Alles altijd goed verzorgd
Keurige bezorgers.
Als ik 12a13 producten bestel verwacht ik niet dat 10 producten in een kratje en 3 producten in ander kratje bezorgd wordt.
Altijd zeer tevreden, goede en vriendelijke service en bezorging
Jaren kom ik er al en worden mijn boodschappen keurig bezorgd zeer te vreden
Dank
Een probleempje op mijn leeftijd ( 85 ) is dat ik mijn weg op Uw website nog een beetje moet vinden bij mijn bestelling .Maar dat zal wel gaan lukken .
Goed en zeer vriendelijke Bezorger Benne.
Laat ik het simpelweg zo zeggen: Het zou wellicht beter zijn als je, van wat je wilt bestellen, kunt zien hoe groot de eventuele voorraad is. Dan hoeft PLUS geen alternatieven te verzinnen voor de producten die niet of niet voldoende aanwezig zijn en jij als klant inderdaad datgene krijgt, wat je besteld hebt. De levering is wel netjes gedaan!
Super optijd bezorgd Vriendelijke bezorger
Goede service, volgens afspraak geleverd.
keurig op tijd bezorgd, fruit van mindere kwaliteit
was mijn eerste keer om digitaal te bestellen. Kreeg daarbij vriendelijke hulp Bezorging was keurig en op tijd . Bestellen volgend jaar zeker weer bij PLUS Bennekom !!!!!!!!
Social meewerkend personeel
Goede levering en prima (op) tijd.
Ivm chronische aandoeningen ben ik blij met online bezorging. Helaas was wel cornetto ijs gesmolten Toen ze kwamen bezorgen. Bvd lucie vanhingel
Ik miste een paar artikelen die wel besteld en betaald waren. Goed opgelost door de medewerkers na mijn telefoontje
Zie bovenstaande.
Weer een bestelling waar de rekening komt niet overeen met wat geleverd is. 1x extra Gourmet Mousse in rekening gebracht 2x rauwkorst besteldt (actie was voor 1+1 gratis) maar een bezorgd en voor de volle prijs!
Er was een actie waarbij het het voordeligst was om 4 pakken van 27 luiers bij de Plus te bestellen. Bij de levering bleek echter dat ze 1 pak luiers niet op voorraad hadden en toen hebben ze een kleinere verpakking erbij gedaan. Dit alles wel nog steeds voor dezelfde prijs, waardoor ik in principe 7 luiers minder heb gekregen. Als ik dit vooraf had geweten, had ik de bestelling waarschijnlijk elders geplaatst, aangezien de Plus dan niet meer het voordeligst zou zijn. Voor een keer is dat wel te overzien, maar aangezien luiers onder de streep genoeg geld kosten, koop ik altijd op de plek waar ze het goedkoopst zijn. Bij de Plus kan ik daar dus helaas toch niet op vertrouwen als er een actie is en ik deze laat bezorgen. De winkel ligt helaas niet in de buurt om even langs te kunnen gaan. Ik had verwacht dat het online systeem automatisch zou controleren of mijn geplaatste bestelling wel voorradig was bij de winkel. Dat was dus niet het geval. Erg jammer. De bezorgster was wel heel vriendelijk en op tijd.
Geen verdere meldingen.
Goede bediening, fijn personeel. Alles naar wens.
Ik ben erg blij met de on line service. Het is erg jammer dat als er produkten niet geleverd kunnen worden er niet bij staat welke produkten dit zijn. Ver is het erg gebruiksvriendelijk
fijn dat de mogelijkheid er is ...