Service

Geweldig personeel De digitale bon achteraf is super duidelijk!!!

Het is makkelijk

Dit was mijn eerste keer Opzich heel makkelijk maar er zijn wel bezorgekosten gerekend terwijl ik in de mail krijg als nieuwe klant 4 keer gratis bezorgen Er is bij mij gewoon 6 euro gerekend Ik snap iets niet Gr willy Hooghiemstra

Super service!

Wat een fantastische service weer! Heel erg bedankt!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Optijd geleverd zeer aardige bezorger. Ga dit meer doen.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Vriendelijke bezorger

Als er iets niet leverbaar is krijg je een alternatief product. Als deze niet volstaat, is het geen enkel probleem om dit niet te accepteren. Echt top. Digitaal mee sparen voor alle acties. Ook de lelypas kan je blijven sparen. Wel even aan de bezorger aangeven. En in de winkel verzilveren.

geen

geen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel goed geregeld. Geen goede tijd meer op de site en na telefonisch overleg keurig op tijd. Dank daar voor

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zeer goed en vriendelijke mensen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Helaas producten gekregen met maar 1 a 2 dagen houdbaarheid

We bestellen eten voor de week en krijgen producten die goed zijn tot 1-6. Dan is 2 dagen houdbaarheid. Bij de Albert Hein is dit beter geregeld. Dus ik ga deze producten bij Albert Hein bestellen.

Weer niet juist

2 boodschappen kratten moeten afrekenen, maar maar een gekregen..

Perfect, helemaal blij

Mijn eerste bezorging, heel blij mee. Zeer nette bezorger, wilde het ook nog wel naar de keuken brengen. Dit ga ik wekelijks doen.

Op tijd en vriendelijk

Op tijd geleverd door een uiterst vriendelijke werknemer.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel goed. Alleen moet de persoon die de bestllingen klaarmaakt beter opde opmerkingen letten

Goede bezorger

Snel bezorgd en vriendelijke service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wordt met aandacht klaar gemaakt

Vind het erg gemakkelijk en de boodschappen worden met zorg klaar gemaakt

Chaos

Pinkstermaandag was mijn bestelling niet klaar,het personeel was er niet van op de hoogte,ondanks dat ik een bevestiging had dat ik mijn bestelling tussen 12en14 uur kon op halen. Op mijn aandringen werd mijn bestelling alsnog uit de schappen gehaald. Slechte beurt.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bezorging te laat en belangrijke dingen niet geleverd.

Mijn bestelling tussen 14 en 16 uur kwam om 16.15. Buiten platte broodjes, omdat hier zware dingen opgelegd zijn, zaten er essentiële boodschappen niet bij waardoor ik morgen naar de ah mag om die te gaan halen. Eigenlijk geen tijd hiervoor, daarom bestelde ik, maar geen keuze. Een appje vantevoren dat er dingen niet waren zodat ik ze op een andere manier kon regelen heb ik niet gehad. Dit was een verrassing bij de bezorging. Voor mij was het eens maar nooit weer. Ik bestel wel weer bij de picnic voortaan. Nu alleen de kratjes nog terug zien te geven aangezien je daar statiegeld voor betaald.

bezorging prima

bedorven wortels belofte om nieuwe te brengen Niet nagekomen uiteindelijk wel gekregen in de winkel maar niet zoals het hoort

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestelling kwam op tijd, bezorger was vriendelijk. Jammer dat de bananen na 1 dag al zwarte plekken geven.

Netjes en vriendelijk

Netjes snel duidelijke uitleg bezorger hulpvaardig

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Deze keer helaas niet zo goed

Deze keer helaas een verrotte komkommer.

Netjes en klopt altijd.

Geen gezeur achteraf mijn bestelling is altijd compleet en mist er iets wordt het netjes gemeld.

Gewoon Top

Een goede en snelle levering Nette Bezorger

Prima levering

Prima levering op het juist afgesproken tijdstip door een vriendelijke medewerker

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

prima, keurig en altijd op tijd

vriendelijke mensen, zetten de boodschappen waar ik vraag of ze daar neer willen zetten. Keurig en hulpvaardig

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht