisbezorging en vriendelijke attente bezorgers.

goede service!

Netjes en op tijd bezorgd!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht