Bijna helemaal tevreden. De sonic dingetjes zaten er helaas niet bij, de magnum ijsjes waren geplat en de doos gescheurd en de chips was onderin gepakt. Dus dat waren kruimels. Verder tevreden
In de app kun je nog steeds sigaretten bestellen maar ze kunnen niet bezorgd worden, hoor je pas aan de deur. Slechte communicatie.
Fantastische service en mooi op tijd!
Alles compleet top.
Boodschappen keurig verzameld, weinig alternatieve artikelen, wordt voorzichtig mee omgegaan, dus geen kapotte eieren, verkruimelde koekjes. Kortom blij mee
Wij hebben als stichting een bestelling geplaats bij de Plus Ter Schure. We verbleven bij Hotel Giethoorn en alles werd netjes gebracht en in de koeling geplaatst. de dingen die er niet waren konden we later ophalen en de vergeten boodschappen konden gewoon nog mee op de factuur. dat is erg fijne service.
Fijne service. Een minpuntje. Ik lees net deze mail en zie dat ik nog 2 keer gratis bezorgen te goed heb, van de 4. Maar ik heb net 6 Euro betaald???
Of ik nou op maandag,of vrijdag laat bezorgen iedere x mis ik iets. Hoe kan dit nou,neem gisteren Pepsi Cola in de aanbieding niet geleverd niet op voorraad! De 2e dag van de folder en niks leverbaar?
Enige nadeel is dat ze de kattenbakkorrels (houtskorrels) nooit op voorraad (minimale voorraad) hebben.
Super vriendelijke en behulpzame bezorging ook fijn dat je nu weet wanneer ze komen door de volg je bezorger bericht.
Altijd compleet
Vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel de bezorgers als diegenen die de bestelling verzorgen. Voor mij een echte uitkomst.
Een uur te laat (bezorgtijd tussen 16:00 en 18:00, bezorgd na 19:00) en omdat ik heb gebeld om 18:20 hoorde ik een medewerkster zeggen dat ze "geen zin had in zo'n zeikwijf" alvorens doorverbonden te worden met de manager. Zorg eerst even dat de persoon je niet meer hoort. Geen excuses van manager, dus ik wijk wel uit naar een andere winkel.
Meestal gaat het goed en is de kwaliteit zeer goed tot oké. Als er onverhoopt wel iets mis gaat wordt het netjes opgelost. Wanneer producten niet leverbaar zijn wordt er vaak even over gebeld hoe je het wil vervangen.
Heerlijk begin van mijn vakantie !
Ik was tijdens mijn bestelling niet thuis en kreeg onverwachts bezoek meteen s maandags na het weekend , ideaal dit online bestellen en ook nog dat wanneer je iets bent vergeten dan de online bestelling tot een bepaalde tijd kunt wijzigen/aanpassen.
Het is erg fijn dat het bezorgtraject is te volgen.
Ik had 2 bestellingen geplaatst maar heb der 1 gekregen
Over het algemeen positief. Na heel wat gesprekken te hebben gevoerd met deze en gene loopt het nu naar wens.
Helaas waren twee producten niet voorradig. Misschien zou een telefoontje het kunnen oplossen en had ik een alternatief kunnen vragen. Verder heel tevreden.
Keurig binnen de tijden zoals aan gegeven Altijd alternatief als iets we niet is Vriendelijke bezorgers
Sinds een aantal maanden laten we boodschappen thuis bezorgen door Plus. Hiervoor door de Jumbo maar daar waren we regelmatig niet tevreden over. De Plus heeft een ruim assortiment. Mocht iets niet op voorraad zijn dan wordt er aan de deur een alternatief geleverd zodat je kunt kiezen of je die wilt. Super service! Zo kom je nooit een product tekort. Fijn ook dat er met een track and trace te volgen is wanneer de bezorger bij je is. Voor ons geen andere winkel meer dan de Plus voor online boodschappen bestellen!
Levering netjes op tijd, veel producten niet aanwezig/vervangend. Dat vind ik erg jammer, zo krijg je niet waar je om gevraagd hebt. Daarnaast komen voedingswaardes online niet overeen met op het daadwerkelijke product. In de winkel kan je dit direct checken, hier ben je dan te laat.