complimenten aan bezorger brengt het tot in de keuken en neemt de tijd ervoor
8,50 xtra betaald voor morgen bezorging 08.00u-10.00u 10.15u geleverd, heb de krat leeg gemaakt zodat bezorger direct kan terug nemen. Bezorger niet echt spraakzaam?
alles weer keurig en binnen de tijd. Jammer dat de voorgegaarde kip er niet bij was. Daar hadden we ons erg op verheugd. En de andijvie was platgedrukt, verder alles o.k.
ben er mee begonnen in corona tijd, moest er even aan wennen, maar doe het nu nog, bevalt prima1
Het bestellen is heel eenvoudig en duidelijk. Je krijgt goed overzicht van hetgeen je besteld hebt. De boodschappen zijn keurig geleverd door een zeer correcte heer. Aanrader!!
Helemaal goed
De service was goed.
Fijne bezorg service
Zie boven
Boodschappen werden tot in de keuken bezorgd, echt heel fijn!
Een vriendelijke vaste bezorger, attent en beleefd !!
Keurig, op tijd en altijd naar alle tevredenheid!
4 dagen van te voren bestelling online geplaatst. Gekozen voor bezorging tussen 8&10. Om half 10 gebeld met de winkel omdat ik om 10.15u de deur uit moest, mevr van de winkel zegt me geen zorgen te maken. Het komt goed. Om 10.15u ben ik de auto in gegaan en gebeld met de winkel omdat ik niet te laat mag komen op mijn volgende afspraak. Sochtends geen enkel bericht ontvangen over de bezorging. Smiddags hebben ze alsnog geleverd en kreeg ik als opmerking dat er zieken waren.
Online wijn besteld en dat stond keurig op de afgesproken tijd klaar. Wel een opmerking over het online bestelproces, dat loopt niet zo lekker. Duidelijk te merken dat in dit geval Plus een traditionele supermarkt is, en ernaast ook een onlne service biedt. Daar verliezen ze het in gebruiksgemak van bv Picknic die vooral online een erg goede gebruikservaring biedt.
Eenvoudig
Bezorging kwam niet, geen communicatie, pas na zelf bellen de volgende kwam kwam alsnog de bezorger langs.
Digitale bon van de bestelling is erg duidelijk
We zijn sel geholpen. Heel goed.
11 van de 59 items waren niet op voorraad. Dit kreeg ik een half uur voor de bezorging te horen. Ook geen compensatie o.i.d. De bezorger was wel vriendelijk, vandaar de 2 sterren. De eerste en laatste keer dat ik bij Plus boodschappen bestel.
Bestellen gaat makkelijk, netjes contact als iets er niet is. Wel jammer dat dit ook mn om de actie artikelen ging. Ook aardbeien besteld, daarvan konden we helaas de volgende dag het merendeel al weggooien. Verder erg tevreden.
Bestelling gedaan om af te halen voor een prijs komeet ophalen en moet dan € 30 meer betalen als waar ik het voor besteld hebt
Ik bestel mijn boodschappen zodat ik niet naar de winkel hoef, door trauma en hulphond. Nu krijg ik twee tegoedbonnen en heb ik betaald voor twee producten die er niet waren. Nou moet ik toch naar de winkel om de bonnen in te wisselen. Dat was nou net niet de bedoeling. Beter is het om dat geen product en geen tegoedbonnen te geven. Sheila Bordewijk
Aardige bezorger en alles was zoals besteld. Super. Ik ben zeer tevreden.
Goed geregeld. Alle bestelde producten geleverd.Precies binnen afgesproken bezorgmoment.Vriendelijke bezorger.