Filters

9

Zeer goede ervaring met De Heide Smid B.V.

Zeer goede ervaring met De Heide Smid B.V. gehad. Onze uitgekozen openhaard is keurig geplaatst in ons nieuwe huis we zijn er zeer blij mee. Een fijn bedrijf dat met de klant meedenkt, een goede planning samen maakt en vervolgens een mooi resultaat heeft afgeleverd. Wij bevelen andere mensen dan ook zeker De Heide Smid B.V. aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service

Goed bedrijf, goede service, vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Correct

Snelle afhandeling Goede uitleg van de kachel

 • Aanbevelen? Ja
9

Aankoop wordt netjes en volgens afspraak geleverd

Vanaf aankoop tot levering zeer tevreden. Goed advies en nette afhandeling door verkoop, planning, schouw en plaatsing.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne mensen, goede communicatie.

Fijne (warme) ontvangst in de winkel. Kundig personeel. Men neemt de tijd voor je en denkt echt mee met wat je in huis wil hebben staan. Opmeting en plaatsing ging ook vlot. Zat alles bij elkaar een maandje tussen. Maar dat kwam ook omdat wij zelf wat lastig zaten met plannen. Al met al een fijn bedrijf en goede service!

 • Aanbevelen? Ja
8

positief maar wel erg duur

Zorgvuldig en deskundig goede communicatie

 • Aanbevelen? Ja
8

Komen de afspraken netjes na.

Hebben goed uitleg gehad bij de aanschaf van een nieuwe kachel. Bij het plaatsen ging het iets anders dan wat de medewerker haf aangegeven op zijn rapport. Aanbevelen: zou ik graag neutraal in willen blijven.

 • Aanbevelen? Nee
7

Meedenkend en zeer correct !

De medewerker heeft super netjes en correct gewerkt en meegedacht.

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend

snelle werkers, vriendelijk, meedenkend, oplossend en instructief. netjes gewerkt. Niet goedkoop maar degelijk. En begroot komt bijna uit. Aanbevelenswaardig

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk en uiterst bekwaam geïnstalleerd

Na onze schoorsteenbrand, zeer snel geadviseerd en offerte uitgebracht. Vakkundig, netjes geïnstalleerd. Zeer zeker aan te bevelen! .

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgvuldig en betrouwbaar vakmanschap

Uiterst tevreden over het plaatsen van een haard door de Fa. De Heide Smid B.V.. Het bedrijf hielt zich keurig aan de offerte, voorzag ons van een goede situatie-tekening en heeft ons in de showroom uitstekend geholpen bij het maken van een juiste keuze bij aanschaf van de haard. De plaatsing daarvan heeft uiterst zorgvuldig en deskundig plaatsgevonden, evenals de ombouw daarvan. Alle lof dus voor de deskundige begeleiding van Denis Scholtens en de latere plaatsing door een tweetal monteurs. Warm aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer fijne en professionele ervaring

Onze wens voor een hout gestookte kachel stond al geruime tijd op ons verlanglijstje. Bij De Heide Smid werden we zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Er werden vragen gesteld waar wij zelf nog niet bij stil gestaan hadden. Na het prettige gesprek in de ruime winkel in Halle. Volgde nog een huisbezoek om de situatie bij ons thuis ter plaatste te bekijken. Zeer snel mochten wij de offerte ontvangen. En na vier weken was onze kachel geleverd en geïnstalleerd. Installatie werd zeer netjes en vakkundig gedaan. En na zorgvuldige uitleg van de heren installateurs, over hoe en wat de kachel te stoken, kunnen wij nu heerlijk genieten van onze hout gestookte kachel. Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede voorlichting en service

Goede afhandeling en fijn personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Zowel in de showroom als bij de montage, zeer vriendelijk en kundig personeel!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima, van verkoop t/m oplevering.

Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed advies, nauwkeurige afwerking!

Al met al top bedrijf, Van begin tot het einde, alles nagekomen. Wij hadden hier vakmensen over de vloer, in onze bestaande woning werd erst de parketvloer beschermd, oude kachel verwijderd. De nieuwe kachel werd netjes volgens 3D - Tekening geplaatst, na plaatsing uitleg over hoe je tegenwoordig op de Zwitserse manier gaat stoken. De kachel van Dik Geurts doet wat ie moet doen, handig in gebruik.

 • Aanbevelen? Ja
10

De monteurs hebben goed werk afgeleverd.

Wij zijn netjes geholpen in de winkel, de verkoper heeft ons alles uitgelegd over houtkachels. De houtkachel die we hebben gekocht bevalt prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk, deskundig en professioneel

Bij een oude slecht onderhouden oude haard heeft de Heide Smit ons een eerlijk en deskundig advies gegeven over wat te doen met de oude haard en het kiezen en plaatsen van een nieuwe haard. Door hun flexibiliteit hadden wij binnen 4 weken een compleet nieuw geplaatste haard. Bedankt voor de service en wellicht tot een volgende keer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld.

Van begin tot eind prima in orde, het werkt goed ook online.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig geholpen

Bij de verkoop al direct vakkundig geadviseerd over de schoorsteen en de kachel. Bij plaatsing goede tips gekregen, eigenlijk geen negatief woord over te spreken. Bedankt HeideSmid

 • Aanbevelen? Ja
7

Wij zijn tevreden over de order afhandeling

De verkoper en de persoon die ingemeten heeft waren beide vriendelijk en vakbekwaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zijn zeer tevreden!

Correct en deskundig met veel Achterhoekse vriendelijkheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord: uitstekend!

Geweldige uitleg door dhr. Tom Smit en gunstig geprijsd. Daarnaast zeer goede en vriendelijke monteurs uit Halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Na enige oefening een geweldige kachel!

Het opmeten en de installatie verliep prima. Fijne deskundige mensen die netjes werken. Na de installatie hadden wij opstartproblemen. Het hout wilde niet echt branden. Alleen met de aloude kampvuurmethode lukte het een beetje. Na advies van De Heidesmid, de aanschaf van een houtvochtmeter en veel oefenen hebben wij nu een heel fijne kachel waar we al heel wat uurtjes plezier aan hebben gehad.

 • Aanbevelen? Ja
2

Het begon zo goed maar uiteindelijk niet te vertrouwen

De ontvangst was hartelijk, het advies omtrent de aankoop van een houtkachel perfect maar na de installatie begon de ellende. Plotseling kregen we een factuur i.v.m. nacalculatie van bijna 10% van het aankoop bedrag. De redn daarvoor en waarom dit is gedaan is nog steeds onduidelijk. Ook is er geen overleg geweest en zijn niet mogelijke alternatieven aangedragen. Dit neigt naar oplichterij dus mensen kijk uit met dit bedrijf, maak zeer duidelijke afspraken en laat je niet oplichten!

 • Aanbevelen? Nee

Bedrijfsgegevens

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

0314-631741

[email protected]

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.