Prettige zaak. De producten worden goed verzyafgeleverd.
bestellingen worden altijd goed en correct geleverd
Snel bezorgd door een beleefde bezorger. Keurig gedaan.
Altijd goede service
ben altijd tevreden ze zijn altijd optijd met bezorgen en producten zijn meestal aanwezig enige minpunt die ik heb zijn de datums op producten soms en dat is wel soms storend maar algemeen ben ik gewoon tevreden over de bezorgdiensten van de plus en de bezorgers zijn altijd erg aardig en behulpzaam
Boodschappen worden netjes in de kratten gedaan, daarmee bedoel ik dat brood/koekjes ed niet onderin het krat zitten en de app waarin je de bezorger kunt volgen is een uitkomst.
Helaas een aantal artikelen niet leverbaar
Goeie service en goedkoop
Netjes op tijd en bijna altijd de gehele bestelling geleverdr
In de bestelorder aangegeven dat ze bij een niet voorhanden zijnde product, een alternatief product mogen toevoegen. Echter dit gebeurd niet. Nu heb je thuis een product dat je wilt klaarmaken met het bestelde {niet geleverde} product en dat kan dus niet. Weekend voor de deur, gasten komen, en wat nou? Foei PLUS
De bezorger was zelfs 3 minuten vroeger en erg vriendelijk. Bijna alles is geleverd op 2 items na die niet op voorraad waren. Daarom een 9,5 en geen 10.
ik heb een goed ervaring en als er iets niet klopt dan kan je altijd bellen en de bezorgen zijn altijd vrolijk
super lief personeel
Heel jammer dat er niet even gebeld is om te vragen of ze het konden leveren wanneer ze mijn bestelling compleet hadden. Er is 1/3e geleverd van wat ik had besteld en het statiegeld wat ik hierbij in wilde leveren konden ze hierdoor verre van compleet mee nemen.
Heel prettig en goed
Ik had 3 flessen rode wijn besteld en heb er maar 2 gekregen.
over het algemeen heb ik niks te klagen . als iets tegen de datum aan hikt, wordt dit vermeld. als ik zeg, liever niet , wordt het teruggenomen, dan sta ik wel met lege handen.
Top levering alleen soms simpele artikelen niet leverbaar
Bestel graag mijn boodschappen daar als er iets niet is wordt ik altijd gebelt gewoon perfecte supermarkt
Fijn dat online bestellen mogelijk is en dat PLUS een bezorgservice heeft. Maak er op mijn leeftijd graag gebruik van.
Goed verzorgd, zeer vriendelijk personeel
Gebruik gemaakt van de dreft aanbieding van dit weekend 4 voor net geen tientje. Dus 12 dozen besteld maar ze konden er maar 9 leveren. Vreemd aangezien het de aanbieding voor enkel dit weekend is. De negende doos wel keurig voor de aanbiedingsprijs gekregen, da's goed geregeld. Verder keurig geleverd, wel 10 minuten voor de aangekondigde tijd maar da's niet zo'n probleem deze keer.
Helaas vaak veel dingen niet op voorraad zodat ik alsnog naar de winkeloet
Goede service en heel vriendelijk en behulpzaam. De boodschappen worden neergezet waar je ze hebben wil !