altijd op de afgesproken tijd
Prima alles is netjes ben er blij mee
Fantastische bezorging
Makkelijk bestellen (helaas geen sterke drank), duidelijk uitleg over de bestelling en goede bezorging.
Wijnbestelling opgehaald.
Tot op heden zeer positief
Op tijd , compleet en kwalitatief goede producten, wat wil je nog meer. Tip : krentenbollen zijn nog lekkerder dan bij de bakker.
Werkt prima, vriendelijke chauffeurs.Top!
bezorgster is ook vet lief en leuk... dus go plus
Vriendelijke dame mij geholpen
Fijne service Nu ik even niet zelf naar de plus kan
Gaat altijd keurig netjes
Heel tevreden over de service. De bezorger was keurig op tijd. Door de lokale supermarkt gebeld omdat er voor sommige producten onvoldoende voorraad was. Deze zijn aangevuld met dezelfde producten van een ander merk.
prachtig gemak bij je thuis bezorgd netjes, vriendelijk met zorg ingepakt. aanrader als je het zelf niet kunt
Snelle, nette bezorging, allle producten ook geleverd.
Netjes bezorgd en lekker vroeg!
Plaatvervangende schaamte
Alleen goed!!!
Ik ben zeer tevreden over PLUS in Beetsterzwaag. Bij online bestelling is de service goed. Als er iets niet is word je netjes gebeld voor eventuele vervangend product. Bezorging aan huis brengen ze het in huis waar je het hebben wil. Ze zijn vriendelijk en je word serieus behandeld. Ook in de winkel zelf is het personeel vriendelijk en hulpvaardig.
GA ZO DOOR MET KLANT VRIENDELIJK HEID RICHTING TOP IS NIET ZO MOEILIJK MAAR AAN DE TOP BLIJVEN IS WEL MOEILIJK GA ZO DOOR MET EEN GEZOND VERSTAND MET ALLE OOK ACHTER DE SCHERMEN DIE ZIJN OOK BELANG RIJK DE MEDEWERKERS EN DE BEZORGER NIET VERGETEN GA ZO VERDER IERDER DAG IS WEER ANDERS EN ALS HET WEER
Deze week 3 dolce gusto voor € 9,99. Ik bestel 7 cappuccino en 2 café au let. Als ik de bestelling uitpak blijkt dat er slechts 1 cappuccino op voorraad was. En dat is niet de eerste keer. Waardeloos.
Heerlijk dat ze thuis gebracht worden! Sevice is uitstekend en altijd vriendelijk personeel en bezorgers. Ben er blij mee.