kwaliteit ok, aanbiedingen fout berekend

nu al 4 weken achter elkaar fouten op de kassabon, waardoor ik teveel betaal. Elke keer netjes opgelost, maar kost wel 1 of 2 keer per week bellen. Niet ok.

Goed verlopen.

het bestellen van mijn artikelen was makkelijk en de bezorging was volgens afsraak. Gewoon goed gedaan Plus Corbijn.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

ik ben tegen dit soort onderzoeken

kioy is niet lidl.ik doe niet mee met dit soort onbeschoft gedoe

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

geheel naar wens

Conform afspraak afgeleverd

gewoon goed

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Top bezorging!

Fijne bezorger met duidelijke uitleg over de ontbrekende producten. Fijn dat ze de kratten voor me in de keuken wilde zetten gezien ik hoogzwanger ben. Top service! :)

Goede vriendelijk personeel

Ze hebben mij goed geholpen met de boodschappen, vriendelijk te woord gestaan door de telefoon met hulp Bezorgdienst was vriendelijk Ik geef jullie totaal score een 8,5 voor jullie allemaal

Niet altijd alles compleet

Meerdere keren besteld. Dacht goede service, gemak. Personeel altijd heel vriendelijk. Producten komen goed aan, maar vele producten zijn er niet. Ook een alternatief is er soms niet Dus dan alsnog elders naartoe. Oneliner is altijd alles aanwezig, maar nooit Word alles geleverd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super netjes bezorgd en super vers

Super netjes Netjes bezorgd

Goede producten en goede service

Goede producten en goede service

prima bezorging

ik ben tevreden met de bezorging van plus het personeel is erg vriendelijk ze moeten bij mij een aantal trappen op ik heb geen lift en dat doen ze altijd

Snel en makkelijk

Dag ervoor bestellen en vandaag al huis. Echt snel en netjes

Vertrouwd

Gewoon goed

Niet goed

Altijd tevreden geweest, maar de laatste 2 bezorgingenviel tegen. Product wat ik had besteld was er niet, het was in de aanbieding. Telefoon gesprek gehad, en mocht het maandag bestellen voor de aanbiedings prijs. Heb ik gedaan maar ze waren er niet. 2 x spaarpunten betaald ook niet gehad totaal 55. De vriendelijke bezorger heeft het aangegeven, maar nog geen contact gehad. Zo ken ik pluspakket niet erg jammer hoop dat het weer beter wordt.

Geweldige sevice

Een hele fijne ervaring

Slechte logistiek!

In de winkel was mijn product, Touraine Sauvignon Blanc, uitverkocht, dus via de web site besteld! Bericht, bevestiging en leverdatum. Helaas is de logistiek en de voorraad beheersing beneden alle pijl! Nog steeds onbekend wanneer er een levering is( het product was die week nota bene in de aanbieding) en bovenal wanneer de twee dozen (12 flessen) geleverd worden. Uw marketing afdeling zou eens wat alerter moeten zijn! Wat een treurnis voor de Plus!! Vrgr Astrid Walker

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Een goede en vrolijke bezorgster! En denkt mee! Vette 10 David

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De producten die ik wilde hebben waren allemaal te vinden op de site. Het bestellen was makkelijk en simpel. Ik was blij verrast gewoon aan de deur te kunnen pinnen. Ook het inschrijven als nieuwe klant was makkelijk. Erg goede service van Plus, ga zo door u heeft mij in ieder geval als nieuwe klant

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Te laat dingen niet op voorraad

Een uur naar aan gegeven tijd vak bezorgt Heel veel dingen niet op voorraad of andere dingen als vervanger en dan nog op de zelfde prijs uit komen als het in begin was

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Top: vriendelijke bezorger en mooi op tijd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

online bestelde boodschappen netjes bezorgd

op tijd en netjes bezorgde boodschappen

Goed geregeld

Fijn om op ons vakantieadres aan te komen en de boodschappen in de koelkast en vriezer te vinden. Dat is echt ontzorgen. Top.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super makkelijk en een lieve bezorgster.

overwegend tevreden.

Normaal gesproken ben ik wel tevreden over de bezorging van mijn bestellingen. Gisteren was een product wel berekend, maar niet geleverd, dat vind ik minder leuk. Ook dat bestelde bananen vaak onderin de krak liggen en de boodschappen er boven op liggen vind ik niet zo geslaagd omdat ik denk dat iedereen toch wel weet dat bananen nogal kwetsbaar zijn. Degenen die de bestellingen brengen zijn meestal heel aardig en vriendelijk!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht