Gewoon top
Ik ben heel blij met deze mogelijkheid, omdat ik niet meer mobiel ben. De bezorging is goed geregeld en de bezorgers zijn vriendelijk en attent. Niets op aan te merken!
Fijne winkel. De app werkt niet altijd vlekkeloos. Loopt weleens vast en dan blijven verwijderde artikelen weleens hangen in de winkelwagen en krijg ik ze alsnog. Maar goed dat is dan maar zo. Er mag wel wat beter op houdbaarheidsdata gelet worden, het valt op dat er maar weinig marge is soms. Verder vriendelijk personeel en goede producten!
Netjes verpakt en goeie alternatieven.
Bezorger is altijd vriendelijk en binnen de gestelde tijd komt de bestelling binnen. Minpuntje: Kan bezorger niets aan doen. De Road runners worden niet of foutief bij de bestelling gevoegd.
Ik ben heel erg blij met de bezorging, omdat ik zelf niet meer mobiel ben door mijn ziekte. De bezorgers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
De boodschappen werden voor onze groepsaccommodatie afgeleverd. Een aantal producten waren niet op voorraad, maar daarvoor was een goed alternatief geleverd. In overleg met de bezorger waren wij als laatste klant gepland. Dit was erg prettig! Kortom, van deze service maken wij volgend jaar (wanneer we weer op Ameland zijn) weer gebruik!
Bestelling op tijd en compleet. Mooi bedrijf
De site heeft best regelmatig kuren. Niet altijd zijn alle producten zichtbaar. Over de bezorging ben ik heel tevreden: Fijne service
Komen op tijd en ze zijn heel beleeft.
Zeer positieve ervaringen
Geweldige service!
Waren heel erg op tijd, vriendelijke bezorgservice. Wat we besteld hebben, is ook bezorgd. We zijn heel tevrede
Goede service, fijne medewerkers
Bestelling was er niet, daarna kon men het niet vinden. Derde keer wel maar kon niet pinnen bij de afhaaldeur. Morst weer mee de winkel in. Kortom: niet tevreden.
klantvriendelijke medewerkster
Bezorging is altijd binnen de afgesproken tijd geleverd. Soms is er iets niet leverbaar maar zorgen vak netjes voor vervangend product.
Ik ben erg blij met deze plus, zij kunnen altijd op korte termijn leveren.
Altijd mooi op tijd en vriendelijk personeel en zetten het ook nog voor je in de keuken echt een 10 waard
Erg leuk personeel! En snelle levering. Eigenlijk zijn altijd alle producten aanwezig en een goede datum. Zo niet dan word dat vermeld bij de bezorging.
Ik ben zeer tevreden met de snelheid en correcte levering van de bestelde artikelen. Ik zou niet weten wat er verder nog verbeterd zou kunnen worden. Het enige wat ik nog steeds niet echt begrijp is, hoe ik moet aangeven dat ik de spaarpunten digitaal wil hebben en niet als papieren zegels. Ondanks het feit dat ik steeds hetzelfde invul is de aanbieding van de spaarzegels steeds weer wisselend. Dit is echter geen reden om deze mogelijkheid tot levering van artikelen af te raden tegenover anderen.
meestal komt de bezorger op tijd, goed assortiment, vervangende spullen worden vaak geleverd, helaas doet op dit moment het systeem het niet zo goed.
Zondag een aantal sixpacks Hoegaarden bier besteld uit de reclame die dezelfde dag inging. Zou deze maandag kunnen ophalen. Werd maandag gebeld, helaas geen Hoegaarden bier meer. Dan werd het waarschijnlijk dinsdag, zo niet dan zouden we gebeld worden. Niet gebeld, dus dinsdag naar de winkel, maar helaas geen bier. Vergeten te bellen, sorry. Zou nu gebeld worden als het nog binnen zou komen. Wachten maar af. Dit was onze eerste bestelling bij Plus.
Op zondag besteld en maandagochtend stond bestelling keurig klaar. Medewerker(s) zoals altijd vriendelijk en correct!!