Word er niet beter op

De laatste tijd heel veel producten die besteld zijn niet aanwezig worden ook niet geleverd en al meermaals voorgekomen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Eenvoudig je boodschappen thuis bezorgd

Op een eenvoudige manier je boodschappen in huis. Goede service!

super gemakkelijk

goede website, goede kwaliteit, goede en vriendelijke bezorging

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Boodschappen ruim een uur te laat

Ik had voor de eerste keer boodschappen online besteld bij Plus Huisman. Tijdstip gekozen tussen 12.00 en 14.00 bezorgen. Om 14.15 gebeld naar Huisman waar m'n boodschappen bleven, maar dat weten ze dan niet. Er kan niet gebeld worden naar de bezorger of die er bijna is, ik moest maar afwachten. Boodschappen kwamen pas om 15.10! Geen excuses of uitleg waarom ze zo laat was. Ik heb voor niks zo lang in huis zitten wachten. Dit was meteen de laatste keer online boodschappen doen bij Plus.

geweldig

?

oke

L .S. Binnenkort ontvangt de directie wat pittige opmerkingen van mij en dat vooral voor specifieke artikelen' voor de vriendelijkheid en zorgzaamheid van het personeel een dikke 10 met een griffel. en een zoen van de juffrouw. f

Gaat wel

Bezorger doet niet wat meyde winkel is afgesproken

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

perfect

verzekert dat de gewenste producten aanwezig zijn en geleverd worden .

Leveringen op tijd

Goede service, wanneer iets niet leverbaar is, wordt er gezocht naar vervangend product.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vlot, vriendelijk en efficient.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service en goede producten

Erg fijn dat als er iets niet op voorraad is je een vervangend product voor krijgt! Ben laatst zelfs gebeld welke roerbakgroente ik als vervanging bij het gerecht wilde hebben! Erg blij mee.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijne service en super dat ze ook in Belgie leveren

Fijne service, mooie producten en altijd op tijd met levering. Ook net over de grens in Belgie!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel fijne en vriendelijke mensen

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Nog maals uitstekend

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Prima service vriendelijk personeel en heel behulpzaam

vertrouwde service

Ruim binnen de tijd bezorgd. Deze mensen nemen hun werk serieus en maken er iets leuks van. Driewerf, hoera.

Klantvriendelijkheid staat bij PLUS hoog in het vaandel ,

prima supermarkt houden zo ,

Great

I wish they offered newer products, it's always the same items, gets boring.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bezorgen laat helaas te wensen over.

Het besorgen laat helaas te wensen over doordat dit al geruime tijd uitsluitend op maandag en dinsdag mogelijk is. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om bijvoorbeeld weekend aanbiedingen tegen de aanbiedingsprijs te bestellen. Leuk wanneer men iedere week opnieuw een email krijgt waarin de weekendaanbiedingen aangeprezen worden. Ook komt een bezorgmoment wat later in de week voor ons veel beter uit. Toen ik, inmiddels enige maanden geleden, één en ander te sprake bracht bij een telefoongesprek met iemand van de klantenservice van het filiaal was het enige commentaar: dan kom je toch gewoon naar de winkel. U kunt zich voorstellen dat wij met dit antwoord allesbehalve blij waren. Ten eerste behoor ik tot een generatie die niet ongevraagd getutoyeerd wenst te worden. Ten tweede zijn wij volledig afhankelijk van het openbaar vervoer en zijn wij daarnaast {zeer} slecht ter been; ergo gewoon naar de winkel komen is voor ons in geen gevan een optie! Overigens moet ik wel vermelden dat degenen die de bestelling bezorgen en degene die ik meestal aan de lijn heb {een zekere Sanne} vanneer ik {moet} bellen met de afdeling e-comerce van het filiaal {Haarlem noord} verdienen alleen maar lof. Altijd vriendelijk, behulpzaam en efficient.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Gemak deze keer, het was een hele bestelling

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd, retour mee terug genomen. Vriendelijk aan de deur.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Na jaren eindelijk weer de boodschappen thuis laten bezorgen. Ik had nogal slechte ervaringen met plus Eijsden. Ik ben blij verrast hoe de systemen door de jaren heen verbeterd zijn, snelle en duidelijke levering, nette chauffeur, alle producten goed en lang houdbaar. Top! Ik ga vaker bestellen!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fantastisch goed bediening tot in de keuken. Lege flessen en kratjes direct meegenomen, prima service.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het was heel goede service

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Zie onder

Deze bestelling was zoals ik doorgegeven had, dus geen klachten

heel slecht

al maanden word er niet gekeken wat bij opmerkingen staat en de bestelling word steets minder om dat ze het niet zouden hebben en als ik dan naar de winkel ga haal ik alles zo uit de schappen

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht