Vriendelijke bezorger, goed verzorgde levering.

Makkelijk bestellen, snel en goed geleverd.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

Keurig geregeld

Goede kwaliteit en goede en vriendelijke bezorging

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd binnen de afgesproken tijden.

Klantvriendelijk

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Top heerlijk makkelijk

Eenvoudig snel op afspraak super makkelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ondanks dat er veel artikelen niet aanwezig waren is er contact gezocht om toch naar een passende oplossing te zoeken.

Altijd vriendelijk en goed

Altijd een vriendelijke bezorger die de tijd neemt wanneer wij alles uitpakken. Altijd bereid tot een praatje ( wanneer dat kan ivm schema ) en altijd netjes. Als er een probleem is met de bestelling wordt dit van te voren ook doorgegeven door middel van een telefoontje en dit geld ook voor een mogelijk later tijdstip dan aangegeven. Kleine tip: Laat de bezorgers met dit extreme weer niet alleen een tshirt dragen maar ook een korte broek! Cargo shorts oid met het PLUS logo zijn netjes en absoluut niet aanstootgevend, laten de bezorgers niet oververhit raken en wij krijgen ook niet het idee dat ze oververhit raken door de lange broek soms.

Helemaal prima

Op tijd bezorgd, alle producten op voorraad en vriendelijke bezorger

Vers en snel

Al vaak besteld, boodschappen zijn altijd vers. Ik vind de express service echt heel fijn, dat het al binnen 2 uur thuis kan zijn.

Geweldig!

Alles wat ik zocht op voorraad en binnen n dag bezorgd.

Redelijk goed

Helaas was mijn laatste bestelling niet goed gegaan. Ze hadden niet gebeld dat er een artikel niet bij zou zitten. En aan de deur moeten ze doorgeven welke vervangende artikelen er bij zijn. Maar er werd 1 artikel genoemd, terwijl het er 4 waren. Waar we te laat achter kwamen, en ik dus alsnog een artikel terug maar de winkel ben gaan brengen, omdat we die niet eten. Ik hoop dat deze service snel verbeterd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zeer geweldige service en ik ben zeer goed op de hoogte gehouden. Mvr Kelly was zeer behulpzaam en ontzettend attent en zeer vriendelijk. Dank u wel voor de zeer goede service. Vriendelijke groeten van Christina van Veen

Gewoon top

Gewoon top, niks op aan te merken.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Correct en mooi op tijd.

Top, goede service.

Bestelling is precies zoals afgesproken bezorgd. Door een sympathieke bezorger.

Gemakkelijk

Een perfecte oplossing,mijne man heeft een werkongeval gehad,en kan niet met de wagen rijden Dus bestellen online

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

ja voor ons een goede oplossing ipv elke dag lopen.

de boodschappen voor de hele week laten brengen omdat wij zelf niet over een auto beschikken.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Fijne, handige dienst

Een heel erg vriendelijke bezorger bracht mij de boodschappen. Heel fijn dat ik vantevoren goed op de hoogte werd gehouden over de tijd dat hij zou arriveren. Er waren wat producten niet op voorraad, dat was jammer, maar er werd zo goed mogelijk vervangen. Al met al een goede dienst van plus

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, snelle levering. Top kwaliteit.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Veel producten niet geleverd, wel verkeerde items geleverd

Veel van de producten die waren besteld zijn niet geleverd. Reden: niet op voorraad, terwijl ze in de app wel beschikbaar waren. Het zou fijn zijn als de app aangeeft wat er wel en niet op voorraad is. Voor sommige producten was een vervangende artikel geleverd, maar van het soort of merk die ik niet lekker vind of niet gebruik. Dat is jammer. Samengevat, niet voldaan aan de verwachtingen helaas.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het gaat alleen steeds mis met koopzegels en acties zoals de sonic dingen etc

Voor verbetering vatbaar

Ik vind de website zelf niet zo overzichtelijk, veel productreclame in lijst, bijv als ik kies alle aardappelen krijg ik ook reclame voor avocados en kiwis. Verder vind ik het een nadeel dat ik na bestelling geplaatst te hebben niet meer kan aanpassen. Kreeg veel te late melding dat bezorger eraan kwam (drie kwartier nadat hij was geweest) Bepaalde bestelde producten waren blijkbaar niet leverbaar, voor sommige was ongevraagd vervanging andere gewoon niet geleverd. Maar daar had ik liever melding over gehad zodat ik nog had kunnen weigeren oid.

Exact volgens afspraak.

Levering precies aan het begin van het afgesproken tijdslot.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mooi op tijd en behulpzaam

Mooi op tijd en behulpzaam alles goed geleverd

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht