Snel ,correct en een grote service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Top bezorgd en ook mooi op tijd!

Bestelling op tijd en goed bezorgd.

Groenten

Altijd de boodschappen bij jullie gehaald Nu verhuisd en voor de eerste keet laten bezorgen op het nieuwe adres Verder alles Top alleen de groenten die ik besteld had wordt ik niet vrolijk van Had klein zakje sla besteld en is gedeeltelijk rot dus niet te gebruiken en bij de asperges is het hele onderste gedeelte zacht en glazig Dit ben ik niet van jullie gewend

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben zeer tevreden over de bejegening en uitvoering van mijn vraag.

tijdens een vriendelijk telefonisch overleg kon ik met een medewerkster de online boodschappen goed regelen We kregen ruim op tijd de boodschappen bezorgd en de producten waren prima. De overgebleven niet gekoelde producten konden retour waarna ik het geld terug kreeg. Met name de vriendelijke bejegening heb ik als zeer prettig ervaren.

Goede service vr.personeel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De bezorging was prima in orde

De bezorgservice was perfect. Ik kreeg alleen niet de beloofde gratis service en mijn mail hierover is onbeantwoord gebleven

Coöperatief

De actiewijn was wel tijdig besteld, maar niet meer op voorraad in de winkel. Werd keurig gebeld dat de wijn maandag binnen zou komen en dat ik die voor de actieprijs op kon halen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Nog nooit eerder gedaan maar super geweldig!!!!!

Vond het heel fijn! Omdat we op vakantie zijn. Lekker relaxed!!

51,27 bestelnummer 08637980

stelen geld

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

onzorgvuldig zowel met de producten als de rekening!

Na ontvangst van de boodschappen, MOETEN we altijd de rekening controleren want het gebeurt regelmatig dat er iets niet klopt! Ook deze keer was het erg nonchalant: op de rekening stonden bananen, die niet geleverd zijn. De bos wortels was van een kwaliteit die nog niet goed zou zijn voor konijnen: de wortels waren uitgedroogd, sommige begonnen te schimmelen en het loof was er afgesneden want dat was verdord! De fles graanjenever was van het verkeerde soort hoewel we nog extra daarover gebeld hebben. We bestellen regelmatig gemengde sla in verpakking, maar de orderpikker legt het tussen andere boodschappen zodat het dan geplet wordt. Van de ingeleverde flessen is het statiegeld niet van de rekening afgetrokken! Kortom meer aandacht voor producten en klant en secuur met de rekening is een noodzaak om klanten te behouden!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Redelijke prijzen en goede service

Goede producten en vriendelijk personeel

geweldig, heel blij mee

heel vriendelijk personeel, alles prima in kratten gepakt .Bij de laatste aflevering, afgelopen vrijdag 2 juni hebben ze zelfs de diepvries en koelkast producten in diepvries en koelkast gezet. wij waren nog niet aanwezig op ons vakantie adres! Een dikke duim voor de bezorger van Plus !!

Keurig en op tijd.

Het bezorgen is prima alleen gebeurt het nogal eens dat er niet bezorgt wordt e dan v.n. met de feestdagen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wat een super service, nieuwe zegelboekjes, vervangende artikelen, alles perfect en lieve bezorgers. Top!

Allemaal prima gegaan.

Goede communicatie, vriendelijk personeel.

toppers

altijd nette chauffeur vriendelijk en netjes op tijd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed, mits producten op voorraad zijn en er op datum wordt gelet

De verzamelaar mag beter letten op houdbaarheid van producten en op eijze van stapelen in de kratten, zwaarste onderop en eieren en taart bovenop....

Vriendelijke bezorgers

Wat ik bestel wordt keurig bezorgd en in de keuken gezet. Echt iets niet leverbaar zijn, dan wordt een goed alternatief geboden.

goed geregeld

goede ervaring voor de eerste keer

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

plus Venray, goede service ,vriendelijke bezorgers.

gemakkelijke site , en zelf niet meer tillen.

Kratten

En alweer drie kratten gerekend terwijl er maar twee waren. Alweer!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

super service en zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers

super tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ideaal om booschappen te laten bezorgen.

Alle boodschappen waren netjes op tijd en compleet bezorgd. ook de bezorger was erg vriendelijk, gewoon top dus.

De app werkt nog niet voor 100%

Soms bestel ik een artikel via mijn boodschappen lijstje en dan krijg ik een ander artikel tevoorschijn Makkelijker is ook om via mijn boodschappen lijstje direct een artikel kunnen toevoegen. Nu is er een extra stap voor nodig

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prettige levering en op tijd

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht