Prima producten en een behulpzame bezorger Alleen jammer dat de Sonic rasende runners er niet bij zaten Verder tevreden klant
Ben heel tevreden over de producten en houdbaarheid en het bezorgen..
Ik vind t supermakkelijk om te laten bezorgen, en vooral als t gratis is
Goede website met hulplijstjes om het gemakkelijk en overzichtelijk te maken. Keurige bezorgers.
Prettig, snel en korrekt.
Ik doe een bestelling van 10 flessen Chrystel Clear Cherry ,ik krijg er vervolgens 2 dit was waarom ik een bestelling deed voor de Chrystel Clear, doe mij dan een belletje had ik mijn bestelling geannuleerd.
Fantastisch dat bezorgd wordt in Ronald McDonald huis Utrecht. Hartelijk dank voor die service.
Ben blij dat ik op deze manier boodschappen kan doen. Mvg van een hele dankbare Cathy
De bestelling kwam een paar uur later aan.
Zo fijn dat het altijd gebracht wordt door goedlachse mensen.
Sinds 2021 door Corona gestart met on line bestellen. Prima bevallen en blijf er mee doorgaan. Nooit mer volle tassen slepen. Een prima super!
Steeds minder bezorg mogelijkheden
Voor 1 product wat ik graag wou hebben online besteld. Juist dit product niet leverbaar.
Gekregen waar ik om gevraagd heb
Snelle levering en zeer vriendelijk personeel
Fijn de bezorging...
Al vanaf €25,- wordt er bezorgt en altijd op tijd!
Plus Olst bezorgt elke week de boodschappen aan huis. Normaal gesproken zit alles erbij, soms is iets niet op voorraad en dan krijg ik een soortgelijk artikel. Dat is heel fijn, zodat ik het product toch heb.
persoonlijke aandacht. het doet me denken aan de buurtwinkel van vroeger.
Fijne bezorgservice
Niks ontvangen Omdat het niet leverbaar is
Top vriendelijk attente bezorging als vanouds !!
Tabak niet meer online aan de deur leveren en betalen is ook face to face. Diepvries artikelen moeilijk te leveren lekker handig in bbq tijd
Meerdere bestellingen zijn incompleet geleverd. Niet op voorraad is een ding (vervelend, maar helaas), maar er worden zelfs producten niet geleverd. voorbeeld: 2 paprika's (in aanbieding), 2 op de bon -> 1 geleverd. 2 smeersalades, 2 op de bon -> 1 geleverd, 1 'alternatief' geboden maar niet geleverd. ga zo maar door. Ik twijfel of ik nog gebruik zal maken van de Plus