Verloopt volgens afspraak
Werd netjes boven gebracht en goed geholpen
Soms zijn artikelen niet op voorraad. Dat is het enige waar een poging tot verbetering op zijn plaats is. - Hinderend voor personeel en klant zijn natuurlijk de onnodige extra plastic toeslag en statiegeld op blikjes/flesjes.
Xxx
Goede contacten met de bezorger.
Woon 4hoog zonder lift maar ze komen naar boven.
Goede ervaring met plus Rijssen.
Jammer dat niet altijd alles op voorraad is, maar personeel is vriendelijk, producten zijn goed
Altijd bezorgen met een glimlach. Brain is de reden dat ik bestel. Altijd netjes en niks is te veel gevraagd. Levert alles netjes. Kunnen veel bedrijven van leren hoe deze jongen bezorgd.
Prima service, ook in opmerkingvak kan je dingen kwijt waar naar wordt gekeken.
De service is top, al mag er soms wel iets vaker worden gebeld ivm alternatieven. Als ik geraspte cheddar wil voor een recept heb ik weinig aan jong geraspt als alternatief. Ook mis ik online artikelen die ik in de winkel gewoon in de vriezer zie liggen, dat vindt ik wel apart.
Netjes bezorgd door vriendelijke bezorger Ga zo door
Zeer prettig en voor een éénspersoons huishouden toegesneden op hoeveelheid en verpakking. Ook de wijze van betaling heerlijk gemakkelijk en duidelijk.
Vriendelijke mensen en een goede service
Keurig afgeleverd.
Hele vriendelijke, geduldige en behulpzame bezorger die meedenkt hoe we alles zo comfortabel mogelijk kunnen regelen
Makkelijk te bestellen en de volgende dag al geleverd. Fijne service
zorgvuldig, plezierig en makkelijk en de bezorgservice kent geen grenzen
Ik heb bij mijn laatste bestelling een oude en oneetbaar komkommer, en deze keer een meloen die helemaal rot was. Online bestellen is erg handig,maar niet als fruit/groenten niet te eten is. Ik kan ook fotos sturen
De salades van de plus waren in de reclame 2 stuks voor 299 Ik heb de volle prijs betaald, 1x 2.99 en een maal 2 .69. Dus 1 ,80 teveel betaald. Voor u misschien niet veel voor mij op dit moment een kapitaal
Super geregeld.
Keurig bezorgt. Duidelijke info over de levering en betaling. Zeer tevreden.
Mooi op tijd en goed verzorgd. De bezorger was vriendelijk en hulpvaardig. Ik zal zeker vaker on line bestellen!!!
Soms is niet alles wat als alternatief geleverd wordt goed