Op zich is de bezorging prima. Ik baal er alleen van dat als ik aanbiedingen bestel dingen vaak niet op voorraad zijn. Ik zou dan de mogelijkheid willen hebben om een tegoedbon te krijgen zodat ik de aanbieding die ik koos een week later kan halen.
Super gemakkelijk
Lekker eten, leuk assortiment en altijd vriendelijk bediend. Blije klant!
Vriendelijke bezorger. Alles gaat ook netjes. Maar van de ongeveer 30 artikelen waren er 15 manco. Ik had een code voor gratis bezorgen. Als ik ervoor betaald had was ik niet blij geweest. Ik ben meteen erna helaas boodschappen moeten gaan doen om te kunnen koken Er zat nog geen bakboter bij
Alles altijd keurig bezorgd,als er iets niet is krijg je een vervangend product
Ik vind het fijn dat ik via plus app mijn boodschappen kan uitzoeken en bestellen en laten thuisbezorgen
Meer dan de helft van de bestelling kon niet worden geleverd voor de familiedag, er was niet eens bier beschikbaar terwijl we ruim van tevoren hebben besteld. Uiteindelijk de bestelling maar geannuleerd en naar de jumbo gegaan.
Er waren artikelen verwisseld waardoor er verkeerde artikelen geleverd werden. Dit werd uiteindelijk wel opgelost
Groot gedeelte van de boodschappen niet voorradig en fles meloenen waren ter grootte van een tennisbal
Gewoon goed! Bestellen altijd online, al jaren
altijd netjes afgeleverd door Beert
Als een artikel niet voorradig is wordt er gebeld of ik een alternatief wil. Bezorger is behulpzaam en meedenkend!
Is top hoor,!! Ook een aardige bezorger,!!!
Was aangegeven geen vervangend artikel. Maar was1 artikel uitverkocht van een 1+1 gratis actie uitverkocht. Dus de inpakken vond het nodig om 2 kleine flessen wasmiddel bij mijn bestelling te doen waardoor ik nog een keer terug moest want de hele aanbieding werkte niet. Scheelde bijna 43 euro.... In de winkel artikelen terug gebracht. Medewerkster vriendelijk maar was natuurlijk niet de bedoeling. A. Lees wat op de bestellings/pakbon staat B. Bedenk even dat als een aanbieding niet door kan gaan vanwege een missend artikel dat dit misschien aan de klant gevraag moet worden hoe die het dan hebben wil...
Vriendelijk
Zie boven geschreven bericht
Alles is prima a verlopen. Een ding is jammer wij hadden karnemelk besteld, en toen kregen wij 3 pakken biologische karnemelk. Dat was het enige, verder waren wij dik tevreden.
Prima bezorging, met de "volg uw bezorger"....
Levering op tijd die mij uitkomt. Vriendelijke bezorgers.
Op tijd, vriendelijk! Super service!
Persoonlijke en goede service
Er was in 1 kratje de wasverzachter lek, ze hebben het kratje weer opgehaald en later op de dag weer bezorgd, gratis! Super service!
Terwijl online alles voorradig leek te zijn tot 24 uur ervoor, toch veel alternatieven ontvangen waar ik zelf nooit voor gekozen zou hebben. Aanbiedingen misgelopen omdat 1 item als alternatief stond aangegeven. Aantal producten werd minder van geleverd omdat het niet meer voorradig was. Enige positieve was eigenlijk de bezorgtijd.
prima alles
Ben tot nu toe tevreden over bestelling laten bezorgen maar is er een artikel niet erbij staat op bon niet leverbaar ga ik 10 minuten later zelf effe kijken omdat ik dat product echt nodig heb staat het rek er vol mee is nu toch wel al vaker gebeurt en dat is niet fijn