De producten die dan erbij gekocht zijn om een feestmaal te bereiden belanden dan in de diepvries of afvalton
Top, goed geregeld
Keurig verzorgd. Bij ander artikel of op goede communicatie. Vriendelijke jongeman die de boodschappen bezorgde. Voor nu een tevreden klant.
Goede ervaring.vriendelijk personeel
Kwam regelmatig voor dat er aantal eieren kapot in verpakking zaten en slaatjes onderste boven zodat openen probleem was en grootste probleem bij verpakte maaltijden omdat laatste tijd groentes en aardappelen niet gaar en zelfs plekjes van schimmel erop en bij openen ging plastic er moeilijk af zodat je met scherp mes zelf verder moest doen Dan zitten soms de spaarzegels er niet bij Ook komt het voor dat bepaalde producten niet leverbaar zijn en soms wel alternatief en soms ook niet Dan bij bestellen dezelfde producten zoals die gevulde eieren is tht datum veel te kort en moet je noodgedwongen te veel in te korte tijd eten dan wel weg gooien Soms ben ik wel gebeld door Plus Wemekamp edoch niet altijd Dit alles en meer ook aan die Plus door gegeven alleen geen terugkoppeling dwz je hoort hier niks meer over Tja al met al gaat het er sterk op achteruit dat is tenminste mijn bevinding en het is mij niet gelukt om dit te veranderen Met vriendelijke groet Derk Jan Bruins Ps Wat wel heel fijn is dat producten op de plaats worden gezet
Jammer dat de kratten de laatste tijd zo smerig zijn van binnen. En misschien kan de bezorger melden dat er alternatieven bij zitten. Nu zie ik dit pas als hij weg is.
Alles was weer prima in orde!
Binnen het gegeven tijdsbestek. Artikelen vervangen kan goed uitpakken, maar 0% suiker voor normaal was in dit geval niet gewenst.
altijd goed
Dit was onze eerste levering vanuit Plus te Rossum. Goede kwaliteit en best een goede prijs. De melk die bezorgd was is t/m de 30-06 houdbaar.
Positief. Ook makkelijk dat je de bezorging kunt volgen
Gisteren boodschappen gebracht en er was vanalles mis. Dit is op korte termijn de derde keer. Vond dat ik het deze keer moest delen. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Normaal altijd zeer tevreden. De bezorger heeft het op een vriendelijke en prettige manier opgelost. De bezorgers zijn altijd heel vriendelijk en heel netjes. Zal Plus zeker aanbevelen.
Goede service en fijn winkelen
Fijne service, bellen als iets niet leverbaar is. Vriendelijke en hulpzame bezorging
Goed en netjes
Vriendelijke bezorger wat ik heel prettig vind boodschappen alles oke
De boodschappen worden door Plus op een prettige manier en zeek korrekt bezord. Enige kleine min-puntje vind ik dat de boodschappen alleen met PIN betaald kunnen worden. Maar ik heb er begrip voor.
Alles goed geregeld je word goed op de hoogte gehouden top
Iedere week weer het zelfde liedje, Actie producten niet voorradig, artikelen over datum, kassabon niet correct. Een paar weken geleden, van de 120 bestelde artikelen, 21 niet voorradig. Geen excuses, helemaal niets. Dan moet je als ondernemer toch eens gaan nadenken wat er verkeerd gaat, toch? Proef een zekere arrogantie, komt denk ik wat makkelijk binnen! En geen concurentie In de wijk.
Helaas is de verpakking van de volle yoghurt, al voor de helft leeg. Graag dit bij volgende bestelling verrekenen.
Goede produkten, verse produkten en een goede communicatie als er produkten niet voorradig zijn. Zeer tevreden over de sevice aan huis.
Had salades en melk op de lijst, levering smorgens tussen 8 en 10, en dan al niet op voorraad. Hoe kan dat nou
Veel onduidelijkheden in bestelprogramma
Mijn boodschappen worden goed uitgezocht mrt alternatieve artikelen indien nodig. Ze worden tot in de keuken bezorgd! Uitstekende service!