Goed advies en snel geleverd. Al veel plezier van de kachel gehad. Maar wel wat slordig uitgevoerd. De kachelpijp is enigszins scheef gemonteerd en die scheefstand is blijvend zichtbaar in de woonkamer.

Teleurstellende ervaring met plaatsing en afwerking van kachel

Onlangs is bij ons een kachel geïnstalleerd, maar het werk is slordig en liefdeloos uitgevoerd. Er was vooraf besproken dat het rookkanaal recht geplaatst zou worden. Hoewel het leek alsof dit mogelijk was – er is ruim een uur naar gekeken door een schouwer – bleek tijdens de installatie dat het toch niet kon. De monteur had hier een andere visie dan de schouwer, wat verrassend was en helaas resulteerde in een knik in het kanaal. De afwerking op het dak oogt haastig en slordig: er is een groot stuk EPDM-lap op het schuine felsplaten dak geplakt, wat vanuit de tuin en vanaf de grond duidelijk zichtbaar is en er gewoon niet netjes uitziet. Misschien klinkt het gek om hierover te klagen, maar omdat wij een laag, schuin dak hebben, is dit dakdeel en de buitenpijp vanaf meerdere plekken goed zichtbaar, onder andere via het dakraam. Daarnaast zitten er dikke klodders kit op de buizen, om een kabel vast te zetten en op andere plekken op het dak, wat het geheel rommelig maakt. Binnen is een grote pijp vlak tegen het plafond geplaatst en is een grove en dikke muurbeugel gebruikt — dit misstaat en doet afbreuk aan de uitstraling van de kachel. Daarnaast heeft de monteur beschadigingen aan de vloer veroorzaakt en een lelijke, zelfgekluste, vierkante plafondplaat aangebracht die uit twee delen bestaat en rommelig en scheef gemonteerd is. De communicatie met de monteur verliep moeizaam door zijn slechte verstaanbaarheid. Ik heb inmiddels twee weken geleden per mail onze ontevredenheid kenbaar gemaakt. Hoewel er wel een reactie is gekomen, is er tot op heden niets mee gedaan. Ik begin te vrezen dat hier weinig actie op zal volgen. Kortom: slordig en liefdeloos werk en een eindresultaat dat niet past bij een professionele installatie, én een gebrek aan adequate en snelle opvolging bij klachten.

We zijn zeer tevreden

Van het eerste gesprek tot en met de plaatsing van de kachel is alles goed verlopen.

Met technische dienst en klantenservice goed en vriendelijk contact

Beide diensten verdienen 5 sterren 1 ster minder door de commercieel medewerker die zonder kennis van zaken op agressieve wijze paniekverhalen ophangt waardoor wij zeer ongerust werden over ons rookkanaal

Wij zijn tevredmet de nieuwe schoorsteen..

Het werk is super gedaan.. de schoorsteen werkt prima..!!

Bekwame vakmensen, mooie haard geleverd en keurig geplaatst

Al jaren klant ivm onderhoud van de haard.

Betrouwbaar Bedrijf

Leveren degelijk werk, en goede nazorg.

Goede communicatie en prima producten.

Zowel met de personen in de showroom als met de medewerkers die de haard met toebehoren hebben geplaatst een prima relatie opgebouwd. Alles zeer klantvriendelijk.

Goed, degelijk vakwerk

Netjes gewerkt, goede installatie, heldere communicatie

Ter zake kundig en correct.

Uitstekend geholpen en geadviseerd. Alles conform afspraak gerealiseerd. Top gedaan, wij zijn tevreden.

Goede service, degelijk materiaal

Fijne behulpzame mensen, die mijn kachel fantastisch opgeknapt hebben. Hij is nu mooier, dan toen hij nieuw was. Het ziet er allemaal fantastisch uit.

Mooie kachel, deskundig en heel vriendelijk

Vanaf het eerste moment in de winkel een fijne ervaring. Uitgebreid advies en uiteindelijk gekozen voor een mooie kachel. Leveren en monteren deskundig en goed gedaan. Fijn in te plannen tijdens onze verbouwing.

Snel en correct

Beide monteurs vriendelijk,garde werkers e. Netjes werk

Slecht telefonisch te bereiken

Mijn ervaring had beter gekund de dame aan de telefoon vertelde niet de waarheid dat vind ik betreurenswaardig, sorry. En de rekening sturen en niet het missen van een deksel daar heeft niemand het over. Kan daar slecht tegen eerlijk zijn. De monteur die de kachel plaatste was zo zeer vriendelijk en werkte zeer zeer nauwkeurig.

Gewoon goed werk geleverd.

Prima werk geleverd.

Top medewerkers.

Netjes gewerkt. Klantvriendelijk. We zijn zeer tevreden klant.

Vriendelijk personeel en goede hulp. Fijn dat alles weer veilig en goed is aangesloten.

Kachel ombouw van gas naar elektrische kachel. Fijn meegedacht en perfect uitgevoerd.

Mooi

Prima service en montage

Bij de aankoop van de nieuwe kachel goed advies en prima meedenken. Ook montage goed, levering duurde wel lang voordat de nieuwe kachel geleverd werd

Prima oplossing bedacht (wel anders dan afgesproken) en netjes afgewerkt.

De kachelpijp aan de kachel werd anders gemaakt dan afgesproken, maar het was een betere oplossing. Het zou wel ingewikkeld zijn geweest als we het er niet mee eens waren.

Alles prima.

Prettig, zakelijk en goed.

Super, zeer tevreden.

Zeer ervaren en vriendelijk personeel uitstekend.

Goede service en advies.

Het was een fijn advies en het contact in de winkel was klantvriendelijk.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.