Voor de eerste keer boodschappen door plus thuis laten bezorgen en vond super ben goed en vriendelijke behandeld
Ik ben nier zo'n hele grote fan van boodschappen doen, dus de optie bezorgen aan huis is echt super! Gewoon op je gemak thuis de boodschappen doen en in een tijdvak van 2 uur vooraf geselecteerd worden je boodschappen fijn thuisbezorgd door plus Crombach Sint odilienberg!
Prima app goeie aanbiedingen en een fijn bezorging
Voor mij de eerste keer bij plus besteld, de enige winkel die bij ons bezorgd. Salades van een dag over datum. Verkeerde prijzen getekend voor aanbiedingen van 3 voor 2,-. Er is er maar 1 dus gewoon de normale prijs moeten betalen. Melk pakken op brood gelegd, brood verpletterd. Ik weet niet zo goed of ik hier nog is bestel..
Blij met plus altijd netjes mijn boodschappen thuis.. Als ik zelf niet kan. Ivm gezondheid. Dus klasse
1 product was niet op voorraad en ook geen vervanging. Verder prima
Top winkel
Geen gesjouw met kratten.
Ik ben een tevreden klant, alhoewel met name de groenten en fruit zijn soms echt van mindere kwaliteit: broccoli geel, citroenen onrijp weinig sap, boontjes te oud.. ook beslist minder keuze op de app dan in de winkel.. Maar zeker nog wel een dikke voldoede, zeker ook voor het meedenken en de vriendelijkheid van de bezorgers!
Ik heb producten besteld voor de gratis bezorging! 1 artikel blijkbaar niet op voorraad! Alternatief product er bij gedaan! Prima! Maar blijkbaar vervalt dan gelijk de gratis bezorging???? Beetje vreemd! Is niet mijn fout dat iets wat ik bestel niet op voorraad is!!! Is toch €6,- Graag een reactie! Verder meer dan tevreden met de bezorg service!!! Mvg, Erik
Zeer vriendelijk personeel in Ridderkerk-Drievliet is altijd behulpzaam
Veel producten niet op voorraad maar dan ook geen alternatief.
Mijn ervaring met Plus is, dat ze zeer klantvriendelijk zijn. En dat je er doorgaans zeer correct wordt behandeld.
aardig mensen prijs kan wat lager met bezogkosten door op stroom terijden
Volgens geplande afspraak de boodschappen thuis geleverd.
Ik ben altijd tevreden. Helaas is niet altijd alles op voorraad, maar indien mogelijk wordt er een passend vervangend artikel aangeboden. Heel fijn dat ik niet meer zo hoef te sjouwen ook.
Vriendelijke bezorgers van de plus halsteren .
Alleen jammer dat regelmatig bepaalde producten er niet zijn. Vaak aanbiedingen
altijd goed en netjes afgeleverd
Bezorging altijd op de afgesproken tijdruimte 100%
Nvt
Helaas ging er iets fout met de levering, menselijk. In goed overleg is het netjes opgelost.
de bestelde boodschappen komen altijd op de afgesproken tijd en de bezorgers zijn zeer vriendelijk