Helaas waren niet alle boodschappen voorradig, er zat nog een verschil tussen de faktuur en de kassabon
Ze doen altijd hun best ben alleen niet altijd tevreden met het het groente en fruit.
Bij bestelling altijd keurig op tijd bezorgd. Altijd netjes bellen als iets niet op voorraad is. Vriendelijk bezorgers Maar ook bij winkelbezoek altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen als ik ergens niet bij kan ( zit in scootmobiel). Kortom een super fijne winkel
Nette bezorger die me hielp om de kratten bij mijn keuken te zetten. Hij belde daarna aan dat er diepvriesspullen in een verkeerde krat gevallen waren. Vond ik heel fijn van hem.
Plus Udenhout heeft prachtig vlees. Goed brood. De producten zijn netjes ingepakt en de bezorger bezorgt altijd met lach op zijn gezicht. Wij zijn blij met Plus. Als ik iets op moet merken is het dat de versproducten soms kort op datum zijn.
Vriendelijke bezorger, alles op voorraad deze keer en ruime data van de versproducten.
Alle producten geleverd, behalve een tweetal waarvoor een alternatief wordt geboden, waar ik niet om gevraagd heb. Dan liever aangeven dat het er niet is. Alternatieven bedenken we zelf wel. Nu hebben we iets gehad wat we niet eten, en waarvoor wel betaald is.
Als ik mijn Ik een bestelling doet wordt het altijd op tijd bezorgd en dat vind ik heel fijn
App blijft hele tijd hangen, schiet telkens terug bij acties naar boven . Winkel uit oldemarkt is top. Soms wel wat te laat, in dat geval zou ik persoonlijk even bellen of mailen naar de klant.
Zoals ik gehoopt had.
Mijn boodschappen werden keurig op tijd geleverd door een klantvriendelijke bezorger en alles klopte wat ik had gevraagd! Dus blij met de plus
Nog steeds tevreden dat ik niet zelf de boodschappen hoef te halen uit de winkel. Het staat nu netjes klaar. Alleen in de auto zetten en weer naar huis Personeel van Plus Vierlingsbeek bedankt. De app kan nog steeds beter, zooooo langzaam. :(
Ik doe al vanaf corona boodschappen bij Plus, bevalt goed.
Alles naar wens enop tijd bezorgd, prima service
Jammer dat niet alle producten op voorraad waren, maar goede vervangende producten voor gekregen.
Onze eerste ervaring was geen onverdeeld succes: - filters in de app werken niet goed, waardoor je je soms een ongeluk moet scrollen om het product te vinden dat je wilt, terwijl dat product dus in eerste instantie wél door de zoekfunctie wordt gesuggereerd - die 5 euro voor het kratje hadden we gemist. Dat zal onze onervarenheid zijn, maar de bezorger had het best even kunnen navragen - één product was niet leverbaar en daarvoor kregen we zonder melding een vervangend product (dat we beslist niet wilden). Ook dat had de bezorger best even mogen melden, dan hadden we het gelijk kunnen weigeren Positief is dat het laatste punt na een telefoontje door de filiaalleider prima is opgelost
Heb chronisch pijn...en word altijd netjes geholpen..top service :)) Heel blij mee
De bestelling 4 dagen eerder gedaan. Op de dag dat ik de boodschappen kwam ophalen werd mij pas meegedeeld dat een kwart van mijn bestelling niet op voorraad was. Dan doet AH het beter want daar krijg ik altijd alles wat ik bestel. Eens maar niet weer. Ik ga weer terug naar mijn oude vertrouwde AH.
Vriendelijke bezorger en alle bestelde artikelen geleverd
Heldere meldingen over de bestelling voorafgaand. Alles tot binnen gebracht en vervangende artikelen in overleg
Ik word uitstekend geholpen
De bezorgers waren super en behulpzaam en daar kunnen andere supermarkten nog wel wat van leren. We hadden veel aanbiedingen. Helaas was er veel ook niet. Heb alternatieven terug gegeven. Waar ik later achter kwam is dat je de normale prijs moet betalen en je de aanbieding niet krijgt. Zo was er een mini zakje chips erbij was gedaan ipv een andere van de aanbieding . Ik zal niet echt snel meer aanbiedingen bestellen.
Van de drie toetjes 1 geleverd
Het bestellen ging gemakkelijk. De bezorger was erg vriendelijk. Jammer vind ik, dat sommige producten bij de plus vaak niet op voorraad zijn. Dit uit eerdere ervaringen bij de online bezorging bij de plus. Verder vind ik het jammer dat de boodschappen in kratten worden aangeboden. Het zou voor mij fijn zijn als deze boodschappen in plastic tasjes worden afgeleverd. Dit zoals Picnic ook doet..
Voor de 1e maal boodschappen online besteld. Zag er vreselijk tegen op om in plaats van naar de winkel op deze manier boodschappen te halen. Door hernia aan mijn huis gekluisterd en niet iedereen lastig te hoeven vallen. Mijn stoute schoenen aangetrokken en bestellijst van Plus erbij genomen De verbazing was erg groot toen ik het aanbod en merken zag wat er normaal ook in mijn winkelmandje komt. Ik ben om mijn dank is groot en zeker voor een herhaling vatbaar. Allemaal hartelijk dank. RIA