De bestelling klopt altijd. De versproducten zijn uitstekend van kwaliteit. Complimenten voor de bezorgers. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
De medewerker was zeer vriendelijk, rustig en behulpzaam. Een zeer goede service, erg dank hiervoor
artikelen goed, prijs goed, personeel en bezorging goed
Prima bevalt goed
goeie ervaring..helaas ontbrak er een artikel..en dit werd keurig opgelost door een belletje om te zeggen dat ze t alsnog kwamen afleveren..en dus toch nog bezorgd gekregen...super dus.
Goede en nette levering van producten.
Geweldig. Ook dat je ze kunt volgen hoelaat ze ongeveer komen . Aardige jonge en beleefd
Bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam! En ook was mijn bestelling een keer compleet. Ook wel fijn.
Vriendelijke bezorger. Heeft kennis van het bedrijf.
alles is goed
Keurig bezorgd door nette bezorger. Mooi op tijd en de producten erdeeld in 3 kratjes: zuivel apart van de rest.
Altijd tevreden over de Plus.
Ik ben al een jaar of twee een tevreden klant van de bezorgservice van de Plus. Het assortiment is uitstekend, en de bezorging is op tijd en vriendelijk. Het werkt voor mij perfect zo, omdat ik de boodschappen tijdens het thuiswerken kan laten bezorgen.
De bezorging was niet helemaal correct, En bij nader inzien zit er van optimel een vanille vla bij die al bol staat met de datum van 27 -5-2023. Hoe lossen we zoiets op ?
Boodschappen worden in tijdsvak geleverd, en bij bijzonderheden doen ze altijd bellen .
Altijd op tijd gebracht door een supervriendelijk bezorger
helaas mistten er 7 artikelen van de 30 die niet voorradig waren. Deze keer is mijn wens geen alternatieve boodschappen te leveren tenminste toegepast. de plus, koopzegels, daar moest ik weer voor de zoveelste keer achteraan, die waren niet bij de levering; het personeel brengt de zware boodschappen tot in de keuken; aardige bezorger, ( was er keurig op tijd), heeft alleen een tas met lege flessen vergeten te verreken en mee te nemen; ook worden de vakjes die ik tijdens de bestelling plaats niet of nauwelijks gelezen, zoals bv, "" wil je zo vriendelijk zijn er enige plakkaartjes voor de pluspunten mee televeren"".
Goede online bestellingsprocedure en goede vriendelijke bezorgingsprocedure
Goede service.
Zeer vriendelijk personeel echt top
We bestellen witte Porto en krijgen als alternatief product rode porto Producten die de volgende dag vervallen
prima: de eerste keer dat ik iets bestelde. de bezorger deed echt zijn best en hielp heel goed, vooral omdat ik gehandicapt ben
Goede vriendelijke en snelle service Bestel zekers weer online!
Ik had 4 dozen besteld, maar kreeg er slechts 2. Bij een andere Plus-winkel hadden ze die gelukkig nog wel.
Ruime keus uit allerlei artikelen. Online tref ik nogal eens artikelen, die bijna over de datum zijn en dat vind ik jammer, daar ik hooguit één keer per week een bestelling doe. Bij niet op voorraad van een artikel krijg je een alternatief, maar als ik, in plaats van kipshoarma, varkensshoarma als alternatief krijg, vind ik dat niet geheel doordacht. Afijn, dan liever geen alternatief. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.