Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mooie en goede kwaliteit van kinderkleding en vriendelijke bediening.
12 September 2021
suzy van vossel
wommelgem
Snelle en vlotte bediening
18 August 2021
Lisette
Tildonk
Al sinds jaren ben ik klant bij Thilo, en telkens word ik zeer snel en vriendelijk geholpen. Leuke collecties!
9 August 2021
Noor
snel en in orde
6 August 2021
Kristin
zandhoven
Leuk om lokaal te kopen. Zeer professionele afhandeling. Service verloopt vlot. Als er toch iets is kan je hen makkelijk bereiken en lossen ze het direct op.
3 August 2021
Marjolein
Antwerpen
Veel keuze, snelle verzending, niets op aan te merken!
1 August 2021
Liesbet
Ekeren
Super bediening
11 July 2021
Bo Coppens
DEURNE
De indeling in rubrieken en de onderliggende aanvinklijsten, zorgen er voor dat je snel kan zoeken op de website. De producten zijn bovendien duidelijk beschreven met goede foto's en een uitgebreide omschrijving. Bij het textiel worden zo onder andere de samenstelling en de wasinstructies vermeld: weten of kledij en beddegoed geen synthetische vezels bevat en beddegoed op zestig graden kan gewassen worden is bijvoorbeeld belangrijk voor kinderen met eczeem en/of een allergie aan huisstofmijt. Tot slot worden er producten in verschillende prijsklassen aangeboden.
24 May 2021
Ester
Halle
Super snelle verzending van online aankoop. Leuk extraatje in de verpakking! Heel tevreden!
12 May 2021
Joke Anthonissen
Arendonk
Vlotte manier van bestellen. Ondanks gratis levering toch gekozen voor ophalen in de winkel omdat dit handig is met een winkel in de buurt. Vlot kunnen ophalen.
3 May 2021
Liesbeth
Deurne
Altijd een plezier om bij jullie in de winkel te komen! Super vriendelijk, toffe collecties! Onze kids en wij worden hier heel vrolijk van! Jullie doen dit fantastisch en met heel veel passie! Tot snel! An
12 March 2021
An
Goed en vriendelijk
27 February 2021
Diana
Deurne
Goeie en snelle opvolging van mijn online-bestelling
3 December 2020
Merksem
30 November 2020
Liliane
Wommelgem
De kleren dat ik nu heb besteld voor mijn dochtertje van 3 jaar oud. En zijn de tofste kleren dat ik ooit heb gehad voor haar. En is ook tof dat ze de enigste is met deze style van kleren.
13 November 2020
Debby
Hoboken
Donderdagavond besteld, zaterdag had ik het in huis!
12 October 2020
Tanja
Leerdam
Super service. Ze helpen je met alles.
11 October 2020
Bo Coppens
DEURNE
Alles goed en snell.
7 October 2020
Radu
Bocholt
Je wordt er altijd zeer vriendelijk onthaald en helpen je heel goed!
17 September 2020
Kim
Borsbeek (Borsbeek)
Mooi aanbod in de winkel, zeer vriendelijke mensen om je te helpen.
10 September 2020
Ann
Borgerhout
Vrindelijke mensen altijd klaar om te helpen. Zeer goede kwaliteit van kleding.
3 September 2020
Agnieszka
Borgerhout
Het is echt een hele leuke winkel. Je vind er toch bijna alles wat je nodig hebt. Mijn dochter is bijna 3 jaar en ik heb echt heel leuke kleren gevonden. De kleedjes zijn er ook heel erg mooi.
29 August 2020
Debby
Hoboken
21 August 2020
Diana
Deurne
Mooie producten en snelle levering.
12 August 2020
Clarissa
Susteren
Bij Thilo kan u terecht voor baby en kinderkleding vanaf de geboorte tot 14 jaar. We hebben diverse merken in verschillende prijzen.
Naast baby en kinderkleding kan u ook bij ons terecht voor baby artikelen van flesjes tot bedjes en wandelwagens. Ook voor Geboortelijsten kan u bij Thilo terecht.
Al onze bestellingen worden met veel zorg behandeld en we verwerken deze zo snel mogelijk.
Hebt u een vraag aarzel niet ons te contacteren, we staan je graag te woord.
Herentalsebaan 258
2100 Antwerpen