Geweldig!!

Ik besprak dit kort even met de vriendelijke jonge chauffeur. Ik leef in mijn eigen woning met ziektes en heb daardoor zorg en bijbehorende kosten en beschermingsbewindvoering. Ik meen dit oprecht en eerlijk. Succes!! Hartelijk dank.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

vlotte levering, mooi binnen het tijdslot

handige website levering stipt

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Slechte service

Ik ben de laatste tijd niet echt meer tevreden over de service van Plus. Laatst bestelde ik online en betaalde de boodschappen bij bezorgen. Volgens de bezorger was er niet betaald dus moest ik dat nog een keer doen. En dat terwijl ik hem liet zien dat het bij mij al afgeschreven was. De volgende dag zag ik een busje van de Plus, huh dacht ik, ik heb helemaal niets besteld. Het busje was ook bijna gelijk weer weg. Even later vindt ik op mijn deurmat een enveloppe van de Plus. Die zat dus vol met geld, ik bleek toch dubbel betaald te hebben. Ze moesten blijkbaar van hun tientjes af en die werden nu door mijn brievenbus gegooid. Heel vreemd! Bel dan even aan en overhandig die enveloppe (met excuses zou nog beter zijn). Of boek het bedrag terug.... Verder zijn er de laatste tijd steeds meer producten die verdwijnen uit het assortiment, heel irritant. De houdbaarheidsdatum van de producten is ook een dingetje... als ik online bestel ga ik ervan uit dat ze producten leveren met een zo lang mogelijke houdbaarheidsdatum. Soms krijg je echter producten geleverd die nog 1 dag houdbaar zijn. Waardeloos is dat. Nu had ik weer wat boodschappen besteld en bij de waardebonnen stond dat bezorgen gratis was met de code GRATIS. De code pakte hij niet en dus heb ik een opmerking erbij gezet. Daar wordt dus helemaal niets mee gedaan en de bezorgkosten worden gewoon berekend. Ik ben jarenlang klant geweest bij Plus maar sinds er een nieuwe eigenaar is ben ik steeds minder tevreden en ga ik steeds vaker naar een andere supermarkt. Tot ik binnenkort helemaal niet meer bij de Plus kom.....

goede service

koop heel veel bij PLUS meestal online maar ook in de supermarkt, vele aanbiedingen en duidelijke website

Snellen supervriendelijk

Bij plus altijd correcte bezorgers snel accuraat

Altijd goed verzorgt

1 aandachtspunt is de houdbaarheidsdatum op vers. Deze is weleens heel beperkt. Mezelf nu aangeleerd dat ik het mee terug geef wanneer het allemaal binnen twee dagen op moet.

Uitstekend geregeld

Altijd vriendelijk, en op tijd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ze was op tijd en vrolijk. Topservice!

geweldig

dit was mijn eerste keer dat ik thuis heb laten bezorgen en dit is goed bevallen de bezorgster was netjes op tijd en ontzettend vriendelijk alle lof voor lisa de bezorgster zeker voor herhaling vatbaar

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Klantvriendelijk en stipt

Mijn bestelling wordt altijd binnen het afgesproken tijdstip bezorgd door een klantvriendelijke medewerker. Ondanks de werkdruk die ook zij ervaren is er altijd tijd voor een sociaal praatje

voortreffelijk

bezorging altijd op tijd. En altijd de juiste bestelde producten. Ook als ik iets meldt bij opmerkingen komt dat goed bij jullie aan.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zowel de levering als de bezorging van de bestelde producten gebeurt naar volle tevredenheid.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Klantvriendelijk en je ziet het tijdstip van bezorging

Geen klachten.

Deze keer niet goed

Wat op de bestelling stond heb ik niet gekregen. Ipv alle appelsientjes die ik heb besteld met daarbij behorende korting, krijg ik pompelmoentje en exotisch fruit en dat zijn 2 items die ik niet wilde hebben anders stond het wel op de bestelling. Daarbij heb ik 3 kratten ingeleverd en dat is ook niet op de bon te zien. Ik hoop dat het goed komt. Wacht op uw antwoord.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Nette volledige bezorging

Nette volledige bezorging, wanneer iets niet op voorraad is krijg je een alternatief. Wanneer je deze niet wilt kan dat er af.

Hele goede service

Soms valt de versheid van groente en fruit tegen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Winkel zowel thuis en ook hier op Texel graag bij de PLUS ..........

Altijd aardig personeel en ze denken met je mee. Er wordt altijd even gebeld als iets er niet is of zo en of het soms iets anders mag zijn. Helemaal TOP !!!

Snel en goed

Goede website met veel keus en scherpe prijzen. Leverin op afspraak en als ze een product niet hebben dan bieden ze altijd een alternatief aan.

Prima ervaring

Fijne thuisbezorgend, correct en op tijd.

Fijn boodschappen thuis bezorgd

Voor de eerste keer boodschappen besteld bij de Plus .waar ik ook vaak zelf boodschappen ga doen alles zat in de krat .wat ik had besteld.dus prima .

perfect

goede service, zeker als je zwaardere boodschappen hebt, zoals kratten

Altijd goede service !

Fijne winkel goede service, producten altijd lang houdbaar bij online bestellen. Vriendelijk personeel!

Altijd goed

Nette bezorging en vriendelijke medewerkers. Attent als er iets mis gaat. Ga zo door.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorgster was heel attent Heel erg tevreden. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Al 2 keer besteld en binnen aangegeven tijdsbestek geleverd op park Berkenrhode.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht