Snel en volledig en op tijd geleverd

Gratis brengen moet blijven

Gratis brengen moet blijven

Good service

Plus online is awesome and easy to use.

Prima ma geregeld

Aardige bezorger

Tevreden.

Mijn boodschappen bestel ik al ruim 2 jaar. Daarvoor 20 jaar in jullie fysieke winkel de boodschappen gedaan. Dit zegt voldoende.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

heerlijk makkelijk

Zeer positief

gewoon oke

goede producten, vriendelijke behulpzame bezorger en mooi op tijd. wat wil je nog meer, ... toch

Tevreden

Nvt

Deze keer minder tevreden

Ze zijn mijn pluspunten vergeten erjij te steken en staat wel op de rekening

Nette chafeur

Vriendelijke jongeman erg netjes Super bedankt

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Uitstekende, betrouwbare bezorging en service

Alles prima.

Altijd goede service

Altijd goede service. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Producten zijn vers. en bij twijfel over de houdbaarheid wordt er altijd even gebeld.

Netjes en vlot bezorgd

Altijd vriendelijk

Altijd tevreden!

Ik ben altijd tevreden over de afhandeling!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alweer een item erbij wat over de datum is

Empanadas houdbaar tot 19-5. Vandaag is het 23-5. Dus maar liefst 5 dagen over de datum! Kwaad naar winkel gereden (kost mij ook nog tijd en brandstof). KLACHT bij manager ingediend. Geld terug gekregen met excuses. Dit is echt niet de eerste keer dat iets over de datum is. Maar nu was voor mij de maat vol. Tevens 3 items alweer eens niet voorradig. Alweer vervangende producten gekregen waarmee ik uiteindelijk akkoord ben gegaan. Wanneer gaat het beheer in deze (helaas enige supermarkt in Bocholtz) eens veranderen??

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Afschuwelijk

Ongelooflijk. Bij mijn laatste bestelling heb ik ipv kaascroissant een hamkaas croissant gekregen. Als moslim is mij varkensvlees gevoerd. Dit verwacht men niet bij een grote erkende supermarkt. Ik voel me geschonden in mijn geloof. Ik weet niet hoe te reageren hierop. Mijn hele leven lang nooit aangeraakt en nu verstopt in een croissant toch half gegeten. Hoe is dit mogelijk!!!!!! Nu ben ik ziek op het moment maar zal hier zeker overal een melding van maken. Iedereen hoort te weten dat dit gebeurt. Mits er natuurlijk duidelijke nieuwe afspraken en veranderingen worden ingezet. In afwachting van uw uitleg en verdere afhandeling.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Correcte levering, vriendelijke bezorger.

Als welkom 2 appeltaarten gehad, zeer attent. Fijn dat de lijntjes kort zijn.

Verrast!!!!

Helaas is het eerder regel dan uitzondering dat ik bij mijn online bestelling te weinig actiezegels krijg. Wanneer ik de actie producten bestel worden de bijbehorende zegels, Bijvoorbeeld de Uitjes Vouchers, niet geleverd. Ik ontvang dan steeds alleen het voucheraantal behorende bij het aankoop bedrag (aankoopbedrag E50, dan krijg ik 5 vouchers) Heb ik bij mijn bestelling ook nog een 5 actie producten, dan krijg ik die 5 extra vouchers niet. Hiervoor moet ik dan steeds bellen. En dat is niet alleen voor mij vervelend. Het zou fijn zijn als de PLUS bezorgdienst en de kassières hier beter op zouden kunnen letten.

Heel erg goed

Vriendelijke bezorgers, goede kwaliteit producten.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede en heel vriendelijke service

Als iets vergeten is wordt dat heel snel nageleverd.

75% niet geleverd

Van mijn bestelling is 75% niet geleverd met geen enkele vorm van communicatie. Ik vind dit erg vreemd en geen manier van zaken doen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede web mogelijkheid. Vlot te gebruiken

Wel oke

De folder is net ingegaan en de bestelde producten van de folder waren al niet meer voorradig. Dat vindt ik erg jammer

slechte service

Ik had gevraagd bij de levering van alternatieve producten contact op te nemen. Dit is ook deze keer niet gebeurd. De actiecode is ingevuld, toch werden servicekosten berekend. Brood (3x) en hagelslag (2x) werden niet geleverd. Voor de niet geleverde boodschappen moesten we dus toch naar de winkel.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht