Altijd goed

Altijd vriendelijk en alles netjes in orde

Oké

Vriendelijke behulpzame bezorgers. Alleen jammer dat de shoarma nog maar 1 dag houdbaar is

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn Plus bestellingen zijn altijd in orde en worden op tijd geleverd.

Wij moeten onze boodschappen laten thuisbrengen, omdat wij niet zo mobiel zijn. Onze Plus leverancier (Plus Voerendaal )(Patrick) is altijd even vriendelijk en betrokken.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorgers en op tijd!

correct geleverd

Bezorger Meneer Ruud had erg veel haast en gaf geen uitleg over retourstatiegelden, waardoor door mij € 6,40 te veel werd betaald bij de aflevering. Zal worden opgelost door dit bedrag in geld in mijn brievenbus te bezorgen. Ik denk dat meneer Ruud beter geïnstrueerd moet worden. Bovendien was de bezorgtijd tussen 10 en 12 uur, maar kwam hij pas om 12.20 wat misschien door de drukte kwam.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

We zijn nog steeds tevreden.

Nog steeds oke.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fantastische service en bezorgers!

Super netjes lief aardig behulpzaam Kanjers de bezorgers van Plus Meeuw!!

In alle opzichten prima!

Binnen afgesproken tijd wordt het bezorgd. Alles goed geregeld en bij vragen wordt er direct gehandeld. Leuke aanbiedingen en goede service, kortom zeker een aanrader!

Kan niet beter!

Uitermate tevreden!

Geen taart

Had online taart besteld maar door een communicatie fout had ik geen taart

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Waarom bestelkosten betalen? 2 bestellingen.....

2 bestellingen omdat ik deze nog kon wijzigen maar niet kon samenvoegen; ze zijn wel alle 2 samengebracht. Ricardo de bezorger kan hier niets aan doen. Jullie wel hoop ik toch als een trouwe klant; afnemer bij jullie zaak. Ik wil hier gaarne de 6 euro korting op terug gestort krijgen.. gr Anita en Olaf de Boer

Slechte breng service

Het is al maanden een probleem met het inplannen van bezorgtijden. Dit moet tegenwoordig meteen alweer als de laatste bestelling afgeleverd is. In sommige gevallen kan het zelfs niet gebracht worden zodat ik iets met anderen in de buurt moet afspreken om het op te gaan halen. Ik ben zelf niet meer mobiel en ben geheel afhankelijk van derden. Ook als ik het moet af laten halen moet ik toch nog €6 bezorgkosten betalen. Dit vind ik onredelijk omdat de plusmarkt zijn dienstverlening mbt bezorgen niet op orde heeft. Daarnaast wordt er niet altijd geleverd wat ik besteld heb. Bijv in plaatst van de gewone paracetamol wordt er kinderparacetamol geleverd.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijn dat de bestelling thuis bezorgd wordt!

Soms is er fruit of groente bij wat over rijp is, maar over het algemeen ben ik tevreden.

geen voorraad

Vaak zijn artikelen niet op voorraad en aanbiedingen worden ook vaak niet geleverd.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service inclusief het ophalen van statiegeld, maar niet altijd alles op vorraad

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Plus= pluspunt in de wekelijkse boodschappen bezorgservice

Als je wat uit de aanbieding uit zoekt dan is de bezorging gratis. Ik bestel tevens moeder dan zijn het veel boodschappen. Het scheelt veel tijd en verder geen gesjouw met de weekboodschappen. Verbeterpunt. Ik vind het niet goed dat de koelproducten in een plastic tas bezorgd worden. Dan kan ook een koeltas met statie geld gebruikt worden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Boodschappen op tijd bezorgd, alles aanwezig of alternatief, bloemkool helaas paar zwarte plekjes

Aardige vriendelijke jongeman die boodschappen kwam bezorgen. Alternatief voor Iglo groente-idee Italiaans uit de diepvries was Iglo groente-idee boerenmix. Dat isw mijns inziens heel wat anders maar prima. Bloemkool was minder fris. Verder alles oké

Redelijk

Qua bezorging prima en ook qua producten. Alleen het komt met enige regelmaat voor dat ik weer kan bellen omdat: -ik artikelen mis die ik wel heb betaald -aardbeien/frambozen/bosbessen waar schimmel opzit terwijl ik in de omschrijving zet dat ik geen fruit met schimmel wil.. -als alternatief ik regelmatig de duurste variant krijg, die soms wel 300% duurder is -of ik mis diverse dingen die zijn dan niet voorradig (kan ik ze nog zelf halen) -ik als alternatief producten krijg wat een totaal ander product is -als er een aanbieding is van bijv 2 voor 3 euro en er is er maar 1 ik de volle mep kan betalen of ik krijg een ander gewicht of iets wat niet in de aanbieding is En zo kan ik wel even doorgaan.

Vriendelijke koerier

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik had boodschappen besteld voor montisdag. Alles perfect in orde en appels gesponsord gekregen. Geweldig

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

zeer tevreden

alles keurig geregeld kon nog bijbestellen werd gebeld of ik een artikel wilde vervangen daar deze niet meer op voorraad was ddus allemaal helemaal goed geregeld

Nette bezorging

Altijd op tijd. Aardige en vooral hulpvaardige bezorgers.

Prima prijzen, aardige bezorger

Prijzen zijn goed , vooral als er aanbiedingen zijn.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Topservice, altijd behulpzaam en klantgericht!

Elke week weer mooi op tijd en correct in de afhandeling. Topservice!

Prima uitstekend.

Ook met nieuwe bezorgers jong enthousiast. Klijn beetje laat netjes uitgelegd product niet er bij goed verhaal vertelt. TOP

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht