Minder

Als er iets door mij besteld is en het was er niet meer dan mogen ze da wel zeggen dat ze iets anders inde plaats hebben gegeven dat we zelf nog kunnen kiezen of het goed is of niet

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd even vriendelijk en behulpzaam

Heel erg goed

Ik bestel hier omdat ze voor mij de beste zijn en de bezorging is zoals altijd super

Heel tevreden

Bestel mijn boodschappen bij Plus Kerssies in Vollenhove, snelle bezorging, duidelijk als iets als vervanger erbij zit, netjes, aardige bezorging (brengt in de keuken nu ik met krukken loop) Heel erg tevreden

accuraat duidelijk en klantvriendelijk

keurige bevestiging. melding levering, keurige bezorger. Klasse

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik had een foutje gemaakt met het plaatsen van de bestelling en op de dag van bezorging werd ik gebeld en werd er netjes overlegd over wat ik wel en niet wilde. Zo kwam het toch goed met mijn bestelling

Geweldige service

Waardeloos

Wat je juist nodig hebt is er nooit en dan heb je nog maar de helft van je boodschappen dan kan je alsnog een andere dag naar de winkel toe,dat schiet toch niet op En de bezorgkosten zijn veelste duur

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Superfijne service

super fijn ! goede producten , goede houdbaarheids data verse producten en aardige, behulpzame bezorger

Goed geregeld

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

keurig op tijd met juiste producten

Prima service, zeker voor herhaling vatbaar.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

App werkte niet goed, kom bestelling niet aanpassen. Wel goed geholpen vanuit de winkel.

Moest 3 bestellingen plaatsen waarvan 1 dubbel. Het koste daarnaast veel tijd. Contact met de winkel ging wel goed. Alleen jammer dat er toch altijd producten niet leverbaar zijn.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De Plus bij mij in de buurt is veranderd van eigenaar daarvoor liet ik ook mijn boodschappen bezorgen maar dar was eigenlijk eerlijk niet zoals het hoort ik ga verder niet in op de details dat heeft geen waarde voor deze review. Sinds dat er een nieuwe eigenaar is ben ik weer begonnen bij de plus online boodschappen te bestellen want ik was voorheen gestopt om diverse redenen, ik heb nu een paar keer boodschappen bestelt en het is echt top ! Goede houdbaarheid en netjes geleverd en vriendelijke bezorgers. De verandering is duidelijk merkbaar zowel online als in de fysieke winkel, ik blijf zeker klant bij deze plus.

Correcte levering

Jammer dat er bepaalde artikelen niet aanwezig waren mag toch niet voorkomen bij zo'n groot bedrijf.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Helemaal tevreden, bijna elke week van t jaar...

Ik bestel wekelijks bij Plus. Soms is een artikel niet op voorraad maar dan wordt een alternatief geleverd als ik daarmee akkoord ga aan de deur. Plus heeft goede kwaliteit producten en dat geldt ook voor de laagblijvers. Ruime keus vlees voor bij het avondeten. Veel vers groente en fruit en elke week wel aanbiedingen. Het personeel is heel vriendelijk. Er gaat gemiddeld 1x per jaar wat mis, dat er bijvoorbeeld niet betaald kan worden aan de deur door een storing. Maar toen heb ik de boodschappen achteraf in de winkel betaald. Ik ben dik tevreden over Plus.

Prima service!

Door omstandigheden kan ik niet zelf naar de winkels. Ben heel blij met het online kunnen bestellen en thuis laten bezorgen van mijn boodschappen door de lokale Plus supermarkt. Verbeterpuntje: Als er geen gelijkwaardig vervangend product is, zou het fijn zijn om even gebeld te worden voor overleg. Mijn zoon zou uit het ziekenhuis komen en ik had een traktatie voor bij de koffie besteld. Pas aan de deur hoorde ik dat dat product er niet was. Als er was gebeld, had ik eventueel een diepvriesschnitt o.i.d. kunnen bestellen. Zoiets is eerder gebeurd, toen ik visite zou krijgen, D Verder niets dan lof!.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Verkeerde product en minder aantallen voor zelfde prijs

Ik heb luiers in de aanbieding gekocht. Deze waren op dag niet leverbaar, maar vervangproduct had minder luiers van minder goede kwaliteit.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

De jongen die het bracht was erg vriendelijk. Dat ik mijn pincode ging invoeren draaide hij net even om. Dat vond ik erg attent van hem. Er was alleen 1 pak yoghurt die een beetje lek was de krat was daardoor een beetje vies geworden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Kwaliteit van de producten en service gaat achteruit

Ik merk steeds vaker dat het vlees wat wij bestellen te dicht op de houdbaarheidsdatum zit of niet meer goed is bij aankomst. Het zou niet moeten zijn dat het de volgende dag al niet meer te gebruiken is. Ook valt het mij op dat producten vaker niet toegevoegd zijn aan de bestelling (vergeten of niet beschikbaar) en dat ik hier niet voor gebeld wordt of dat het vervangen wordt. Ik was altijd heel tevreden met jullie service, maar dit gaat de laatste tijd echt achteruit.

Deze keer niet tevreden

Deze keer ven ik niet tevreden. Ik heb 3 soorten braadvlees gekocht, waarvan er 2 soorten nog maar 2 dagen houdbaar zijn

goede kwaliteit

verschuiven steeds van bezorgtijd, erg vervelend

Snel en fijn meegedacht

Was nog bezorgplek op maandag (binnen 48 uur). Fijn! Verder waren niet alle maaltijden die ik uitgezocht had beschikbaar in de winkel die ik koos, maar er werden alternatieven aangeboden die ik, als ik dat wilde, kon weigeren of accepteren.

Op zich goed

De levering is op zich goed maar het tijdstip van leveren is niet conform de gemaakte afspraak.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht