Ik was ziek en heb daarom een keer voor bezorging gekozen, vrijdags besteld en zaterdagochtend alles in huis. Vriendelijke behulpzame bezorger. Alles keurig. Het enige nadeel is dat ik na de bestelling nog wat tegenkwam wat ook besteld had kunnen worden maar er kon niks meer aan toegevoegd worden.
Heel jammer maar plus levert niet altijd de artikelen die ik bestel( manco’s) Voor de aflevering ben ik tevreden .
Heerlijk iedere week je boodschappen thuis gebracht door een aardige bezorger (ster)
Altijd snel en makkelijk bestellen
Ik bestelde voor ruim 50 eur1o via de app maar moest aan de deur bijna 72 euro afrekenen. Onduidelijk waarom. Na wat gedoe geld netjes terug gekregen (meerdere telefoontjes etc). Maar ik bestel hier niet nog een keer.
Als eerste wil ik mjn waardering uitspreken over de mensen die komen bezorgen. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en denken mee. Irritant is dat regelmatig bij het bestellen de mededeling verschijnt dat artikelen niet voorradig zijn, om welke artikelen het gaat wordt niet gezegd. Een alternatief kan dan niet worden gekozen. Resultaat: de bezorger verschijnt met zaken die evt niet gewenst zijn en de klant grijpt die week een aantal keren mis of zit met spullen die hij zelf niet gekocht zou hebben maar noodgedwongen toch maar genomen heeft. Wat meer variatie in de aanbiedingen zou ook niet verkeerd zijn.
De track and trace is fijn, de tijdbalk van 2 uur is fijn en dat ze netjes bellen als er iets niet is, gewoon top en daar mogen anderen wat van leren.
Alles netjes en snel bezorgd op de afgesproken tijd.
hele aardige bezorgers en goede prijs en altijd goed op tijd bezorgd ben er erg tevreden over
Van tevoren telefonisch op de hoogte gebracht dat niet alles op voorraad was. Bezorging op tijd, zeer correcte medewerker, helaas was dus niet alles te leveren.
Altijd op tijd, geweldige service!
Product verkeerd geleverd. Producten erg rommelig in de krat.....meloen bovenop de appeltaart. Gevraagd of ze de stokbrood wilden snijden, maar dat was niet gedaan. Wel zaten de stokbroden dubbel in de krat.
Alles van deze winkel is keurig, fantastisch en goede service
nu krijg ik een mail dat me boodschappen bezorgd zijn maar er is niks bezorgd ze hebben ze bij de buren geleverd en die belt me dan op en dan zeggen ze dat ze de boodschappen niet bezorgen , de bezorger krijgt volgens mij een stapel geld en ik zit zonder boodschappen
Altijd een vriendelijke bezorger en op tijd. Er kan soms wel beter gelet worden op kwetsbare artikelen (croissantjes, fruit, enz).
Duidelijk toch
Goede service en vriendelijke bezorgers!
Super fijne snelle service
Boodschappen worden netjes gekoeld geleverd. Vriendelijke bezorger.
goed overleg.
Alleen maar lof!
Bezorging is perfect, compliment aan bezorgers. Wat me steeds stoorde is dat er regelmatig niet aanwezig was wat ik bestelde. Regelmatig telefonisch benaderd van: dit is er niet, niet op vooraad etc. Laatste keer gebeld op zaterdag 15-7 over art. die niet geleverd kunnen worden. Voor de rest hebben we alles wat u besteld hebt. Bij levering bleken art. er niet bij te zijn. Bij deze heb ik besloten te stoppen bij plus Mannien met bestellen daar ik er niet zeker van ben dat mijn bestelling in goede orde wordt geleverd. Ik dank jullie voor geleverde service. vr.gr. P. v. Oosterhout, Hofpark 44 Hoeven.
Normaal is mijn bestelling goed geleverd maar soms zijn groenten en fruit niet het beste qualitiet. Ook zijn soms alternatieven gelevert waneer ik heb "geen alternatieven" aangekruist.