Het word steeds meer met niet geleverde artikelen

Diverse artikelen weer niet aanwezig. Dat is erg vervelend. Je kunt er niet meer van op aan.

heel blij

Makkelijk, snel te bestellen.

Keurige medewerking en bezorging

Klantvriendelijk

fijne samenwerking met plus

goede ervaring met plus, bestel er nu bijna 1 jaar en dat gaat prima. goede contacten met personeel, ook de bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam. enige minpuntje is dat soms het fruit niet zo vers is.

Meestal goed

Meestal goed. Alleen jammer dat er bij gratis levering geen plek meer is voor vaste klanten. Die zouden voor moeten gaan.

Het is goed!

Zie hiervoor

Geweldige service

Voor de 1e keer besteld,kon niet van huis door operatie.. Netjes vind ik dat je maarvoor 25 euro hoeft te bestellen!! En leuk is..je kunt via een app die duidelijk met een autootje aan geeft waar ze zitten de bezorger volgen,en..optijd de deur opendoen!!

Bestelling niet geleverd

Ik werd gebeld want zij hadden niet genoeg donuts in huis… ik snap niet waarom een bestelling gaat door als het is niet mogelijk te leveren… heel vreemd

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Keurig thuisgebrachte boodschappen.

Helaas zat niet alles erbij en dat is jammer dat je dan dus korting misloopt. Ook was de witlof bijna bevroren. Ach ja volgende keer maar weer zelf naar de winkel.

Erg veel vervangers

Verder alles prima geregeld maar erg veel vervangers waardoor het bedrag wat hoger was dan gepland. Dit was ook niet aangegeven bij het ophalen.

Uitstekende service

Altijd goede service, zowel in de winkel als aan de deur! Vriendelijk personeel, komen op tijd en als er iets niet op voorraad is (wat gelukkig niet vaak voor komt) is er een vervangend artikel dat je ook kunt weigeren.

Keurig en klant vriendelijk

Artikelen die er niet waren werd netjes over gebeld en samen tot een oplossing gekomen. Net binnen gebracht en vriendelijke hulpvaardige bezorger.

Blij met de bezorger

De bezorger is top en altijd gezellig. Wat ik jammer vind is dat de bestelling niet altijd klopt

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Afhalen verloopt vlot, voorzichtiger met boodschappen doen

Verschillende appels hebben plekjes omdat ze te hard neergelegd zijn. Bon zat vastgeniet aan een zak groentemix, waardoor deze niet meer vacuüm was bij het verwijderen van het nietje. Website niet overzichtelijk. Voordeel is dat de boodschappen binnen 24u geleverd/afgehaald kunnen worden.

redelijk goed

Over het algemeen is het goed. Wat wel beter kan is het leveren van alternatieven. b.v.: witbier 0,00 %. Als het bestelde merk niet op voorraad is, is een ander merk witbier dat wel leverbaar is ook goed. Ook als daar wel alcohol in zit.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Onze ervaring is dat producten vaak niet op voorraad zijn

De app geeft het assortiment per filiaal aan. Waar er gepretendeerd wordt het biologisch assortiment te kunnen leveren (hetgeen ook nog eens in de aanbieding is) kan er niet een verpakking van geleverd worden. Dit is niet de eerste maal dat er rondom het leveren van vlees een probleem in de voorraad is. Het biologisch vleesassortiment is sowieso zeer gering, terwijl de Plus als keten daarin ooit koploper onder de supermarkten was. Bij het niet leveren van aanbiedingen wordt er ook geen voucher aangeboden om het product op een later tijdstip wel te kunnen kopen tegen de aanbiedingsprijs, jammer!

Ik ben er blij mee

Alleen zijn er meer producten in de winkel dan online. Ik moet toch vaak erbij schrijven wat ik extra nodig heb

Te weinig bezorgdagen

Als ik online bestel duurt het 14 dagen voor mijn bestelling wordt bezorgd. Van aanbiedingen kan geen gebruik worden gemaakt.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes en op tijd bezorgd.

Prima ervaring. Ik moet alleen beter op de inhoud van bepaalde dingen letten. Nu had ik bijvoorbeeld een klein bakje druiven in plaats van een grote besteld.

Goede en fijne service

Het online bestellen gaat altijd erg makkelijk, ik bestel altijd via de app. Service is altijd goed, als er producten niet aanwezig zijn wordt ik gebeld voor overleg of bij het afhalen wordt er overleg gepleegd. Enige nadeel is dat als ik soms producten bestel er komt te staan dat een aantal producten niet aanwezig zijn en hij dan niet aangeeft welke producten, hierdoor kan je geen vervangende producten kiezen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben heel blij dat ik bij plus kan bestellen

Zelf kan ik niet naar de winkel dit is een goede oplossing ik ben heel lief geholpen hartelijk dank daarvoor groetjes van klazina

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wat een plezier, dat de bezorgdatum tot het laatste moment nog gewijzigd kan worden!!! Andere supermarktketens bieden dat niet aan!

Service wordt steeds minder

Ik bestel al jaren bij de PLUS, omdat ik altijd tevreden ben over de producten, prijs, service, etc. Vanwege mijn lange werkdagen is het een enorme uitkomst dat het 's avonds of zaterdags bezorgd kan worden en ik niet dat kleine beetje vrije tijd dat ik heb moet spenderen aan het doen van boodschappen. Dat was tenminste zo tot 2/3 weken geleden. Ineens kan er 's avonds èn in het weekend niet meer bezorgd worden en ben ik genoodzaakt om zelf te gaan of te laten bezorgen op een middag die me totaal niet uitkomt. En als ik dan op maandagmiddag laat bezorgen, dan is de helft ook nog eens niet op voorraad... Heel erg vervelend en jammer. Ter aanvulling; geen kwaad woord over de medewerkers van de PLUS. Ik ken ze al jaren en het zijn toppers. Het gaat om de service die echt achteruit gegaan is.

Geweldig.

Het is erg fijn als je zelf geen boodschappen meer kunt doen ,dat er dan de super is waar je kunt bestellen en dan wordt het netjes bij je thuis bezorgd.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht