Goeie producten

Duidelijk app goeie datums en track wanneer die komt is super

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super service! Goede producten! Eenmalig (hoop ik) online besteld ivm ziekte. Ga liever zelf naar Plus Gommans maar dit was een ideale oplossing.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Dubbel gevoel. Veel vervangende producten maar wel leuke mensen en goede service

We hebben nu een aantal keer bij de Plus een bestelling gedaan. We vinden Plus een fijne winkel met goede producten. Alleen de keren dat we besteld hebben, is er wel echt veel niet op voorraad en/of vervangende producten. We hebben maanden ervaring met bestellen bij de jumbo. Dat zijn we daar niet gewend. Een verbeterpuntje dus! Wel vinden we het fijn dat het iets persoonlijker is. De bezorger komt uit de regio en is elke keer erg vriendelijk en behulpzaam

Super makkelijk, fijne service

Steeds op tijd en netjes geleverd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijk personeel. Komen altijd met een goede oplossing als een product niet meer voorradig is. Producten worden netjes bij elkaar gesorteerd tijdens een levering.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorging door lokale ondernemer

Onstaan in de corona-tijd, maar nu een vast gewoonte geworden. Een groot voordeel ten opzichte van de andere bezorg-supers vind ik dat de Plus uit de buurt de bezorging doet. Je winkelt dus bij een lokale ondernemer en dat vind ik belangrijk.

Ik ben erg blij

Geen negatieve ervaring dus genoeg redenen om blij te zijn

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima winkel om te bestellen

Duidelijke site Goed service Aardig personeel Bij niet te leveren artikelen goed keuze optie

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super de luxe, de Plus-show.

Mooi eerste keer bestellen. Voor herhaling vatbaar.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

perfect in orde

Precies dat geleverd gekregen dat ik besteld had op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima service. Ik mis alleen een zegelboekje en informatie over spaaractie. M.v.g. Peter Venhorst.

Tegenvaller

Weer veel producten met een houdbaarheid van max 2 dagen. Zal niet snel meer bestellen. Ook weer veel artikelen niet leverbaar

Vriendelijk

Ik ben tevreden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super voor herhaling vatbaar.

Het is mijn eerste on line bestelling bij Plus. Was erg overzichtelijk, ook de acties. Alles was op voorraad, erg fijn...en kreeg mn boodschappen netjes in een krat geleverd door een vriendelijke medewerker. Ik had een tijd afgesproken voor brengen van mijn boodschappen tussen 12 en 14 uur echter deze kwamen 14.35.....deze keer was dat niet erg....kan gebeuren, maar ik kan ook met mn werk zitten en dan ist fijner als het toch op tijd geleverd wordt. Niks geen kritiek maar ik vond het wel een beetje spannend omdat ik ook mijn afspraken en werk heb.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

mijn boodschappen worden netjes bezorgd

Prima service.

Prima service.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

klantvriendelijke bezorgers en levering uitstekend

verse producten en bezorging uitstekend

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Op tijd bezorgd! Geholpen met sjouwen; fijn!

Erg tevreden!

Uitstekende service

Super service!

Fijn dat er alternatieve meegeleverd worden en besproken aan de deur.

altijd correct

altijd op tijd en even vriendelijk

netjes en correct.

netjes en correct fijn dat het ook een vlgde dag al geleverd wordt en ook dat werd aangegeven dat ik bij een latere leverdag geen korting zou krijgen omdat dan de actie al zou zijn afgelopen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Snel, optijd en gemakkelijk

Beter als voorgaande keren.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht