Helemaal top!!!

Goed, niks veranderen alstublieft!!

Bezorger slecht wijf

Vrouw kwam aan leek alsof ze der dag niet had brengt letterlijk 1 krat en doet moeilijk om de krat weer mee te nemen deed ook bijdehand als wat bestellen doe ik niet meer

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Slechte alternatieven

Door een medewerker van de Plus werd ik eerder op de bezorgdag gebeld dat bestelde artikelen niet op voorraad waren, met de vraag of ik een bepaald alternatief wenste. Dit stelde ik op prijs. Bij de bezorging werd verder niks meer gezegd over andere niet op voorraad zijnde artikelen, dus bij het uitpakken van de boodschappen verbaasde ik me over de door de medewerker zelf gekozen alternatieve artikelen. Artikelen die ik dus niet kan gebruiken. Waarom word ik wel gebeld over het niet voorradige artikel X maar niet over artikelen Y en Z? Daarnaast geen Sonic Runners bij de bestelling geleverd (die ik uiteraard wel heb aangevinkt tijdens de bestelling). Nog een minpuntje: vleesproduct geleverd die een houdbaarheidsdatum van dezelfde dag had.

Prima!!!

Vriendelijke bezorger. Boodschappen goed verzorgd !!!!

Helemaal geweldig

Hartstikke mooi geregeld. Dit ga ik veel vaker doen. Mvg stefan kruize

Keurig bezorgd!

Fijn dat de datums van de maaltijden flink uit elkaar zijn geselecteerd, keurige bezorging weer!

geweldig goede servise

zie boven leuke bezorgers .niets is te veel als je iets vraagt .als er iets niet is .maar weten dat goed op te lossen.nog geen klacht gehad

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

ze hebben niet veel op voorraad

ze hebben niet zo veel op voorraad 2x besteld ze hebben maar de helft wat je besteld op voorraad als het zo door gaat bestel ik daar niets meer. de bezorger is wel heel erg vriendelijk

Gewoon goed

Goed!klein minpuntje....

Wat ik jammer vind van vers/vlees acties is dat je bv varkenshaas VERS besteld maar vervolgens varkenshaas CULINAIR krijgt...en das dan ingepoten met spullen dat ik niet wil eten...juist daarom vers graag.

goede Plus supermarkt

je kunt op de website van Plus goed je boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen,

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd goed, altijd op tijd en nu op de website ook mogelijk om digitale pluszegels te vragen, mooi!

Prima service!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijk, behulpzaam personeel. Indien er iets niet voorradig is (bezorging) is er altijd overleg, alles heeft een ruime THT datum, TOP! Ik ben mindervalide, ze zetten alles voor mij op de aanrecht of des gevraagd zetten ze het weg en nemen ze de kratten weer mee naar de zaak. Aanrader dus!

Altijd goede service

een kus voor de plus

vette ****

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijk bestellen en ophalen.

Goede aanbiedingen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bezorgen van mijn boodschappen was keurig .

Bezorger heeft zijn best gedaan en alles goed uitgelegd. Ik was dik tevreden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Lekker makkelijk en hele goede service

Netjes binnen geleverd

Netje geleverd en jongen was netjes gaf net antwoord

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik heb de bestelling netjes en op tijd ontvangen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Verse spullen en goede service.

Pas een keer wat besteld, maar erg tevreden. Vers spullen kun je nog paar dagen bewaren . Zag er goed uit . Voor herhaling vatbaar.

Klantvriendelijk

Klantenservice is top vanuit Vasse

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Voel me niet hoed behandeld

Op woensdag bestel ik ivm de korting van 25% 5 kratjes Brand en geef aan dat ik deze de maandag daaropvolgend kom ophalen. In de bevestiging staat ook de prijs met korting. Maandag kwam ik de kratjes ophalen doch weg was de korting en moest ik de volle mep betalen . En dan te bedenken dat ik wekelijks maar bij een winkel kom voor alle boodschappen en wel bij nico de wit in beek! Ik schat een kleine € 10.000,00 per jaar. In zijn algemeenheid ben ik dik tevreden maar deze keer was ik toch wrl teleurgesteld. Belazerd is niet het juiste woord

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht