Goede kwaliteit en service

Altijd vriendelijke bezorgers en op de afgesproken tijd. Bezorgen zou eigenlijk gratis moeten zijn. In het dorp.

Supersnelle levering

Ik bestel al jaren bij Plus!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Superfijn dat ik kan bestellen en dat het zo snel geleverd kan worden!

Ik vind het vervelend dat ik al zo lang van te voren moet bedenken wat ik wil eten. Daarom ben ik heel blij dat Plus op zo’n korte termijn kan leveren. TOP!!

Fijn dat je er bent

Voor 90 % is de thuisbezorgen prima, alleen de kwaliteit en de versheid van sommige producten is niet zo geweldig

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wij zijn erg tevreden over de bezorging van Plus Diever, het prettige contact en het meedenken, een grote pluim,terecht verdiend!

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Snel, fijn en klantgericht

Mijn eerste bestelling bij Plus online was heel fijn. Voordat ze gingen rijden, belde Plus of ze een ander product in het mandje mochten doen, want mijn product was niet op voorraad. Super fijn. Bezorger was fijn, snel en correct.

Ontevreden

Diepvriesproducten komen ontdooid aan (voor de 2e keer). Groenten zijn niet vers. Producten niet leverbaar.

zeer slecht

De caddy mevrouw weet niet hoeveel de helft is van een totaal bedrag en haalt de telmachine erbij. Omdat ik het daarmee oneens was - de uitkomst - heb ik toch de betaling gedaan, maar wel gezegd dat ik naar de winkel ga om mijn verhaal te halen. Dat is zojuist gebeurd en heb het teveel betaalde geld terug gekregen. Dat was mijn eerste online bestelling dus.....dat doen we niet meer. Als mensen niet kunnen tellen en daarvoor ik terug moet naar de winkel dan is het droevig gesteld met de mensen die bij de PLUS in dienst zijn welke niet kunnen rekenen. Gewoon "de helft" Bovendien ben ik er ook nog een hoop tijd mee kwijt en....de frustratie.

Fruit gedeukt, beurs en niet lekker; hoge bestelkosten

Fruit gedeukt, beurs en niet lekker; hoge bestelkosten

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

makkelijk online bestellen en perfecte levering van alle boodschappen

goede ervaring

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles keurig geleverd de super!! Zou graag voeger in de ochtend bezorg moment als keuze hebben 8-9 uur

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super dat de tijd van 8-10 erbij gekomen is, voor de rest tevreden!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles is netjes ingepakt en nog heel als het wordt afgeleverd. Goed verzorgd!

Altijd fijn

Makkelijk dat je een bestelling via het internet kunt plaatsen en dat het contact en de aflevering heel prettig zijn.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

makkelijk

Duidelijk

slecht

wat je besteld komt niet het zou fijn zijn als je dat van te voren weet het is niet de eerste keer maar ja ze verdienen genoeg de tijd van klant is koning is allang voorbij ik bestel ook niet meer en de kan op de site van alles op staan maar als het dan niet geleverd wordt wat is daar dan de zin van

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.

Gemakkelijk en fijn!

Gemakkelijk en fijn!

Prima ervaring

Hetgeen ik had besteld heb ik ook precies ontvangen en binnen het door mij aangegeven tijdvak, dus alles in orde.

gewoon goed geregeld

erg makkelijk, goede service, goede merken bv Campina gewoon PLUS geregeld

Verkeerd product geleverd

Negatief

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Ik ben heel blij met dat het op een heel nette manier bezorgd word

Super trots

Heel erg makkelijk.

Het is heel makkelijk om mijn boodschappen te bestellen. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Het kost weinig moeite en je hebt toch alles in huis. Een vaste bezorgster geeft vertrouwen. Complimenten voor de Plus!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Over het algemeen goed maar eieren waren 10 dagen over datum.

Graag zorgen dat producten niet over datum zijn.

Plus altijd prima

Al jaren koop ik spullen bij de Plus. En nu vaker ( als ik te veel pijn heb) een thuisbezorgbestelling . Gaat altijd goed. Heel fijn. Ik ken daar iedereen , door de jaren heen , en de bezorgers ook , aardige mensen . Hartelijke groeten, Kim.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht