Uren gewacht.
Overzichtelijk en duidelijk
levering volgens afspraak en vriendelijke medewerkers
Voor oudere mensen een uitkomst.! Ik blijf zo ook op de hoogte wat er te koop is.
Sinds corona maak ik gebruik van de bezorgdienst. Ik let nu meer op aanbiedingen omdat het overzichtelijk is.
Alternatief niet aangeboden, maar gewoon geleverd. Bij controle)opruimen van de boodschappen er achter gekomen dat het verkeerde geleverd is.
vriendelijk personeel
Sympathieke, meer kleinschaliger, aanpak. Nodigt uit om vaste klant te worden.
Correcte bediening
Ik ben dik tevreden , bestelling ging goed .ben gebeld over paar producten die niet voorradig waren .keurig geregeld .de aardige jongeman die de boodschappen bracht had helaas de pin kapot en vroeg of ik contant of op rekening wou betalen .dus dat was keurig !
Altijd goed en vriendelijke bezorging zeer tevreden
Alles keurig thuis bezorgd, ik lees net nog 2x recht op gratis bezorging, ik heb €8.50 betaald,
mijn bestelling gedaan en de dag er na thuis gekregen. goede service
Ik heb alleen maar goede ervaringen met het thuisbezorgen van de boodschappen. Altijd op de afgesproken tijd,aardige bezorgers ook!
Al jaren kopen wij bij de plus. Eerst in Bilthoven en nu in Vleuten Ondanks wij een Lidl, Jumbo en AH op loop afstand hebben.
Op 28 juni een melding doorgegeven via [email protected], omdat de bestelling niet klopt. Dus hoop ik hierop antwoord te krijgen Maar dat zal wel niet
Keurig op tijd vriendelijke jongens die het brengen
Jammer,Dat ik toch op de fiets moest stappen Voor de Runners! Ik had er over opgebeld,er werd gezegd dat ze bij de bestelling zouden zitten.
Mijn order was helemaal compleet. Niets op aan te merken.
Plus heeft mooie aanbiedingen en ruime bezorgtijden. Regelmatig komt de bezorger te vroeg. Daarnaast ontbreken er regelmatig producten. Gister maar liefst 8!
Service en bezorging zijn top! Bestelling plaatsen lukt niet altijd makkelijk!
Ik had vlees en haring besteld maar het niet gekregen
Persoonlijk contact is super fijn Nadeel is dar er regelmatig aanbiedingen op zijn,