Blij dat ik alle zware boodschappen niet hoefde te sjouwen en het in de keuken bezorgd kreeg.
Ik ben tevreden.
Tevreden / aan te bevelen.
Stipte service, bijzondere klantvriendelijkheid,
Goede kwaliteit producten!
Bijna alle aanbiedingen niet op voorraad. En verkeerde dingen in de bestelling. Zo wordt thuisbezorgd duur als veel boodschappen alsnog en elders moet gaan doen.
2e keer. Beide keren prima in orde !
Ik had 2 maaltijdpakketten besteld. Zaten er niet bij. Dus toch naar een andere supermarkt moeten gaan voor het avondeten. Kreeg wel een voucher. Ook had ik 1+1 actie, waren wel 2 verschillende producten, kreeg er 1 voor de volle mep. Ik had wel mijn keus uitgezet voor een ander product. Kreeg namelijk de vorige bestelling een veel duurder product( wat wel geroutineerd kon worden vandaag). De bezorger was super vriendelijk en behulpzaam. Daar een vette 10 voor.
Normaal bestel ik bij Plus Beckers in Maastricht. Helaas kon Beckers niet bezorgen!!!!!! Dus bij Fransen bestelt. Diverse producten niet op voorraad en geen alternatief aangeboden. Bezorger vriendelijk maar te gehaast. Heel jammer
Netjes op tijd , altijd bereid om heel even op het leegmaken van de statiegeld kratten te wachten. Zeer Tevreden Klant.
Wederom actie artikelen toiletpapier niet leverbaar en dat ik al de zoveelste keer. Gelukkig maakt jullie over correcte bezorger veel goed! Wat een service
Bezorging en produkten altijd in orde. Het eventuele kontakt met de boekhouding is zeer tevredenstellend.
Over het algemeen prima. ..... maar er is ook zeker ruimte tot verbetering
Alles wat ik besteld heb was geleverd ook de datum van de producten houdbaar voor een aantal dagen
ik ben tevreden tot zover .
bezorg dienst zeer goed altijd keurige behandeling, net personeel
Ik vind het vervelend, dat artikelen die in de weekfolder staan niet voorradig zijn, Ik heb bij Jongeotter te Rijswijk hele slechte ervaring. Ik ben weer gaan bestellen bij Tanthof te Delft. Ik ben slecht ter been. dus kan zelf niet naar de winkel. Het vervelende is dan dat je de helft van je opgegeven boodschappen hebt. Delft is hier beter in en geeft alternatief.
Mijn moeder is op leeftijd en het personeel is vriendelijk en respectvol en helpen haar waar nodig is. Er mist zelden boodschappen Onze dank
Bij opmerkingen had ik nog gebak van voordijk, is niet naar gekeken en 4 dingen niet geleverd waar prima een vervangend artikel voor geleverd had kunnen worden. Dit is iedere keer zo als die vaste jongen niet levert.
De bezorger had een krat boodschappen bij de verkeerde afgeleverd. Toen die er weer was moest die voor mijn deur alles controleren nu bleek er weer iets te missen. Die hebben ze weer na gebracht. Ook vindt ik het een beetje raar dat als er iets niet is dat er voor mijn beslist wordt voor een ander product.
Qua personeel mag de winkel zeker niet klagen. Alleen jammer dat er steeds items niet voorradig zijn
Op tijd, alles aanwezig, goede service.
vorige week had ik voor 95 euro besteld maar kreeg ik 21 producten niet, dus moest ik opnieuw bestellen omdat er geen brood en nog veel meer er niet bijzaten dus kostte me 2x bezorgkosten. Vandaag gelukkig bijna alles gekregen behalve geen hamburgers, maar ja je kan niet altijd geluk hebben. Voor de rest zijn de bezorgers altijd aardig en ruim op tijd
Sinds de coronaperiode de boodschappen laten bezorgen. Vanwege mijn leeftijd nog steeds blij met deze service.