Ziet er goed uit en snel bezorgd
Jammer dat texelsbier in blikjes werd aangeboden terwijl ik flesjes had besteld.
Plus Giethoorn fijne winkel en super service.
Zoals ik al zei, heel tevreden..
Boodschappen zelfs binnen gezet, top, loop met krukken dus ben niet zo mobiel.
Ik bestel al een lange tijd bij de Plus, het is een fijne manier om je boodschappen thuis te krijgen. Wat jammer is, is dat er vaak voor vervangingen van boodschappen worden gekozen die niet passend zijn. Hier wordt dan geen contact over opgenomen. Andere keren wordt je wel weer gebeld. Hierdoor kom je toch regelmatig voor teleurstellingen of verassingen te staan die niet handig zijn.
alles was uitstekend
Hoeft zelf niet te slepen met boodschappen
1e keer. Op tijd alles bezorgd. En vriendelijke bezorger. Een 8 voor hem.
Voor de 1e keer bestelling gedaan. Als handig ervaren, alleen 1 artikel was niet helemaal kompleet i.v.m. niet op voorraad op dat moment. Verder helemaal OK.
Alles prima geregeld
Slechte groente moest de zelfde dag nog op.
fijn dat alles voor je tot in de keuken wordt gebracht en uutgepakt. zeer vriendelijke bezorger
Bijzonder snelle levering, keurige bezorger! Echt fijn
Helaas citroenrasp gekregen die beschimmeld zijn.
Prima, fijn dat de boodschappen er weer zijn
Goed verzorgd prima op tijd.
Alles was correct. En wat er anders was is duidelijk uitgelegd.
Gewoon goed en vriendelijke bezorger
De boodschappen zitten netjes in het krat. Bezorgers/sters super vriendelijk en hulpvaardig.
De bezorgers brengen de boodschappen in de keuken en omdat ik de ziekte van Parkinson heb halen ze ook de boodschappen uit de krat.
Online bestellen bevalt erg goed. Bezorgers zijn erg aardig! Vaak is er op woensdagavond tijdens het bestellen nog genoeg keuze qua tijdvakken op vrijdag voor de bezorging TOP!!
Vriendelijk personeel. Betere service dan bij een ander Plus filiaal in Heerlen zonder namen te noemen,
Alles wat besteld was is geleverd!