Ik ben zo blij dat jullie er zijn, bestel vaak bij jullie en de jongens altijd lief. Jullie mogen de dikkenberg niet meer oprijden, wat ik belachelijk vind, jullie weten niet hoe hard de bewoners rijden, heel hard. Zo lief dat jullie de boodschappen brengen, waardeer ik zeker weten. Toppie, jammer dat tabak niet meer besteld en meegenomen wordt. Het betekent dat ik naar het dorp moet wat me veel energie kost. Afijn, pluim voor jullie. Tanja verkerk
Personeel is altijd vriendelijk, denkt mee in oplossingen en houdbaarheid. Leveringen binnen de gestelde levertijd. App zijn makkelijk om mee te werken en de volg track en tracé is makkelijk..
Goede service en kwaliteit
Ik vind plus zowel in de winkel als online geweldig. Ruime keus, goede aanbiedingen en vriendelijk personeel
Gewoon goed
Precies zoals het hoort hoor.
alleen jammer dat de boodschappen steeds duurde word normaal krijg ik van jullie al tijd een bon via internet in mijn mail dat heb ik al twee keer niet gehad
Helaas was het verse spul niet meer zo vers. Aantal producten direct binnen een dag moeten gebruiken en met een product moet ik nog terug omdat het al beschimmeld is.
Klantvriendelijk, goede afstemming. Wel jammer dat het assortiment in de loop van de jaren steeds beperkter werd voor wat betreft onze voorkeuren.
Handig, snel, alles was naar wens
Prima bezorging en vriendelijk personeel!
Dit was de eerste keer dat ik boodschappen bestelde ivm ziekte. Prima snelle levering
Correctie en nette winkel evenals het personeel
Ik heb aangegeven een alternatief artikel te willen als iets niet voorradig was. Bij het ophalen kwam de medewerker erachter dat 1 product niet toe was gevoegd, dit kon ik zelf uit de winkel halen. En de reden die ervoor werd gegeven was “dat de ‘jeugd’ dit niet zo goed begrijpt”……. Daarnaast kwam ik er thuis achter dat meerdere brood artikelen niet aanwezig waren waarvoor ik wel had betaald. Erg slordig. Later bij het ophalen van deze items bleek opnieuw iets niet voorradig waar geen alternatief voor was toegevoegd. Daarvoor geld teruggekregen. Al met al een hoop gedoe en meer ongemak dan gemak. Ik zal daarom ook geen gebruik meer maken van deze service. Zelf de boodschappen verzamelen is een stuk efficiënter en betrouwbaarder. Verder erg irritant dat het statiegeld van de kratten contant terug wordt gegeven terwijl je hiervoor met pin hebt betaald. Retour via pin is echt een aanrader.
Het is makkelijk maar soms miwten we toch naar de winkel daar niet alles geleverd is
Aflevering netjes
Online bestellen laat soms te wensen over, app ligt er wel eens uit, tijdslot ook wel eens niet meer beschikbaar. Bellen als er een besteld product niet meer is. Maar ook wel eens producten niet geleverd, of beschimmelt, na een mailtje krijg je ze dan wel bij de volgende bestelling gratis. Tracking van de levertijd is wel heel fijn.
Lang wachten op de boodschappen en de boodschappen waren niet compleet. Ben de dag erna terug gegaan om alsnog de boodschappen te halen die wel betaald waren, maar niet meegegeven.
De medewerker zei dat het niet in de agenda stond dus het er niet was. Ze heeft nog wel snel andere stokbroden gepakt. Maar dan nog..
aardige jongen, die het bijna iedere week brengt meestal zijn de meeste dingen er wel bedankt tot nu toe ik blijf klant
Klantvriendelijk personeel.
Alleen jammer dat pas bij aflevering gemeld wordt op de bon welke artikelen niet voorradig zijn of voor welke artikelen een alternatief gegeven wordt.
Nadat mn echtgenoot 32 jaar boodschappen heeft gedaan .maar nu door ziekte niet meer in staat is overgestapt op online boodschappen doen. Scheelt mij veel tijd en stress Geen seconde spijt van.
Het is fijn dat de boodschappen in de lokale supermarkt wordt verzameld en niet in een groot distributiecentrum. Er worden weinig fouten gemaakt. En er wordt altijd even gebeld over producten die niet op voorraad zijn.
Ook al was het maar kleine bestelling. Heb zelf moeten bellen om te vragen waar ze bleven. Zak broodjes helemaal plat