Gisteren bijna alles ontvangen wat ik besteld had. Altijd dezelfde, vriendelijke bezorger
Al drie weken op rij ,geen runners geleverd terwijl de bon duidelijk aan geeft recht te hebben op 1x 7 anderweek 3 en afgelopen week geen vermelding . Zo gaat dat ook met andere acties zoals plantjes spaaracties.
Hele aardige bezorgers, komen binnen de gekozen tijdspanne, ruim aanbod op de site en veelal de keuze om gratis te laten bezorgen. Ben er blij mee!
Ik maak er graag gebruik van, contact is altijd goed en kwaliteit is altijd goed
Snel en behulpzaam
De bezorgers zijn alleal heel vriendelijk en behulpzaam.
Vanuit mijn huis lekker alles besteld en dag erna ontspannen naar Texel gereden. En de boodschappen kwamen keurig op tijd.
Met 1 grote kanttekening, de laatste tijd al een aantal keer rot fruit of groenten ontvangen. Er mag beter opgelet worden qua datums en hie versproducten eruit zien.
Fantastische winkel Uitmuntende en behulpzaam personeel Prijzen vallen goed mee
Boodschappen correct verpakt Alleen de cola zegels waren er niet beter de sonic runners Heb 6 € betaald voor levering terwijl dit pas de vierde x was zijn 5 leveringen geweest maar eerste levering is gewoon betaald . Maar hoop net zoals de rest dat fit gelijk getrokken wordt Gr. John
Ik bestel al jaren alle boodschappen voor moin moeder bij jullie De afgelopen maanden moet het te vroeg van te voren worden besteld Laats 1,5 week Ik heb er met een betrokkene bij jullie ook iver gesproken Personeel probleem enz Snap ik, maar lost voor mojn moeser het probleem jiet op
Iedereen is vriendelijk behulpzaam, ik koop er graag.
Ging allemaal prima
Keurig
Goede service, vriendelijke medewerkers
Alleen jammer dat ik de bestelling van zondag 25-06-2023 om 13:00 uur niet meer kon aanpassen deze zou bezorgt worden 26-06-2023 na 18:00 uur
De app werkt slecht. Bijbestellen is niet mogelijk. Ook kan je een foutje niet herstellen. Bezorging is prima. Vriendelijk en op tijd. Producten zijn ook goed.
Ze komen altijd op de afgesproken dag en tijd, altijd super vriendelijk personeel aan de deur, en behulpzaam. Wij zijn meer dan tevreden.
Meestal wel tevreden, maar vaak buiten mijn bestelling tijdvak geleverd dus maw te laat
Vrijwel altijd tevreden, helaas nu een keer niet. Gekoelde spullen waren nog goed koel, maar diepvries items waren ontdooid.
Als oudere, deels invalide bestel ik al enkele jaren wekelijks boodschappen bij de Plus. De service is telkens weer uitstekend. Ik ben er zeer blij mee & dankbaar voor.
Ben erg blij met Plus, veel keuze, veel aanbiedingen, snelle levering, service en klantvriendelijkheid !
Er wordt totaal niet gelet op de vershouddatum, alles moet met 2 dagen op en 2 rotte meloenen gekregen
tevreden
Bestelling was goed alleen jammer dat er zo weinig bezorgmomenten vrij zijn soms een hele week niet mogelijk om te laren bezorgen.