prima service, net personeel, gewoon goed.
Gewoon helemaal super! Altijd op tijd bezorgd. Als er iets niet is, wordt er altijd telefonisch contact opgenomen. Vriendelijke bezorger!
Fijne winkel, vriendelijk personeel en fijn dat je online kan bestellen
Het is alles goeg verzorgt en we vinden het heel fijn .
alles prima alleen als ik geen alternatief kies dan ook geen alternatief.
goede keuze en betrouwbare bezorging
Wat ik bestel word altijd perfect bezorgd
Fijne winkel hier op het Vlietplein. Leuk personeel, altijd vriendelijk. Ik vind het alleen jammer dat het assortiment niet zo groot is. Ik moet altijd nog naar een andere supermarkt voor bepaalde artikelen.
Ik ben over heel veel dingen, de service en het personeel, alleen heb ik elke week wel alternatieven en is de paracetamol al weken niet voorradig?
Maak elke week gebruik van de bezorgservice en ben tevreden.
Als ik mijn boodschappen laat bezorgen verwacht ik dat alles aanwezig is. Niet dat artikelen niet er bij zijn zodat ik alsnog na de winkel moet. Dit is bij plus quadvlieg en plus linsen allebei het geval. Slechte zaak vind ik.
Makkelijk via de app bestellen.
Ik vind het super fijn , lekker rustig op mijn gemak boodschappen bestellen online , en niet meer door de winkel te lopen ,en je kunt altijd de boodschappen aanpassen .
vind dat er de laatste tijd steeds vaker produkten zijn die niet leverbaar zijn, ook al zijn ze in de aanbieding. Dit vind ik het enige minpuntje
Soms producten niet aanwezig en krijg dan ook geen vervanger en sommige producten niet lang houdbaar
de boodschappen worden bezorgd hoef niet meer te schouwen. De bezorger is altijd vriendelijk en behulpzaam en zeggen altijd "fijne dag en tot volgende week"
Het zou een punt van aandacht kunnen zijn om de houdbaarheid datum zo laat mogelijk te houden ki
de prijzen zijn nou niet echt laag en niet alles online te zien
Mijn boodschappen laat ik bezorgen en elke keer ongeacht de chauffeur (euse) komt nagenoeg glimlachend naar mijn deur Altijd in voor een kort praatje
Alle boodschappen prima in orde. En heel fijn dat het bezorgen alkan vanaf €25
Ruim assortiment, vriendelijk personeel
Ze zijn goed te bereiken Als je er online niet uit komt Helpen ze je telefonisch
Ik word altijd gebeld als er iets niet op voorraad is en dat vind heel netjes
Ben tevreden iver de bezorging.
Na aanvankelijk te horen krijgen dat levering in delen zal geschieden i.v.m. te weinig voorraad, hele bestelling gelukkig toch in een keer geleverd. Misschien in de toekomst toch eerder order verzamelen en niet dag voor levering?