Ze nemen contact op als een artikel er niet is

ok

zoals van plus gewend

goed bezig

de bezorger zette eerst de boodschappen buiten op de stoep,toen ik hem liet weten de boodschappen graag in de keuken te hebben was dit geen probleem en zette het zaakje binnen verder een aardige knul geen klachten

Erg slecht

Ten eerste moest ik erg lang wachten. Ik kreeg mijn boodschappen in 1 krat. Verteld dat ik de krat niet nodig had, want had een boodschappen tas. Eenmaal bij de auto keek ik mijn bon na. Daar stonden 2 kratjes op van totaal 10 euro. Ik vertelde een medewerker dat er 2 kratjes op stonden en dat ik heb aan gegeven dat ik geen kratje nodig had. Oké zei de medewerker, dus u heeft 1 kratje zelf. Nee antwoorde ik alles zat in 1 krat, waarvan ik had aangegeven dat ik die niet nodig had. Er werd iemand anders bij gehaald. Zelfde verhaal. O dus U heeft 1 krat, nogmaals nee alles zat in 1 krat. De derde medewerker werd gezocht. Nogmaals O U heeft dus 1 krat. Neeeee Weer een andere medewerker nummer 4. Ondertussen kwam nummer 5 met 5 euro. Ik weer nee, er staat op de bon 2 kratten. Uiteindelijk heb ik mijn 10 euro gekregen maar heeft dik een half uur geduurd

Uitstekend bezorgd!

Positief!

Meestal goed hoor.

Meestal in orde

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

Netjes op tijd bezorgd

Ik kreeg alles wat ik had besteld en het was netjes op tijd bezorgd.

geweldig

keurig optijd me boodschappen vriendelijke bezorger leuk geholpen aan de deur geen klachten over mijn bestelling ook klasse

3 dingen vergeten

Gisteren voor het eerst slechte ervaring , mijn opmerkingen zijn niet gelezen en 2 dvers producten niet geleverd. Maar na gebeld te hebben zij de spullen als nog thuis bezorgd

App kan vriendelijker

Graag meer keuze per product in app.

Oke

Handig, netjes op tijd en vriendelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, verse producten.

Een feestje om zo de boodschappen thuis bezorgd te krijgen!

Top service, top kwaliteit

Erg goede service 2 aardige nette bezorgers voor wie niets te veel is. , kwaliteit van de artikelen is top , blij met plus

Normaal goed nu ontevreden

Voor de 3de keer besteld Termijn tussen 12-2 werden om 13:44 pas gebeld dat ze de order nog aan het lopen waren vervolgens meerdere keren moeten bellen waar alles bleef want je besteld tenslotte niet voor niks tussen 12-2 Uiteindelijk 2,5 na tijdslimiet pas bezorgd Hierdoor moesten wij afspaken etc verzetten Bezorger maakte netjes excuus maar hij kan er niets aan doen krijgt t veel te laat mee, en dan krijg je als optie van personeel ja kunnen buren ofzo niks aanpakken Als ik bestel voor een tijdslot verwacht ik dat het ook komt of iedergeval gebeld word dat het iets later is en niet 2,5 uur (16:25 pas bezorgd)

Gewoon lekker makkelijk

Nvt

Plus in Herpen, Altijd behulpzaam en correct

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Hele goede ervaring

Voor ons de eerste keer dat we de boodschappen thuis lieten bezorgen. Hele aardige bezorger, netjes binnen aan de tijd gehouden ook. Alles netjes wat ik besteld had, en het fruit zag er goed uit ! Aardbeien waren heerlijk trouwens !! De punten voor de spaaractie van de uitjes zaten er ook netjes bij (mis er wel een paar, maar dat kan altijd gebeuren). Al met al, heel erg tevreden !

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Keurige bezorging maar producten niet leverbaar

Ontzettend vriendelijke en nette bezorging. Maar helaas telkens leverproblemen. Dat is jammer.

Viel tegen

Ik heb geen melding gehad dat het product wat ik besteld heb niet helemaal leverbaar was, en daarvoor een vervanger heb gekregen.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Makkelijk via de Plus app besteld en fijne bezorger

Gisteren eind van de ochtend boodschappen via de Plus in Appingedam besteld. Eind van de middag al bezorgd, snelle service en een ontzettend fijne bezorger. De boodschappen zijn netjes in de keuken gezet, bezorger vroeg of ik nog lege kratten had die mee retour konden, erg goede service!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorgers fijn met die track en trace

Vriendelijke bezorgers en de bezorger is mooi te volgen. Handig tot aan de deur bezorgd.

Altijd fijne service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel.

Fijn

Ben invalide. Kan nu zelf gewoon de boodschappen thuis doen en het wordt tot in de keuken gebracht!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht