Ben een vaste klant die blij is met jullie dienst
Ook moest ik 20 minuten lange wachten er dat ik weg kon maar dat win ik niet erg goei winkel
Ben tevreden over de produkten. En de chauffeur altijd even vriendelijk en behulpzaam
Franse magere kwark besteld (verpakking van 1kg en van 500g). Ze waren niet op voorraad, maar hier geen alternatief voor gekregen waardoor ik toch zelf nog naar de winkel moet gaan.
Ons fietskamp C4C beleeft in 2023 de 25e editie. Plus van Engelen levert een mooie bijdrage aan ons project door het sponsoren van een deel van de boodschappen. Op deze wijze wordt de opbrengst voor de goede doelen verhoogd. Hartelijk dank voor dit mooie gebaar.
Duidelijke website, eenvoudig je bestelling plaatsen. Wijzigingen kun je later ook nog doorvoeren. Afhalen of laten bezorgen. Gratis bezorgen boven bepaald bedrag zou mooi zijn.
veel boodschappen voor n feestje. Hoef ik niet te sjouwen. Super
Erg handig om te bestellen en een heel vriendelijke en correcte levering. Enkel het aanpassen van een bestelling ging moeilijk in de app.
Netjes in gepakt en vriendelijke bezorgers.
Aardig snel geleverd Alleen de houdbaarheidsdatum is soms te krap
Makkelijk bestelling online te plaatsen. Wordt keurig afgeleverd.
Fijne mensen, goede kwaliteit en service!
Alle vis-/vlees aanbiedingen ontbraken net als de kwark. Moest dus alsnog boodschappen doen om voor de week avondeten en ontbijt te hebben.
Sommige artikelen mogen zeker een langere tht datum hebben
Alles wat ik besteld heb ,is prima bezorgd ,en vriendelijk te woord gestaan door Lili en bezorger Ian van de plus van danny rosenboom.
Goede service wel jammer dat er vaak veel bestelde producten niet op voorraad zijn dus dat ik dan nog naar een andere winkel moet en is wel een erg dure winkel
Super . Goeie levering en mooiste ervan is ik kan zelf tijden kiezen . Gewoon top
Bestelling keurig afgehandeld. Bezorger belde even dat hij 5 minuutjes later was in verband met verkeersdrukte. Erg attent en klantvriendelijk
Het is super handig om te bestellen. Producten zijn goed en alternatieve producten worden geleverd, maar die hoef je niet te nemen. Dat is ook fijn.
Wel een klacht over de houdbaarheidsdatum van de cordon bleu schnitzels. Daar stond de datum van de leveringsdag op. Je bent dus verplicht om dat gelijk te eten, terwijl ik veel boodschappen besteld had voor meerdere dagen. Aub let daar op. Ik bestel alleen nog online bij gratis levering, want €6,00 per levering vind ik echt te veel.
Jammer dat dit vanuit de winkel wordt geleverd en niet vanuit een groot magazijn. Vaak zijn er dingen die we bestellen niet of te weinig. Verder zijn we tevreden.
Netjes op tijd. Ben zeer tevreden
Prima assortiment. In sommige producten voordeliger dan andere supermarkten in de buurt. Bezorging altijd op tijd. Soms zijn er 1 of 2 artikelen niet leverbaar.
vakkundig