Klantvriendelijk
Er was veel minder voorradig dan ik had besteld. Hierover is vooraf gebeld met de vraag of ik een alternatief wou. Daarintegen is er wel 1 artikel zonder overleg gewijzigd, dit vind ik niet netjes. Ik had graag dit ook geweten...
Jammer deze keer... Avocado was niet goed meer Pakketten waren niet hetzelfde 1 vervangend gekregen terwijl dit voor 6 personen was ! Vervangend product was dus niet goed Witte bollen waren platgedrukt er lagen andere boodschappen op Heel jammer
Ook al staat bij noties geen vervanging kreeg ik het toch met dus een prijsverschil van 1.18 euro meer morst betalen .dus dat is minder
Prima producten maar veel is voortaan veel te duur. Ook is niet al het personeel is even vriendelijk. En bij het thuisbezorgen gaat regelmatig iets mis. Bij de app kan ik eerder gekochte producten niet terug kijken. Dan loopt de app vast.
Heel tevreden de bezorging geweldig
De site is toegankelijk en veel keuze in producten en goede service en prettige bezorgers
Vriendelijk personeel
Zeer vriendelijke bezorger. Alle producten Ok. Ik ben dik tevreden. Bedankt
Ik kreeg een komkommer ipv een courgette!!!!
De bezorger was zeer behulpzaam
Prima service én binnen aangegeven tijd hartelijk dank.
Vriendelijk Je kon hun goed volgen Geen probleem als je dingen wild terug Wilt geven !!
Online besteld waar pas op het moment van levering bekend is dat maar de helft geleverd kon worden. Omdat ik wel alles nodig heb een nieuwe bestelling geplaatst waar weer op het moment van levering pas bekend is dat niet alles geleverd wordt, en dan krijg ik ook nog eens een alternatief geleverd die niet passend is. Als je expliciet 1 soort wijn besteld is het niet wenselijk een andere wijnsoort geleverd te krijgen. Daarbij ben ik hierdoor een 2e gratis bestel moment kwijt omdat ik voor 1 simpele bestelling 2 X moest bestellen en nog altijd niet alles geleverd heb gekregen
Fijn dat ik de boodschappen s avonds kan bestellen en de volgende dag al thuisbezorgd krijg.
Op kamp met 3 brugklassen en begeleiding is spannend, zeker als je voor iedereen alle maaltijden voor 3 dagen moet bereiden, maar dankzij Plus is dit goed gelukt, bedankt voor de prima, verse spullen!
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Prima bezorging, wat op de bon staat zit erbij. Helaas was de zak kattenbakkorrels kapot in de krat. Ik moest daardoor helaas opnieuw stofzuigen. Maar goed, die zakken zijn ook niet erg stevig. Verder waren de spullen erg vochtig.
Ja
Altijd goede service
Goede service. Jerry de bezorger is erg vriendelijk en behulpzaam
Gewoon goed
Makkelijk online bestellen. Fijn dat je zelf het bezorgmoment kunt kiezen. Vriendelijke bezorger. Goed verpakt in makkelijke kratten. Enigste minpunt: digitale koopzegels kun je wel kopen bij online bestelling......maar niet inleveren bij een online bestelling!!
Altijd netjes op tijd geleverd.