Iedere week producten niet aanwezig.producten niet meer in bestellijst
Ik had een super vriendelijke man die mij hielp en zelfs mijn boodschappen in de koffer zette !!! Zeer tevreden en dank u aan de persoon die mij hielp !!
2 verschillende taarten besteld 6 en 9 personen. Het zijn mini taarten.... De prijs die er voor gevraagd wordt vind ik echt absurd. Ik was tevreden met de plus maar ik vind dit echt een heel groot minpunt. Op de website en order staat mon Chou taart... Op verpakking van taart staat taartje... Misleiding? Dit is voor mij de 1e en de laatste keer taart (of taartjes!) van de plus. Het spijt me.
Bezorger Timorhy (Vechtstraat filiaal Zwolle) is een zeer vriendelijke man. Biedt ook goede alternatieven.
Ik hou niet van niet geleverde lokkertjea .. Zal mij bedenken voor volgende bestelling
Wel even moeten bellen, omdat er 1 krat statie geld teveel was gerekend. Bij volgende bestelling verrekenen!
We hadden niet zoveel boodschappen, waarom in twee kratten gedaan?? Moet ook in een krat kunnen!! En de gratis boodschappen was niet duidelijk, chocolade melk en een blikje zalm
Op tijd geleverd
Altijd optijd en een hele vriendelijke bezorger
Het lijkt wel familie, zo warm.
Bestellen gaat makkelijk,aflevertijd wordt goed weergegeven via de mail en de boodschappen worden netjes in kratten afgeleverd. Vriendelijke bezorgers.
Boodschappen worden netjes bezorgd en de bezorger is heel behulpzaam en vriendelijk.
Ik doe al heel lang online boodschappen bij Plus, het bevalt goed maar niet alle artikelen zijn goedkoop vind ik.
Makkelijke site, altijd aardig personeel, goede service. Winkel die de producten uit de winkel haalt, dus niet via centrale of zo. Enig nadeel is dat vers producten daardoor soms slecht leverbaar zijn of een korte datum hebben
Snel besteld en goede levering door de altijd vriendelijke bezorgster van de Plus.
Goede service en vriendelijke bezorger.
Voor een tweede keer bij plus besteld, nadat ik de eerste keer 1 jaar geleden niet tevreden was over de bezorgdienst bij plus. Ik wilde het nog een kan geven, maar ik ben nogmaals niet te spreken over de bestel en bezorgdienst van Plus. velen producten niet op voorraad. Alternatieve producten die vele maken duurder zijn dan mijn zorgvuldig uitgekozen bestelde producten. Actie van ice tea 1+2 gratis: ik heb 6 flessen besteld om gebruik te maken van de actie, er worden maar 4 flessen bezorgd. 2 flessen ZERO die wij niet drinken en 2 flessen die wel wel hebben besteld. Wij betalen dus voor 2 flessen, krijgen 4 geleverd (ipv 6) en dan zijn 2 ervan ook nog eens niet eens drinkbaar voor ons. Daarnaast bestel ik 4 EETRIJPE avocado’s: krijg ik 4 keiharde mini avocado’s bezorgd (waar niet eens een eetrijp sticker op staat). Ik bestel bananen voor 3,10eu en krijg bananen geleverd voor 4,80eu… Ik bestel soepgroente, waarvan wel 3 soorten te vinden zijn in de winkel: geen enkele wordt geleverd. Was dan echt alles op in de winkel? Mijn man heeft de flessen icetea in de winkel geretourneerd, de medewerker (dezelfxe die onze boodschappen aan de deur kwam bezorgen) kon niet eens relativeren en een excuus aanbieden voor het niet rekening houden met de acties…. Al met al ben ik niet tevreden.
Keurig bezorgd
al een tijdje laat ik mijn boodschappen bezorgen , altijd keurig verzorgd en vriendelijke bezorger.
Bezorger prettige man, zette mijn kratjes keurig in de keuken. Omdat ik erg slecht loop was dit een fijne service!
Geen vriendelijke wat oudere man kwam de boodschappen de 2de bestelling van die week bij me bezorgen, had mijn statiegeld al klaar staan en hij was net op de inrit of snauwde al: is dit allemaal van ons dat statiegeld? Moet dat mee? Ik zeg: kijk maar wat je zo mee kunt nemen. Toen had hij mijn bestelling niet volledig bij door dat actie producten niet op voorraad waren dus had hij een alternatief bij met allemaal andere smaken.Deze wilde ik niet en ik merkte dat hij geïrriteerd raakte terwijl dit totaal niet nodig was. Ook zouden ze de actie producten van mijn bestelling van een dag ervoor ook mee hebben genomen ,omdat deze toen ook niet voorradig waren maar mij beloofd was deze zeker bij mijn 2de bestelling een dag erna zouden zitten. Maar nogmaals kreeg ik een weer een snauw vanuit hem: wie heeft dit beloofd, dat kan hij wel zeggen maar zo werkt t niet. Hij ging bellen naar de desbetreffende winkel en ik hoorde aan de andere kant van de lijn een andere ook geïrriteerde man zeggen: wat ik niet heb kan ik ook niet leveren hè?! Dat begrijp ik allemaal, maar COMMUNICEER dit gewoon normaal naar de klant en ga niet t probleem snauwend bij de klant neerleggen. Van te voren een mailtje of belletje zou dan heel gepast zijn zodat klant op de hoogte is van wat niet op voorraad is. Ook naleveren gingen ze niet doen, dus 2 bestellingen gedaan waarvan ik 1 geweigerd heb omdat t niet de juiste producten waren en ook niet alles van de rest van bestelling erbij zat. En als jullie een actie hebben zorg dan dat er genoeg op voorraad is bij hardlopers. Uiteindelijk zelf naar een andere plus winkel gereden waar t dus WEL gewoon voldoende op voorraad was. Dus hoop dat jullie mijn uiteindelijke frustratie ook begrijpen. En ik hier dus echt niet blij van werd. Nogmaals, wat er niet is kan idd niet geleverd worden maar blijf gewoon vriendelijk en communiceer dit naar de klant. Ik bestel in ieder geval NOOIT meer bij plus.
Laura is always friendly, that is not the case with all delivery people...since food is picked in store the chance of sold out items is large but mostly it's ok...very happy with Plus...
helemaal tevreden
Eenvoudig bestellen en thuisbezorgd van de dagelijkse boodschappen.
Alles prima geregeld