Boodschappen netjes verzameld en helemaal binnen gebracht. Netjes is het telefoontje net vooraf
correct
Vriendelijke bezorgers en perfecte service. Maar 1 x meegemaakt dat er iets niet op voorraad was. Ze kwamen met een gelijkmatig product. De bon is een beetje verwarrend. Het is mij niet duidelijk welke kosten er wel of niet verrekend worden. Verder top!
Prompt delivery and friendly staff.
mijn extra vraag is niet beantwoord ook al stond die op de bestelbon
Mijn bestelling was niet compleet dit heeft medewerker keurig opgelost. Nadat actie nog geleverd was heeft hij mij hier keurig van op de hoogte gebracht.
heb nog geen tijd om het te controleren en voor de kratten leeg te maken. mag niet voor de heren van plus kost teveel tijd mag betalen en weg is de chauffeur mooie services
Zoals altijd is het heel goed. Ongeveer 6 weken geleden heb ik uren in de gang gelegen en het was zaterdag is de jongen van de Plus met de boodschappen aan de deur.normaal heb ik dan de deur opengemaakt maar hij zag mij liggen en is naar de buren gegaan voor de sleutels. Hij heeft mij alleen opgeraapt en in de kamer gezet. Dit heb ik allemaal niet bewust meegemaakt ondanks ik gewoon betaald heb Ik was helemaal verward door de gevolgen van een zeer verwaarloosde urineweg infectie.ik heb in het ziekenhuis gelegen en ben nu nog aan het oplnappen. Maar hulde aan deze jongen. Ik weet niet wie het was, pas in het ziekenhuis kwam het terug met flarden.
In een kratje zat een laag water. Alle pakken zuivel waren door nat Wel veel goede ervaringen gehad dit was zeer teleurstellend. Het lijkt alsof het kraten buiten in de regen heeft gestaan
Vriendelijke bezorger en meer dan op tijd.
Ik bestel elke maand voor zo n 500a 550 euro aan boodschappen voor een schip ( dat is voor 2 weken eten aan boord) maar er zijn altijd wel een hoop producten niet voorradig. Dat houdt meestal in dat ik meestal naar een andere winkel moet om nog spullen te halen. Hier laat ik dus soms voor zo n 30 euro liggen. Dat is wel jammer.
Ik ben altijd al een tevreden klant,, maar nu nog meer. Bij mijn bestelling waren er van de 12 flessen mineraalwater die ik besteld had 11 niet voorradig. Vervelend. Juist hetgeen waarvoor ik laat bezorgen/ zware flessen Gebeld en zojuist zijn ze apart nageleverd….dat noem ik uitstekende service!!! Zeer tevreden dus. Bedankt.
,e weten dat ik niet buiten kom en doen alles om me te helpen
De chauffeur heeft de produkten zeer vriendelijk afgeleverd. Ik vind het bestellen via de app niet fijn werken, veel te omslachtig. Ik bestel ook regelmatig bij de AH, die app werkt veel beter.
Vers groenten, fruit en brood is van bijzondere kwaliteit.
Lieve en nette bezorgers…lossen problemen op
Fles bleekwater was lek. De bodem van de krat was voor de helft nat. Sommige boodschapen moesr ik afdrogen maar door de verpakking valt schade mee. Rol beschuit aan de onderkant vochtig. Na opdrogen volgt verdere inspectie. Net mandarijnen ook netjes afgedroogd. Neem aan dat bleek niet door de schil is gedrongen. Zal bij iedere maaltijd achterdochtig snuffelen. Bii twijfel gooi ik het weg Vriendelijke groeten Maarten van den Heuvel
De bezorger is altijd even attent en correct.
Makkelijk bestelling te plaatsen en kan snel geleverd worden. Wanneer iets niet beschikbaar is, wordt dit goed vervangen en in geval van aanbiedingen, wordt daar goed naar gekeken. En ook belangrijk... vriendelijk personeel.
Perfect afgehandeld
Nu 3x online boodschappen besteld en hartstikke tevreden met de service en medewerkers! De producten zien er goed uit en ook de houdbaarheidsdatum. Helemaal geweldig! Plus Giethoorn trouwens.
De bezorgers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk; daar kan iedereen wat van leren!
Handig voor de grote boodschappen Zelf de kleine dingen nog even zelf in de winkel gehaald. Wel een heel gezoek op de app
Direct contact ook met bezorger en dingen konden in overleg