Makkelijk geregeld

Zeer makkelijk voor zo'n grote bestelling

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Producten niet altijd vers!

Producten niet altijd even vers soms teleurstelling!!

Gezellige winkel

Bij de plus is het altijd gezellig. Echt een dorpswinkel

Netjes op tijd geregeld

Mijn flesje wat kapot viel werd direct vervangen

Tevreden

Aardig personeel! Fijne producten.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Geweldig , goede service

Gewoon geweldig en een super service.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Bijna altijd goed

Ik ben altijd heel tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zak mozzarella onder zwaar spul

Krat met Mozzarella zakje, met daar bovenop zwaarder spul gestapeld. Daardoor verpakking kapot, alles onder de mozzarella sap. Ruccola ook onder zwaardere spullen. Dag erna heb ik al fruit weg kunnen gooien beschimmeld… En alweer de bastogne vervanger….de vieze duo versie. De vorige keer geloofde ik niet dat deze op was. En ben direct naar de supermarkt gegaan. En ik had gelijk, meer dan genoeg voorraad… en telkens bij grotere verpakking bestelling, die voordeliger is dan de kleine. Krijg ik bijna altijd 2 kleinere..l dus duurder. Ik was een tijdje gestopt met bestellen, maar plus is de enige die op kort termijn kan leveren.

goede service

goede aanbiedingen waar ik vaak gebruik van maak en hte gemak van het thuisbezorgen. Super

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super blij mee, Vooral als het in de week tegen zit op werk. Mijn man niet fijn vind om boodschappen te doen is dit een super geweldig oplossing. Blij met de plus

Fijne service

Bezorging netjes optijd, vriendelijke service en prima assortiment

dik te vreden

Fijne service

Prima in orde

Betrokkenheid, dat is Plus Slingerland

Super.

Zeer vriendelijk personeel. Goede service goede en verse producten.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vaak is er niet wat ik speciaal bestel.

Ik heb nu al diverse keren meegemaakt dat ik complete trays DeKlok-bier bestel. Die zijn er vaak niet, of ze zijn open. In verband met mijn omstandigheden bestel ik complete trays. (ik kan niet met kratten of losse flessen/blikken sjouwen). Ook als ik enkele dagen van tevoren bestel lukt het vaak niet. Heel vervelend. Nu het statiegeld op blikken is ingevoerd is het voor mij extra lastig, mar daar kan de Plus niets aan doen. Het is denk ik een gevolg van het orderpicken op dezelfde dag van bezorging. Het zou fijn zijn als je bij online bestellingen enkele dagen van tevoren speciale wensen kunt aangeven (IN DE COMPUTER), zodat de medewerkers van de lokale Plus daarop kunnen anticiperen. Die weten nu niet vooraf wat er besteld gaat worden. Met vriendelijke groet, JJMP

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

On line bestellen gaat heel makkelijk. Bezorging altijd op tijd en klopt. Bezorgers vriendelijk!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijne optie voor boodschappen aan huid

Goede service en keurige levering. Helaas zijn er tegenwoordig wat vaker producten niet, dan ik gewend was in voorgaande jaren. Er wordt altijd gebeld voor een alternatief Desalniettemin top service, vss aan n een klantvriendelijke winkel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altij op de afgesproken tijd

Voortreffelijk

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestellen en dan wachten op de aflevering.

In 1 woord: Top.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles gaat meestal goed. Soms diepvriesspullen al ver ontdooid. En houdbaarheidsdatum soms heel krap, tot op de dag van bezorgen.

Gewoon goed.

Snel, makkelijk en goedkoop.

Prima bezorging

Alle producten waren goed geleverd, helaas was de rucola niet vers. De sla stonk en was verlept toen ik de zak opendeed. Ook bij de blauwe bessen waren er een paar beschimmeld. Verder waren de geleverde boodschappen prima.

Wat een gemak

Ik vind het zo gemakkelijk dat online shoppen als jezelf geen tijd hebt maar blijf ook wel gewoon winkelen

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht