Niet mijn ding

Een bestelling geplaats met div. artikelen waaronder 4 zuurkool spek het werd op tijd afgeleverd aangepakt na het uitpakken waren er 3 rookspek geleverd en 1 zuurkoolspek (d.d bestelling levering 23-06-23 d.d houdbaarheids datum 24-06-2023 van zuurkoolspek) op factuur staat alternatief rookspek) 3 stuks dat wilde ik niet contact opgenomen met plus de bestuurder had door moeten geven voor het alternatief dan had hij het gelijk terug kunnen nemen nu moest er een auto rijden om de 3 stukjes op te halen. Service perfect voor mij, art. was terug in de winkel en het te veel betaalde bedrag stond gelijk op mijn rekening. Perfect opgelost.

Alles netjes geleverd

Dank je wel voor de tijdige levering in onze vakantie accomodatie !

Tevreden

Altijd keurig op tijd. Een puntje : iets uit de reclame bestellen dat is dan niet voorradig vervangend artikel dubbel zo duur en met bezorging heb je dat niet zo snel in de gaten.ik vind dat ze daar over moeten bellen of dat goed is.

Is goed

Mijn ervaring was zeer goed, tot voor 2 weken geleden ik was gewent aan een digitale bon die krijg ik tot op heden niet meer. Ik wil daar elke week niet achter aan bellen dat ben ik zat Hopelijk komt daar gauw verandering in. Met vriendelijke groet Rein Siebenga

Alles is naar wens

Geweldig griffel met een 10

Verse producten geweldig. Op tijd geleverd door een vriendelijke bezorgen. Nogmaals een griffel met een 10.

Goede.service

Goed keuze,en aanbiedingen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Online boodschappen van plus werkt prima voor ons

In corona periode gestart met online bood schappen. Werkt voor ons goed. 95 -98% laten we brengen. Kost ons net zoveel als zelf boodschappen doen en we houden tijd over. Het assortiment lijkt soms wel wat kleiner maar algemeen gaat het goed . Het zou mooi zijn als er meer aanbiedi gen voor bezorgen komt met bijvoorbeeld dieetproducten. Of producten van de plus zelf. Het zijn nu alleen a artikelen.

Weinig assortiment

Ik ondervind dat het assortiment voor online bestellen minder aan het worden is. Waardoor ik mijn producten niet meer kan bestellen bij jullie. Spijtig. Kwa bezorging om dagen te schrappen om niet te bezorgen vind ik niet kunnen. Je zou meer personeel moeten inzetten om te verzamelen en te bezorgen.

altijd goed

Goed gedaan!

Had een snelle bestellen gedaan met veel producten, Gewoon goed afgeleverd, op tijd zonder problemen zo als het hoorde!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel vriendelijk geholpen maar te veel laten betalen

Super vriendelijk geholpen en eerste instantie heel blij met de luxe van het laten bezorgen. Maar heel vervelend om achteraf te maken dat de boodschappen (inclusief statiegeld) € 472,91 kosten, maar de bezorger € 486,99 heeft laten afrekenen. Dan voel je je toch een beetje bedonderd. Vind het ook niet zo netjes dat de manderijnen grotendeels verrot waren.

Geweldige winkel

Service zoals altijd prima, levering is ook goed te volgen, zodat je niet onnodig lang wacht. Bezorgers zijn altijd vriendelijk, geleverde pridukten vers. Top !

Saa

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Gewoon prima

Gewoon bijna prima, wel even goed zelf berekenen of het retour statiegeld goed eraf wordt gehaald. Onoplettendheid van mijn kant heeft me 3,90 euro gekost. Kwam ik later achter. Nu bereken ik dus exact vooraf wat eraf gaat.

Fijne bezorger

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijne supermarkt.Goede prijzen en aanbiedingen. Bezorging altijd op tijd met hele vriendelijke mensen. Eris voor mij geen betere supermarkt dan de Plus

Bestelling

Bestal je Franse kaas dan krijg je de mededeling dat ze die wijn niet kunnen vinden. Bij de andere keer hebben ze die Franse kaas niet maar er is aangegeven dat je dan een andere kaas wil hebben. Helaas hebben ze geen andere kaas meer en als je informeerd dan blijkt er een schap vol met franse kazen te zijn. En dit gebeurt met meerdere producten zoals gebak en brood.

Altijd goede service

Slechte afhaalservice

Een week van te voren boodschappen besteld. Bij het ophalen zat de helft er niet bij, terwijl ze hem wel hadden aangeslagen en we ervoor betaald hadden. Toen moesten we zelf alles uit de winkel halen.. Plus Mulder s-Hertogenbosch

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

redelijk tevreden

Ik bestel altijd voor een hele week tegelijk maar ik zou wel graag willen dat de artikelen wat langer te bewaren zijn b.v. melk en zakjes met sla ,en vleeswaren en niet maar 2 a 3 dagen, verder ben ik wel zeer tevreden over de bezorgers heel vriendelijk en correct.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Strak op tijd, maar veel producten niet leverbaar

Hoewel ik erg blij was met hoe snel en volgbaar de bestelling geleverd werd, waren er wel érg veel producten uit eindelijk niet leverbaar, waarvan maar een gedeelte een alternatief product had. Mijn ervaring bij andere supermarkten is beter, maar het kan eenmalig pech hebben zijn, dus ik probeer het nog een tweede keer. Wel waren veel zware producten boven op lichte producten in de kratten gelegd, dus mijn komkommer was zwaar gehavend en een pakje crackers was gebroken.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorgservice. Altijd op tijd en heel behulpzaam. Prima!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht