Prima service, vriendelijk personeel, keurig op tijd, alles klopt, goede communicatie
Mijn bezorging is altijd correct dus geweldig. Mijn bezorger is zeer vlot en attent zeker op de zwaarste dingen. Het kan niet beter
Zulke bezorgers als Karan van Plus Kamminga zijn zeldzaam. Deze verdient echt een pluim en is de perfecte bezorger qua klantvriendelijkheid, service en meedenken. Hij heeft het totaal pakket en hoop hem nog lang als vaste bezorger te hebben.
De bezorger was op tijd en bracht het netjes. Bezorger is beleefd.
Mijn ervaring is dat het altijd goed is en superaardig personeel
Super.
Goede producten nog ruim op datum. Wordt altijd netjes gebeld als er iets niet is. Gewoon super
Altijd netjes en goed verzorgd!
Goede ervaringen met de Plus boodschappen service!!!
De boodschappen gaan niet altijd goed, Ze letten niet altijd op bij opmerkingen. Verder ben ik tevreden.
Geweldig dat de boodschappen zo keurig bezorgd worden. Hartelijk dank namens mijn schoonmoeder.
Goede producten,aardige bezorger
Goed producten. Levering prima op tijd.
Vriendelijke bezorgers. Goede service
Ik had frites besteld maar deze is niet geleverd. Ik heb 2x kip piri piri, omdat de andere was uitverkocht. Ik had duidelijk in de app aangegeven dat ik geen alternatief product wilde
Enkele keer ander product vanwege voorradigheid
Ik kreeg alleen veel alternatieve producten dat was wej jammer
bezorger netjes en rustig. Boodschappen goed ingepakt. Keurige service
ik krijg altijd alles keurig op tijd binnen
De keuze en kwaliteit van de producten is goed. Er zijn aantrekkelijk aanbiedingen ook voor alleenstaanden. De bezorgers zijn vriendelijk en attent.
Fijne app. Persoonlijk contact met medewerkers. Goede bezorging.
2x Douwe Egberts koffiecups besteld. 2x geleverd maar 3x afgerekend.
Zeer makkelijk bestellen en zelfs als ik toch nog iets vergeten ben kan ik altijd bellen met Sander of Leonie, geen moeite is teveel. Top hoor!
Snelle en nette levering van de gekochte producten. Heel handig dat dit zo kan, als je de deur even niet uit kan.
De nieuwe mogelijkheid om de bezorger te volgen is grandioos. Ik hoef geen uren te wachten omdat ik precies kan zien waar hij is en hoeveel klanten hij nog moet voordat hij komt.