Alles goed geregeld zowel in de winkel als thuisbezorgen
Ik heb me gemeld bij d balie, maar naarijn idee was het ophalen van bestelde goederen nog niet een routine. Niemand wist waar zich te melden en er moest gevraagd worden wat te doen en wie verantwoordelijk was. Nadat ze probeerde collega's te bellen beantwoorde niemand haar oproep. Na dikke 10 minuten kreeg ik dan de boodschappen. Roept er iemand vanaf de kassa heel hard " ze moet nog wel betalem'. Alsof ik er zo vandoor zou gaan. Voor de betaling werd een 3de persoon erbij gehaald. Al met al ben ik een kwartier zeker binnen geweest, betaal 5€. Ik had het beter zelf kunnen halen, jammer dat dit zo onprofessioneel afgehandeld is. Terwijl jullie ook al niet meer leveren in de avonduren is de service erop achteruit gegaan. Gelukkig is het meeste personeel wel heel vriendelijk.
Dit ga ik vaker doen!
De levering van mijn boodschappen was voldoende, vriendelijke bezorging en (bijna) op tijd. Wel jammer dat een aantal alternatieven werden geleverd, zonder dat die door de bezorger werden gemeld.
Rond 13.00u boodschappen geleverd Alle vries artikelen niet geleverd. Gebeld, wordt nageleverd. Na 1,5 uur afwachten, nog steeds niets. Weer bellen, kon niet op dat moment herleverd worden omdat ze niet in de buurt waren. Terwijl we later een Plusauto in de wijk zien rijden. Alsnog nieuw tijd ingepland voor 's avonds. Nieuw dagdeel, ondertussen middag en avond opgeofferd voor deze levering. Erg jammer dit.
Altijd keurig op tijd en netjes verzorgd in een krat. Vriendelijke bezorgers.
Helaas zijn er vaak groenten en fruit vaak kapot of verrot. Of er worden zware producten op Chips of beschuit gekwakt. Bij klachten wordt er niks mee gedaan. Het komt voor dat ik soms voor wel €10 weg kan gooien. Waarom bestel ik nog online voor bezorgen. IVM gezondheid. De bezorger is aardig en kan hier ook niks aan doen. Maar zit wel in het gezeur. Ook betreft kratten, soms wel 6 kratten met een brood en pak keukenrol, verder is deze leeg. Volgende krat stampend vol gepropt.
De bezorging is vriendelijk en altijd op tijd.
Ik zei dat ik even wat boodschappen uit de kratten zou kiepen, omdat ik geen plek heb in huis om de hele week zoveel kratten op te slaan. Er werd meteen mee gedeeld dat hij daar geen tijd voor had, haast had, en op moest schieten. Uiteindelijk was ik eerder klaar met wat boodschappen uit de kratten doen, dan hij met z'n pin automaat, dus hij hoefde niet te wachten.
Nvt
Op tijd en service ze zetten het neer waar jij wil en vriendelijk
Goeie aanbiedingen
Mooi op tijd
Bovenstaande is al dudelijk.
Ik zou het ook aan bevelen
Voor ons de eerste keer om de boodschappen digitaal te bestellen. Goed bevallen en voor herhaling vatbaar.
Is fijn elke keer als ik bestel!!
De bestelling zelf liep soepel en kon ik nog tot een dag van tevoren aanpassen. 's Morgens werd ik gebeld omdat er een product niet leverbaar was. Direct werd er een alternatief product voorgesteld. De bestelling werd op tijd geleverd. Er miste een product, maar dit werd direct nageleverd.
goede service en bezorging veel - 7 - vervangende producten Plus app lijkt goed maar nog wel ingewikkeld, locatie stond aan op verkeerde vestiging verzoek om Bertoli margarine boter een een ander zal te maken hebben met de overgang van Coop naar Plus?
Uitzonderlijk stipte bezorging. Beleefde bezorgster (dat is helaas bij andere winkels wel eens anders). Goede service, bestelling compleet en in goede staat (wat bij andere winkels wel eens fout gaat). Alleen de website .... werkt niet met Firefox en is ook met Chrome niet zo best.
Snel besteld, verse produkten, geen gesleep met kratten en op tijd geleverd ! Prima.
Aardig goed geregeld
Nu geen plus naturel chips wel betaald
Vriendelijke bezorgers. Vervangend product als iets niet aanwezig is.